Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Υψηλές θέσεις στην βαθμολογία για τους εκπροσώπους της Α.Λ.Α.Κ.


Ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες των πρωταθλημάτων GTCC, που διοργανώθηκε για 9η συνεχόμενη χρονιά. Διοργανώθηκε σε 5 διαφορετικές πίστες-διαδρομές(Πάτρα-Καρτόδρομο Αφιδνών-Καλαμάτα-Κόρινθος-Μέγαρα) με πάνω από 200 συμμετέχοντες, εκ των οποίων οι 3 ήταν από την Α.Λ.Α.Κ.
Ο Χρήστος Γαλάνης με Honda Civic Type R Turbo, ο Σπύρος Τσιώνης με Subaro Vivio και ο Στάθης Φέγγος με Honda Civic Type R Turbo  είχαν εξαιρετικά πλασαρίσματα στην συνολική βαθμολογία. Ο Γαλάνης συμμετείχε και στους 5 αγώνες, ο Τσιώνης σε 4 και ο Φέγγος σε 3.
Στην κατηγορία T1-T2 ο Σπύρος Τσιώνης πλασαρίστηκε εξαιρετικά με αυτοκίνητο Τ1 κατηγορίας, έχοντας λιγότερα από 1000 κυβικά. Έχασε την 3η θέση από τον Ανδρέα Τζιαβάρα της ΦΙΛΜΠΑ στην ισοβαθμία τερματίζοντας 4ος  με 49 βαθμούς.
Στην κατηγορία R4 ο Χρήστος Γαλάνης κατέκτησε τον πρωτιά με 88 βαθμούς, αφήνοντας δεύτερο τον Παναγιώτη Παρθένη. Την 3η θέση κατέκτησε ο Στάθης Φέγγος με 37 βαθμούς, εκπροσωπώντας επάξια το Καρπενήσι.
Στην κατηγορία Open ο Χρήστος Γαλάνης ήταν ο νικητής με 90 βαθμούς έναντι στον Χαράλαμπου Ροβάκη και Μιχάλη Γεωργιάκου της Start Line. Ο Στάθης Φέγγος ήταν 8ος και ο Σπύρος Τσιώνης 11ος.