Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για την ακαδημία σκι «Οι Μικρές Νιφάδες»


Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εγγραφές για την ακαδημία με την ονομασία «Οι Μικρές Νιφάδες», που λειτουργεί σε συνεργασία με την Velouchi Free Ski Team Academy Η Ακαδημία λειτουργεί για 4o σερί χειμώνα. Yπεύθυνη του προπονητικού προγράμματος είναι η Λίλα Κλαουδάτου, ενώ υπεύθυνος λειτουργίας ο Δημήτρης Μπάτζιος.

Η ανακοίνωση της Ακαδημίας έχει ως εξής:

«Οι «ΜΙΚΡΕΣ ΝΙΦΑΔΕΣ» σε συνεργασία με την Velouchi Free Ski Team Academy ανακοινώνουν την έναρξη των εγγραφών για την χειμερινή περίοδο 2015. Για τέταρτη συνεχή χρονιά συνεχίζουμε με το ίδιο πάθος, με καινούριους ανθρώπους και φυσικά με την ίδια αγάπη για το βουνό και τη χιονοδρομία. Ξεκινώντας όλους αυτούς που μας έχουν βοηθήσει μέχρι τώρα. Οι βοήθεια όλων ήταν πολύτιμη και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε και φέτος!!  
Καταρχάς θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλες τις οικογένειες που μας έχουν εμπιστευτεί μέχρι τώρα. Ευχαριστούμε τα παιδιά που μας χάρισαν μοναδικές στιγμές στο βουνό. Επιπλέον, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη διεύθυνση του Χιονοδρομικού Κέντρου για την άριστη συνεργασία στα θέματα της Ακαδημίας. Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την εταιρία «Κλαουδάτος» που για χρόνια τώρα στέκεται στο πλευρό μας, προσφέροντάς μας βαθιές γνώσεις, καινοτόμες ιδέες και συμπαράσταση.
Με όλους αυτούς συμμάχους ξεκινάμε το νέο κύκλο μαθημάτων για το 2015!!!
Στο κατάστημα ΚΛΑΟΥΔΑΤΟΣ μπορείτε να βρείτε ενημερωτικό φυλλάδιο με όλες τις λεπτομέρειες για την λειτουργία της ακαδημίας.»

Επικοινωνία:
Υπεύθυνος Λειτουργίας και Επικοινωνίας:
698 571 4027  Μπάτζιος Δημήτρης. Προπονητής Χιονοδρομίας Γ' Κατηγορίας της Γ.Γ.Α.

Υπεύθυνη Εκπαιδευτικού Προγράμματος:
Κλαουδάτου Βασιλική. Απόφοιτη Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης Αθηνών/ Προπονήτρια Χιονοδρομίας Γ' Κατηγορίας της Γ.Γ.Α.