Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Παγκορασίδες: Α.Ο. Πήγασος Αγίου Κωνσταντίνου-Γ.Σ. Άτλας 1-3

Στα θετικά αποτελέσματα επέστρεψε η ομάδα παγκορασίδων του Άτλαντα Καρπενησίου, επικρατώντας εκτός έδρας με 1-3 του Πήγασου Αγίου Κωνσταντίνου.
Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1 Νοεμβρίου στο κλειστό γήπεδο του Αγίου Κωνσταντίνου και ξεκίνησε στις 13:00. Διεξήχθη στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου το πρωταθλήματος παγκορασίδων της Ε.Σ.ΠΕ.ΚΕ.Λ.
Ο Πήγασος πραγματοποίησε πολύ καλή αρχή, προηγούμενος στο σκορ, αφού «καθάρισε» με ευκολία το πρώτο σετ. Η συνέχεια για το Φθιωτικό συγκρότημα δεν ήταν ανάλογη, με αποτέλεσμα να υποστεί την 2η συνεχόμενη ήττα του (Πρώτη στο γήπεδο του). Το συγκρότημα του Νίκου Ρίζου έχει μέχρι στιγμής 2 βαθμούς.
Ο Άτλας συνεχίζει να εντυπωσιάζει στο πρωτάθλημα. Μετά το κακό ξεκίνημα πήρε τα πάνω του, γυρνώντας το παιχνίδι και φεύγοντας από την Φθιώτιδα με ένα εύκολο «διπλό». Οι παίχτριες του Χρήστου Μακρή έχουν πλέον 9 βαθμούς και διεκδικούν με αξιώσεις την πρόκριση στην επόμενη φάση.
Την επόμενη (6η) αγωνιστική οι Ευρυτάνισσες θα πραγματοποιήσουν το ρεπό τους. Θα αγωνιστούν ξανά στις 15 Νοεμβρίου στο Καρπενήσι με τον ισχυρό Γ.Σ. Λαμίας. Ο Πήγασος θα παίξει και αυτός στις 8-11 με τον Γυμναστικό.

2/2 εκτός
Ο Γυμναστικός έχει δυο νίκες σε ισάριθμους αγώνες εκτός έδρας. Είχε επικρατήσει με το ίδιο σκορ και επί της Σπερχειάδας πριν δυο εβδομάδες.

Σφύριξε η Μαστορίδη
Την διαιτητική υποστήριξη ανέλαβε από την πλευρά του Αγίου Κωνσταντίνου η Αθανασία Μαστορίδη.

Τα σετ
25-13, 18-25, 19-25, 14-25

Συνθέσεις Ομάδων

Πήγασος Αγίου Κωνσταντίνου (Νίκος Ρίζος): Αλεξανδρή Ε., Ζωγλοπίτη, Γεωργατζή Β., Γεωργατζή Π., Ταξιάρχου, Γέραλη, Βλάση, Αλεξανδρή Κ., Χαρμάντζη, Σκαμάγκη

Γ.Σ. Άτλας (Χρήστος Μακρής): Τσιουγκρή, Καββαδία, Κολαζά, Καγκαρά, Ρεσίτη, Γυφτομήτρου, Τσιούνη, Οικονόμου, Τάσιου, Φέγγου

Διαιτητής: Αθανασία Μαστορίδη

Φωτογραφία Αρχείου