Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Στα δοκιμαστικά του ΠΑΟΚ οι 13χρονοι Ευρυτάνες Νούλας & Τσιάμης














Ευρυτανικές συμμετοχές υπήρξαν στα δοκιμαστικά του ΠΑΟΚ, που έγιναν την περασμένη εβδομάδα στην Ροδίτσα.
Συγκεκριμένα έλαβαν μέρος ο 13χρονος τερματοφύλακας Αποστόλης Νούλας του Αιόλου και ο συνομήλικος του Δημήτρης Τσιάμης της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002, που αγωνίζονται στην μικτή ομάδα της ΕΠΣ Ευρυτανίας.
Στο camp προεπιλογής του ΠΑΟΚ που έγιναν 10-11 Νοεμβρίου στο γήπεδο Ροδίτσας συμμετείχαν ποδοσφαιριστές γεννημένοι τα έτη 1999-2003. Περισσότερα από 350 παιδιά, που δεν προερχόταν μόνο από την Στερεά Ελλάδα πέρασαν από το «μικροσκόπιο» του δικεφάλου. Τα δοκιμαστικά διεξήχθησαν με την συνεργασία της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Λαμίας και του Αίαντα Λαμίας. Την ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκπροσώπησε ο υπεύθυνος scouting υποδομής Γιάννης Αβραμίδης  και ο διευθυντής των τμημάτων υποδομής Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος. Οι συνεργαζόμενοι προπονητές είναι οι: Ηλίας Ρήγας, Θανάσης Νεοχωρίτης, Δημήτρης Σταυρογιάννης και Γιώργος Καψαλιάρης.
Υπεύθυνοι διεξαγωγής του camp ήταν οι Κωνσταντίνος Σακελλάρης και Θωμάς Σιάππας. Στις 18-20 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί camp, που θα αφορά παιδιά γεννημένα από το 2003 έως το 2007.



Φωτογραφίες: www.paokfc.gr