Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Στην μακρινή Ερατεινή ταξιδεύει η Π.Α.Κ.

Επιστρέφουν στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις οι αθλητές της Πανευρυτανικής Ακαδημίας καλαθοσφαρίστες. Θα ταξιδέψουν στην Δυτική Φωκίδα, όπου στην Ερατεινή θα «κοντραριστούν» με την τοπική Α.Σ. Δωρίδα.
Ο αγώνας είναι στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου της Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ και θα ξεκινήσει στις 12.30 το μεσημέρι στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ της Ερατεινής. Οι δυο ομάδες προέρχονται από ήττα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.
Η Π.Α.Κ. της Κατερίνας Μπαλωμένου θα αναζητήσει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα μετά το ανεπιτυχές αποτέλεσμα στην πρεμιέρα. Σχεδόν όλοι οι αθλητές της μετέχουν για πρώτη φορά σε επίσημους αγώνες και στερούνται παραστάσεων και εμπειριών.
Η Δωρίδα του Πάρι Παρασκευαΐδη  θέλει να κατακτήσει το ροζ φύλλο αγώνα μέσα στο γήπεδο του και να ανακάμψει βαθμολογικά και αγωνιστικά. Στο ματς της Σπερχειάδας κατέβηκε με αρκετές ελλείψεις και μοιραία γνώρισε την ήττα. Αγωνίζεται για δεύτερη συνεχόμενη σαιζόν στο πρωτάθλημα, αλλά σε διαφορετικό όμιλο. Με τον αγώνα Δωρίδα-Π.Α.Κ. ολοκληρώνεται η 2η αγωνιστική, η οποία είχε ξεκινήσει μια εβδομάδα πριν με την νίκη του Άτλαντα επί του Μοσχοχωρίου.

Από ήττα
Και οι δυο ομάδες προέρχονται από ήττα από τις αναμετρήσεις της πρεμιέρας. Η Π.Α.Κ. ηττήθηκε από τον συμπολίτη Άτλαντα και η Δωρίδα από τον Άρη Σπερχειάδας εκτός έδρας.

Ανοιχτό γήπεδο
Η Δωρίδα συμμετέχει για 2η φορά στο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ και δεν διαθέτει κλειστό γήπεδο. Αγωνίζεται στο ανοιχτό γήπεδο της Ερατεινής έχοντας σταθερά κοντά της σημαντική μερίδα φιλάθλων.

2 απουσίες & 2 νέοι
Για την Π.Α.Κ. θα απουσιάσουν στο ματς της Κυριακής ο Λάμπρος Παπαδιάς και ο Νίκος Λαθύρης. Αντίθετα την πρώτη τους εμφάνιση θα κάνουν ο Γιώργος Αρκουμάνης και ο Πάνος Κρουστάλλης.

2η Αγωνιστική Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ (4ος Όμιλος)  14-12-2014 12.30

Α.Σ. Δωρίδα.-Π.Α.Κ. Γήπεδο Ερατεινής
Διαιτητές: Γιώργος Χριστοδούλου & Χρήστος Γερονικολός (Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)
Κριτής: Νίκος Δημολάς (Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)