Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Χρήστος Ράμμος: «Έγινε μια καλή αρχή για μένα και για την νέα ομάδα μου»

Το νέο απόκτημα του Αίολου Προφήτη Ηλία, ο 20χρονος Χρήστος Ράμμος ξεκίνησε στο πρωτάθλημα της Α΄ Ευρυτανίας με μια πολύ καλή εμφάνιση σκοράροντας στην πρεμιέρα δυο φορές. Ο Ναυπακτιώτης μέσος παραχώρησε συνέντευξη στο “Evrytania Sport”.
Ο πρωταγωνιστής της πρεμιέρας του πρωταθλήματος μας μιλάει για την εμφάνιση του στο ματς του περασμένου Σαββάτου και για το ξεκίνημα του με τον Αίολο. Μας εξηγεί για ποιον λόγο αποφάσισε να μεταγραφεί στον Αίολο.
Οι στόχοι του με την ομάδα είναι οι καλές εμφανίσεις και εάν είναι δυνατόν να έρθει η άνοδος στην πιο πάνω κατηγορία. Ιδιαίτερη αναφορά κάνει στο κλίμα της ομάδας, το οποίο χαρακτηρίζει οικογενειακό και μας λέει ότι όλοι οι παίκτες είναι δεμένοι μεταξύ τους.
Μας μιλάει για την συνεργασία του με τον Κώστα Γουλέτα και μας λέει ότι παίζει σημαντικό ρόλο στην ομάδα η συμμετοχή του στο χορτάρι. Ο ποδοσφαιριστής είχε πρόβλημα με το δελτίο του τους προηγούμενους μήνες, καθώς ήθελε να αποχωρήσει από τον Απεραντιακό. Το περιστατικό αυτό όμως για τον ίδιο έχει λήξει και έχει μείνει στο παρελθόν. Κλείνοντας μας κάνει μια σύγκριση των πρωταθλημάτων της Ευρυτανίας και της Φωκίδας.
Ο Χρήστος Ράμμος είναι γεννημένος στις 13-5-1994. Είναι τριτοετής φοιτητής στο ΤΕΙ Δασοπονίας Καρπενησίου. Αγωνίστηκε στις ομάδες της Φωκίδας Α.Π.Ο. Κούμαρος και Δωρικός Μαλαμάτων. Το 2013 μετακινήθηκε στον Απεραντιακό και αγωνίστηκε στο Α΄ τοπικό, έχοντας 6 συμμετοχές και 1 γκολ. Την επόμενη σαιζόν με την ίδια ομάδα κατέκτησε το πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας Ευρυτανίας, πετυχαίνοντας 3 γκολ σε 6 παιχνίδια. Από το περασμένο καλοκαίρι είναι μέλος του Αιόλου, κάνοντας ντεμπούτο στο πρωτάθλημα με 2 γκολ.

Αναλυτικά όλη η συνέντευξη:

Evrytania Sport: Χρήστο να σε καλωσορίσουμε στο "Evrytania Sport". Η νέα σου ομάδα ξεκίνησε με 3 συνεχόμενες νίκες επί της Φραγκίστας. Είστε ικανοποιημένη από την μέχρι τώρα πορεία σας;
Χρήστος Ράμμος: «Καλώς σας βρήκα καταρχήν με την σειρά μου. Είμαι ικανοποιημένος με την νίκη της ομάδας, γιατί πέρα από τα καλά αποτελέσματα προκρίθηκε και στην επόμενη φάση του κυπέλλου.»

Evrytania Sport: Στην πρεμιέρα της Α΄ Ευρυτανίας σκόραρες δυο φορές ενάντια στην Φραγκίστα. Πως νοιώθεις για την εμφάνιση σου.
Χρήστος Ράμμος: «Νοιώθω αρκετά καλά με τον εαυτό μου που σκόραρα. Είναι μια καλή αρχή για μένα και για την νέα ομάδα μου.»

Evrytania Sport: Για ποιον λόγο αποφάσισες να συνεχίσεις το περασμένο καλοκαίρι την καριέρα σου στον Αίολο;
Χρήστος Ράμμος: «Επέλεξα τον Αίολο, γιατί είναι μια καλή ομάδα στο Καρπενήσι και πάνω από όλα υπάρχει ένα οικογενειακό κλίμα, που παίζει σημαντικό ρολό. Όσο για την μεταγραφή μου ήταν πολύ δύσκολη λόγω των δελτίων. Ευτυχώς που μπόρεσα να το πάρω με την βοήθεια κάποιων κάλων ανθρώπων, που συγκεκριμένα είναι στην ομάδα.»

Evrytania Sport: Ποιοι είναι οι στόχοι σας φέτος με την ομάδα του Αίολου;
Χρήστος Ράμμος: «Οι στόχοι της ομάδας είναι να έχει καλές παρουσίες στα παιχνίδια με καλά αποτελέσματα. Και με το καλό αν μπορέσουμε να ανέβουμε στην πιο πάνω κατηγορία.»

Evrytania Sport: Μίλησε μας για τον προπονητή σας και το κλίμα που έχεις συναντήσει στην νέα σου ομάδα.
Χρήστος Ράμμος: «Ο νέος προπονητής μου ο Κώστας Γουλέτας είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και πολύ κάλος και έμπειρος ποδοσφαιριστής. Ξεκίνησε πρόσφατα με την προπονητική και δείχνει ότι είναι και εκεί πολύ καλός. Τώρα όσο για το κλίμα της ομάδας που το ανέφερα πιο πριν είναι εξαιρετικά καλό και το τονίζω ξανά. Από την στιγμή που υπάρχει οικογενειακό κλίμα όλα έρχονται σιγά-σιγά. Επιπλέον να τονίσω ότι είμαστε δεμένοι όλοι οι παίχτες μεταξύ μας.»

Evrytania Sport: Η συμμετοχή του Κώστα Γουλέτα θεωρείς ότι δυναμώνει την ομάδα σας;
Χρήστος Ράμμος: «Η συμμετοχή του προπονητή μας  παίζει σημαντικό ρολό. Ενδυναμώνει πολύ την ομάδα. Ο ρόλος του είναι προπονητής-ποδοσφαιριστής και αφού μπορεί και παίζει, γιατί να μην βοηθάει την ομάδα.»

Evrytania Sport: Πέρυσι ήθελες να μετακινηθείς στον ΑΠΟΚ. Τελικά δεν το κατάφερες. Μίλησε μας για την περιπέτεια σου.
Χρήστος Ράμμος: «Ποτέ δεν ασχολούμαι με το παρελθόν. Δεν είναι ότι δεν το κατάφερα απλά δεν πήγα για πολλούς λογούς. Δεν ασχολούμαι με αυτό το θέμα. Έχει λήξει πριν το καλοκαίρι. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι η νέα μου ομάδα και να πάμε όσο πιο καλά γίνεται.»

Evrytania Sport: Θεωρείς ότι πήγε μια χρονιά για σένα χαμένη συμμετέχοντας στο Β΄ τοπικό Ευρυτανίας;
Χρήστος Ράμμος: «Δεν πήγε χαμένη η χρονιά για μένα στο Β΄ τοπικό. Το καλό για μένα ήταν ότι πήρα έστω και λίγα παιχνίδια στα πόδια μου. Θα μπορούσα να έπαιζα και από πέρυσι το Α΄ τοπικό, αλλά είχα πρόβλημα με το δελτίο μου.»

Evrytania Sport: Την Κυριακή δίνετε ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στα Άγραφα. Τι να περιμένουμε από εσάς;
Χρήστος Ράμμος: «Την Κυριακή έχουμε έναν αγώνα, που όντως είναι δύσκολος. Και οι 2 ομάδες θέλουν το 3ποντο.Ελπιζω να γίνει ένα καλό παιχνίδι.»

Evrytania Sport: Ποια η γνώμη σου για το τοπικό πρωτάθλημα της Ευρυτανιας. Είναι καλύτερο από αυτό της Φωκίδας;
Χρήστος Ράμμος: «Κατά προσωπική μου γνώμη το τοπικό Ευρυτανίας είναι έλλειπες από όλους τους τομείς. Σαφώς και είναι καλύτερο της Φωκίδας. Πρώτον έχει περισσότερες ομάδες, δεύτερον υπάρχουν γήπεδα και τρίτον η δομή. Δεν υποβαθμίζω το τοπικό εδώ, αλλά έτσι είναι.»

Evrytania Sport: Να σε ευχαριστήσουμε για την κουβέντα που είχαμε. Θα ήθελες να προσθέσεις κάτι άλλο;
Χρήστος Ράμμος: «Και εγώ ευχαριστώ για την συνέντευξη. Δεν έχω να προσθέσω κάτι. Να είστε καλά.»

Συνέντευξη: Παναγιώτης Κολλημένος