Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Διπλή επιτυχία για τους αθλητές του Ξαγάρα Matuszczyk & Σιταρά


Με αξιόλογη συμμετοχή δυο αθλητών από το Καρπενήσι πραγματοποιήθηκε η 3η αγωνιστική του διασυλλογικού πρωταθλήματος Joya Kickboxing Championship την Κυριακή 5 Οκτωβρίου στα στυλ Κ-1 Rules, Low Kicks, Muay Thai και Kick Light. Οι αγώνες έγιναν στο κλειστό στάδιο Αμαρουσίου «Σπύρος Λούης».
Ο 26χρονος Roland Matuszczyk στην κατηγορία low kick(73 kg), κάνοντας πολύ καλή προετοιμασία και εντατική προπόνηση επικράτησε του αντιπάλου του. Ο Πολωνός αθλητής προπονείται σκληρά εν όψει το παγκόσμιου πρωταθλήματος, που θα γίνει στην Ιταλία στις 28-10. Θα συμμετάσχει σε αυτό ως μέλος του Fight Club Γαλατσίου Προέρχεται από ένα σερί νικών, βρισκόμενος σε πολύ καλή κατάσταση.
Ο 25χρονος Αντρέας Σιταράς στην κατηγορία light kick(-73 kg) τα πήγε εξίσου καλά, κερδίζοντας τον αντίπαλο του σε έναν πολύ καλό και δυνατό αγώνα.
Προπονητής των Σιταρά και Matuszczyk είναι ο 28χρονος Θωμάς Ξαγάρας(Μαθητής του Γιάννη Θεοφάνου), που είναι πάντα δίπλα στις προσπάθειες τους, προπονώντας τους σκληρά.
Το πρωτάθλημα διοργανώνεται για 6η συνεχόμενη χρονιά από τον Γ.Σ. Σύλλογο Γαλατσίου Fight Club του ομοσπονδιακού τεχνικού Γιάννη Θεοφάνους. Συνδιοργανωτής είναι ο Δήμος Αμαρουσίου και μέγας χορηγός η Joya Hellas. Οι αγώνες γίνονται υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας kick boxing(Π.Ο.Κ.)