Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Αιφνίδια παραίτηση του Γιάννη Χαλκιά από την Π.Α.Κ.


Παρελθόν αποτελεί από την Πανευρυτανική Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης ο τεχνικός Γιάννης Χαλκιάς.
Ο κ. Χαλκιάς ήταν από τους ιδρυτές της πρωτοποριακής για τα δεδομένα της Ευρυτανίας Ακαδημίας το 2011, καθώς και ένας από τους τρεις προπονητές της μέχρι σήμερα, καθοδηγώντας τα τμήματα μπάσκετ και βόλεϊ. Οι λόγοι της παραίτησης όπως τονίζει ο ίδιος είναι προσωπικοί. Η αποχώρηση του αποτελεί σίγουρα «πλήγμα» για την Π.Α.Κ., αλλά και για τους συνεργάτες του Φώντα Ζαχαρόπουλο και Κατερίνα Μπαλωμένου, που καλούνται να συνεχίσουν μόνοι το έργο τους.
Ο 28χρονος προπονητής με ανακοίνωση του αναφέρει: «Μετά από 3 χρόνια παρουσίας στα τμήματα καλαθοσφαίρισης και πετοσφαίρισης της Π.Α.Κ. είμαι στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω την παραίτηση μου από τη θέση του προπονητή τόσο στα τμήματα υποδομής της καλαθοσφαίρισης όσο και στο τμήματα κορασίδων της πετοσφαίρισης για προσωπικούς λόγους.

Θέλω να ευχαριστήσω :
1) Το Δ.Σ. της Π.Α.Κ. για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου.
2) Τους άμεσους συνεργάτες μου και προπονητές Φώντα Ζαχαρόπουλο και Κατερίνα Μπαλωμένου για την συνεργασία που είχαμε αυτά τα χρόνια, καθώς και όλους τους προπονητές που κατά καιρούς συνεργαστήκαμε στην Π.Α.Κ.
3)Τους γονείς που με εμπιστεύθηκαν την άθληση των παιδιών τους αυτά τα χρόνια
4) Τέλος, ευχαριστώ πάνω από όλους, τους αθλητές που εκγύμνασα για τον σεβασμό και την αγάπη που έδειξαν στο πρόσωπο μου.
Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα.
Με εκτίμηση Χαλκιάς Γιάννης»