Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Παγκορασίδες: Φθία Λαμίας-Γ.Σ. Άτλας 0-3


Την πολύ καλή του πορεία στο πρωτάθλημα συνεχίζει ο Γ.Σ. Άτλας Καρπενησίου, ο οποίος επικράτησε  άνετα εκτός έδρας με 3-0 της Α.Π.Σ. Φθία Λαμίας.
Το παιχνίδι ήταν στα πλαίσια της εξ αναβολής 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος παγκορασίδων(2ος Όμιλος). Άρχισε στις 11:30 το Σάββατο 29 Νοεμβρίου στο ΔΑΚ Λαμίας, ενώ μετά την ολοκλήρωση του έγινε ο αγώνας γυναικών Γ.Σ. Λαμίας-Α.Ο. Λαμίας.
Η γηπεδούχος Φθία έδωσε το τελευταίο της ματς για την χρονιά. Μετρά μόνο ήττες και αποτελεί την πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου. Το συγκρότημα του Θοδωρή Παπαθωμόπουλου είχε καλή παρουσία μόνο στο πρώτο σετ. Ο χαρακτήρας του πρωταθλήματος είναι καθαρά αναπτυξιακός και το αποτέλεσμα για τις Λαμιώτισσες δεν έχει πρωτεύουσα σημασία.
Ο Άτλας μετά και την κατάκτηση του πρώτου σετ «φούλαρε» στα επόμενα δυο και πήρε μια αρκετά εύκολη νίκη. Έχει κάνει αρκετά ικανοποιητική πορεία στην «παρθενική» του παρουσία στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Χρήστου Μακρή βρίσκεται στις πρώτες θέσεις με 9 βαθμούς(4 νίκες-1 ήττα), έχοντας ένα παιχνίδι λιγότερο.
Η Φθία ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της για τον πρώτο γύρο, ενώ ο Άτλας έχει ακόμη έναν αγώνα απέναντι στον αήττητο και πανίσχυρο Γ.Σ. Λαμίας. Οι δυο ομάδες θα αναμετρηθούν ξανά για την πρεμιέρα του δευτέρου γύρου τον Μάρτιο.

Τρίτο «διπλό»
Ο Άτλας σε τρεις εκτός έδρας αναμετρήσεις μετρά ισάριθμες νίκες, έχοντας κερδίσει επίσης τον Άρη Σπερχειάδας και τον Πήγασο Αγίου Κωνσταντίνου.

Απομένει 1
Το εξ αναβολής παιχνίδι του Άτλαντα με τον Γ.Σ. Λαμίας στο Καρπενήσι είναι το τελευταίο για την Ευρυτανική ομάδα για τον πρώτο γύρο.

Χωρίς νίκη
Η Φθία Λαμίας ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο χωρίς νίκη, έχοντας κερδίσει μόλις δυο σετ.

Τα σετ
22-25, 16-25, 14-25

Συνθέσεις Ομάδων

Φθία (Θοδωρής Παπαθωμόπουλος): Σκάρλα Μ., Σκάρλα Γ., Αλεξοπούλου, Τσαμαδιά, Σειταρίδη, Νούση, Τσάντζαλη, Γκαλιμάνη Σ., Γκαλιμάνη Ε., Πολύμερου Π., Πολύμερου Κ., Γεωργούλα

Άτλας (Χρήστος Μακρής): Γυφτομήτρου, Ρεσίτη, Καββαδία, Τσιουγκρή, Κολαζά, Καγκαρά, Ανδρεάκη, Οικονόμου

Διαιτητής: Μιχάλης Σφακιανάκης(Έφορος Άτλαντα)
Κριτής: Μαρία Χαντζοπούλου(Παίχτρια γυναικών Άτλαντα)

Η βαθμολογία(Σε 7 αγωνιστικές)
Ομάδα
Βαθμοί
Σετ
Α.Ο. Λαμίας
10
12-8
Κύνος Λιβανατών*
9
14-3
Άτλας Καρπενησίου*
9
12-5
Γ.Σ. Λαμίας**
8
12-0
Πήγασος Αγίου Κωνσταντίνου
8
7-16
Άρης Σπερχειάδας
7
6-15
Φθία Λαμίας
6
2-18

*Ματς λιγότερο
**Δυο ματς λιγότερα