Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

5απλη επιτυχία για τα ταλέντα του Α.Σ. Tae Kwon Do Ευρυτανίας


Στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Kick Boxing με την ονομασία «Scorpion And Trial» συμμετείχαν οι αθλητές του Α.Σ. Tae Kwon Do Ευρυτανίας. Το πρωτάθλημα έγινε την Κυριακή 2 Νοεμβρίου στο στάδιο «Ειρήνης και Φιλίας».
Η εμφάνιση των Ευρυτάνων αθλητών ήταν εντυπωσιακή, κατακτώντας αρκετά μετάλλια(4 χρυσα-1 αργυρό). Συμμετείχαν στο σύνολο 600 αθλητές στο στυλ kick light στις κατηγορίες παίδων-κορασίδων-εφήβων-νεανίδων-ανδρών και γυναικών.
Η Σεμέλη Ζαρμακούπη στα -37 kg πέτυχε δυο νίκες στο kick light στυλ, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο. Στα -57 kg ο Σπύρος Κολοκώτσιος έκανε δυο νίκες και κατέκτησε και αυτός την πρωτιά. Ο Βασίλης Ντάλλας στα -55 kg με δυο νίκες πρόσθεσε άλλο ένα χρυσό μετάλλιο για τον σύλλογο. Η Ειρήνη Τασιούλη στα +65 kg μετά από δυο θετικά αποτελέσματα αναδείχτηκε χρυσή. Τέλος ο Αποστόλης Καραγιάννης στα -63 kg έφερε ισοπαλία στον έναν αγώνα, που έδωσε κατακτώντας το αργυρό μετάλλιο. Τα αποτελέσματα των αθλητών ικανοποίησαν απόλυτα τους προπονητές Νίκο και Σταύρο Ζαρμακούπη. Ορισμένοι από αυτούς θα επιλεχτούν να συμμετάσχουν στους επαγγελματικούς αγώνες του τουρνουά Scorpion Night. Παρών στο «Ειρήνης και Φιλίας» ήταν ο γνωστότατος Έλληνας πρωταθλητής Μιχάλης Ζαμπίδης.