Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Γ.Σ. Λαμίας-Γ.Σ. Άτλας 3-0

Άσχημη πρεμιέρα στο πρωτάθλημα γυναικών έκανε ο Άτλαντας, καθώς έχασε με 3-0 στην Λαμία από τον τοπικό Γυμναστικό.
Η αναμέτρηση έγινε την Κυριακή (14/12) στο κλειστό γήπεδο στο Χαλκιοπούλειο Λαμίας,  άρχισε στις 4 το μεσημέρι και ήταν στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου βόλεϊ γυναικών της Ε.Σ.ΠΕ.Κ.ΕΛ. Το παρακολούθησαν περίπου 60 με 70 άτομα.
Ο Γυμναστικός Σύλλογος Λαμίας του Θανάση Κατσίγιαννη ήταν καλύτερος από τον αντίπαλο του και δεν δυσκολεύτηκε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού. Προηγήθηκε σε όλα τα σετ με μεγάλη διαφορά και κατέκτησε εύκολα τους 3 βαθμούς της νίκης. Πρόκειται για μια ομάδα, που έχει αγωνιστεί σε παραπάνω κατηγορίες.
Ο Άτλας του Χρήστου Μακρή δεν μπόρεσε ούτε στο δεύτερο του επίσημο παιχνίδι να αποσπάσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Οι αθλήτριες της Καρπενησιώτικης ομάδας κατέβαλλαν στο παρκέ κάθε δυνατή προσπάθεια, χωρίς όμως να έρθει κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Πρόκειται για μια καινούργια προσπάθεια, που ως πρωταρχικό στόχο έχει την δημιουργία μιας δυνατής ομάδας για το μέλλον.
Την επόμενη (5η) αγωνιστική εφόσον δεν υπάρξουν αλλαγές στο πρόγραμμα ο Άτλας υποδέχεται στο Καρπενήσι στις 20/12 τον Α.Ο. Λαμίας και ο Γυμναστικός ταξιδεύει στην Ιτέα για να παίξει με την τοπική ομάδα.

Λιγοστοί
Η αναμέτρηση του 3ου ομίλου της Ε.Σ.ΠΕ.Κ.ΕΛ έγινε παρουσία περίπου 60 με 70 ατόμων.

Συνεχόμενες αναβολές
Η πρεμιέρα του Άτλαντα πήρε αναβολή αρκετές φόρες λόγω του προβλήματος στον χώρο της διαιτησίας. Αρχικά ήταν να αγωνιστεί για την 1η αγωνιστική εκτός έδρας με την Αντίκυρα στα τέλη Νοέμβρη.

Συνέχεια με νίκη
Ο Γυμναστικός μετρά δυο νίκες και μια ήττα μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, έχοντας αγωνιστεί τρεις φορές στην Λαμία. Είχε ηττηθεί με 3-0 από τον Α.Ο.Λ. και είχε κερδίσει με 3-0 την Ιτέα.

2ο ματς
Η νεοσύστατη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Άτλαντα έδωσε το 2ο φετινό της παιχνίδι αγωνιζόμενη στο ίδιο γήπεδο. Για το κύπελλο ηττήθηκε με 3-0 από τον Α.Ο. Λαμίας, όπως και στο σημερινό ματς με τον Γυμναστικό για το πρωτάθλημα.

Γυμναστής ο Καρβούνης


Χρέη γυμναστή στην γυνακεία ομάδα του Γυμναστικού εκτελεί ο 28χρονος Ντίνος Καρβούνης, ο οποίος είναι αθλητής της ανδρικής ομάδας που αγωνίζεται στην Α1, καθώς και προπονητής των παγκορασίδων.

 1η για Α. Γαλανού


Η Ανθή Γαλανού του Άτλαντα έκανε την πρώτη της φετινή παρουσία με την ομάδα, αγωνιζόμενη στο 3ο σετ. Σε σχέση με το ματς κυπέλλου δεν αγωνίστηκε η τραυματίας Σίσυ Κυλερτζή (Παρακολούθησε τις προσπάθειες των συμπαικτριών της από την κερκίδα του ΔΑΚ).

Τραυματισμός Σωτηροπούλου


Τραυματίας αποχώρησε από το παιχνίδι κατά την διάρκεια του τελευταίου σετ η Χρύσα Σωτηροπούλου. Η αθλήτρια του Άτλαντα πήρε μετά το τέλος του ματς ευχές για ταχεία ανάρρωση από όλες τις παίκτριες του Γυμναστικού.




Τα σετ
25-11, 25-15, 25-14

Συνθέσεις Ομάδων

Γ.Σ. Λαμίας (Θανάσης Κατσίγιαννης): Γκέκα, Γαλανού Α., Κατσόγιαννου, Βαϊτσα, Τσιούμα, Κουκούλη, Τσουρουπάκη, Ζημιανίτη(λ), Αγγελακοπούλου Χ., Αγγελακοπούλου Ε.(λ), Δημητρίου, Βογιατζή

Γ.Σ. Άτλας (Χρήστος Μακρής): Μπούτσι(λ), Χαντζοπούλου Χ., Σωτηροπούλου, Γαλανού Α., Τσιώνη, Χαντζοπούλου Μ., Γαλανού Β., Τσουβάλα

Διαιτητές: Ιωάννης Νικόπουλος & Ευδοκία Φυτίλη




















































Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες : Παναγιώτης Κολλημένος