Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Έτοιμη για την αυριανή πρεμιέρα η εφηβική Π.Α.Κ.

Για 2η συνεχόμενη χρονιά η ομάδα της Π.Α.Κ. κατεβαίνει στο εφηβικό πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΣΕ. Οι αθλητές των Κατερίνα Μπαλωμένου και Φώντα Ζαχαρόπουλου αύριο στις 13:30 στο κλειστό του Καρπενησίου υποδέχονται στον Πήγασο Αγίου Κωνσταντίνου.
Η ομάδα της Π.Α.Κ. θέλει να ξεκινήσει με νίκη την πορεία της στο πρωτάθλημα, ώστε να μπορέσει να διεκδικήσει ένα από τα δυο «εισιτήρια» που οδηγούν στην δεύτερη φάση του πρωταθλήματος.
Οι «πράσινοι» αποτελούνται από τους εξής αθλητές: Κώστας Νιαβής, Θοδωρής Κατσαρός, Θοδωρής Τάκης, Χρυσόστομος Λιάπης, Θανάσης Κοντοκώστας, Δημήτρης Μπίκας, Βασίλης Καρφής, Κώστας Μπίστας, Άρης Νταβαρίνος, Στέφανος Θεοδώρου, Μανώλης Νικολαϊδης και Γιάννης Καμαρέτσος.
Το ματς της Π.Α.Κ. θα σφυρίξουν οι Λαμιώτες Γιώργος Σαμαράς και Κωνσταντίνος Περράκης. Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου ο Έσπερος (Συγχωνεύτηκε με τον Ιωνικό) θα υποδεχτεί τον Μώλο.

Ψάχνει νίκη
Η Π.Α.Κ. πέρυσι στο εφηβικό πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΣΕ δεν μπόρεσε να κάνει κάποια νίκη μέσα στο γήπεδο. Οι αθλητές αποκόμισαν αρκετές και σημαντικές εμπειρίες.

Το πρόγραμμα των προπονήσεων
Οι προπονήσεις της Π.Α.Κ. ξεκίνησαν στις αρχές Αυγούστου και γίνονται στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ Καρπενησίου. Οι αθλητές προπονούνται κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις 11.30 εως τις 13.00 και κάθε Παρασκευή από τις 8 μέχρι τις 9.

Ξεπέρασε το όριο
Ο Δημήτρης Νιούτσικος δεν έχει φέτος δικαίωμα συμμετοχής στο εφηβικό πρωτάθλημα, αφού είναι γεννημένος το 1996. Στο πρωτάθλημα μετέχουν αθλητές από το γεννημένοι από 1997 έως το 1999.

Έφυγαν για Άτλαντα
Δυο βασικά στελέχη της εφηβικής Π.Α.Κ. μετακινήθηκαν στον συμπολίτη Άτλαντα. Ο Σεραφείμ Κολοκύθας και ο Παντελής Κωστής αποχώρησαν από την Π.Α.Κ. Οι δυο ταλαντούχοι αθλητές είναι γεννημένοι το 1998. Αντίθετη πορεία τράβηξε ο Χρυστόστομος Λιάπης, ο οποίος έφυγε από τον Άτλαντα και μετακινήθηκε στην Ακαδημία.

Έσπερος εναντίον Μώλου
Στο άλλο παιχνίδι του 5ου Ομίλου το φαβορί για την μια από τις δυο θέσεις, που δίνουν το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση Έσπερος Λαμίας υποδέχεται τον Μώλο την Κυριακή 12-10.


Το αναλυτικό πρόγραμμα και οι διαιτητές της 1ης Αγωνιστικής του εφηβικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΣΕ (5ος Όμιλος)

Π.Α.Κ.-Πήγασος Αγίου Κωνσταντίνου 11-10-2014 Κλειστό Γήπεδο Καρπενησίου 13:30
Διαιτητές: Κωνσταντίνος Περράκης & Γιώργος Σαμαράς (Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)
Κριτές: Θανάσης Γιαννόπουλος-Λίλα Κλαουδάτου-Δημήτρης Κουρλός (Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)

Έσπερος Λαμίας-Α.Ο. Μώλος 12-10-2014 Κλειστό Γήπεδο ΔΑΚ Λαμίας 12:00
Διαιτητές: Γιώργος Ζάχος & Γιώργος Σαμαράς (Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)
Κριτές: Ανθή Τσιμπρικά & Κατερίνα Γιαλερνιού (Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)












Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος