Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Προς αναβολή οι αγώνες των μικτών ομάδων


Η ΕΠΟ αποφάσισε να μην ορίσει επ΄ αορίστον διαιτητές σε όλα τα πρωταθλήματα, οδηγώντας σε αναβολή τους αγώνες. Σε πρώτη φάση δεν θα γίνουν παιχνίδια τουλάχιστον την επόμενη εβδομάδα.
Ο λόγος είναι η επίθεση προς το μέλος της ΚΕΔ Χριστόφορο Ζωγράφο. Όπως όλα δείχνουν οι αναμετρήσεις της Τετάρτης 19 Νοεμβρίου των πρωταθλημάτων μικτών ομάδων ΕΠΣ Ευρυτανίας-ΕΠΣ Βοιωτίας και ΕΠΣ Φωκίδας-ΕΠΣ Εύβοιας θα οδηγηθούν σε αναβολή, καθώς δεν γίνεται να διεξαχθούν χωρίς ορισμό διαιτητών.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ έχει ως εξής:
«Το ΔΣ της ΕΠΟ σε σημερινή, έκτακτη, συνεδρίασή του αποφάσισε, ομόφωνα, μετά από πρόταση του Προέδρου κ. Σαρρή και με αφορμή τη δολοφονική επίθεση εναντίον του μέλους της ΚΕΔ/ΕΠΟ Χριστόφορου Ζωγράφου, τα εξής:
1.Να μην ορίζει από τη Δευτέρα 17/11/2014 διαιτητές για όλους τους αγώνες όλων των Πρωταθλημάτων μέχρι η Πολιτεία και οι ΠΑΕ να διασφαλίσουν τη λήψη άμεσων μέτρων με στόχο την προστασία των εμπλεκομένων, με οποιαδήποτε ιδιότητα, στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
2. Στην ίδια κατεύθυνση, η ΕΠΟ θα αναμένει και τις αποφάσεις των Προέδρων και ιδιοκτητών των ΠΑΕ των δύο Επαγγελματικών Λιγκών.»