Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Παγκορασίδες: Άρης Σπερχειάδας-Γ.Σ. Άτλας 1-3

«Ζευγάρωσε» τις νίκες της η ομάδα του Άτλαντα, αφού έφυγε με το «διπλό» από την γειτονική Σπερχειάδα, επικρατώντας του τοπικού Άρη με 1-3 στα σετ.
Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (18/10) στο κλειστό της Σπερχειάδας και άρχισε στις 3 το μεσημέρι. Ήταν στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής των παγκορασίδων του 2ου Ομίλου της Ε.Σ.ΠΕ.ΚΕ.Λ.
Ο Άρης Σπερχειάδας του Βασίλη Γεωργιάδη γνώρισε την 3η ήττα του στο πρωτάθλημα σε ισάριθμες αναμετρήσεις και έμεινε μακριά από τις πρώτες θέσεις. Η ομάδα της Φθιώτιδας μετά το πρώτο σετ προσπάθησε να κάνει την ανατροπή και μείωσε σε 2-1. Πάλεψε στο τελευταίο σετ, όμως ηττήθηκε με 1-3.
Ο Άτλας του Χρήστου Μακρή συνέχισε με κεκτημένη ταχύτητα από την «καθαρή» νίκη του περασμένου Σαββάτου με τον Α.Ο. Λαμίας και πήρε ξανά τους 3 βαθμούς μένοντας στην πρώτη θέση του 2ου Ομίλου. Οι Καρπενησιώτισσες ξεκίνησαν δυνατά το ματς και προηγήθηκαν, κερδίζοντας με 13-25 το πρώτο σετ, πήραν δύσκολα το δεύτερο σετ και παρά το 3ο χαμένο σετ ανέκαμψαν και «καθάρισαν» το ματς επικρατώντας με 1-3.
Η ομάδα του Καρπενησίου βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου μαζί με Γ.Σ. Λαμίας και Κύνο Λιβανατών έχοντας 6 βαθμούς. Η Σπερχειάδα είναι στην 5η θέση έχοντας μόλις 1 πόντο. Την επόμενη (4η) αγωνιστική ο Γυμναστικός Σύλλογος Άτλας υποδέχεται το Σάββατο (25/10) τον Κύνο Λιβανατών και ο Α.Σ. Άρης αγωνίζεται εκτός έδρας με το φαβορί του ομίλου Γυμναστικό Σύλλογο Λαμίας.

Σημαντικό ματς
Το επόμενο παιχνίδι των αθλητριών του Χρήστου Μακρή στο Καρπενήσι κόντρα στον Κύνο Λιβανατών έχει ιδιαίτερη βαθμολογική σημασία. Οι δυο ομάδες έχουν 6 βαθμούς μετρούν δυο νίκες και ο νικητής του αγώνα αποκτάει πλεονέκτημα στο «κυνήγι» των 2 πρώτων θέσεων, που οδηγούν στην επόμενη φάση.

Εκδρομείς από το Καρπενήσι
Στην γειτονική Σπερχειάδα ταξίδεψαν αρκετοί γονείς των κοριτσιών του Άτλαντα, αλλά και παίκτριες της γυναικείας ομάδας.

3η σερί ήττα
Η ομάδα του Άρη έδωσε το 3ο της παιχνίδι και μετράει 3 συνεχόμενες ήττες. Η Σπερχειάδα έδωσε την προηγούμενη Κυριακή και το εξ αναβολής ματς της 1ης αγωνιστικής.

Όπως και η Π.Α.Κ.
Ο Γυμναστικός επικράτησε με 3-1, όπως είχε κάνει και στον αντίστοιχο περυσινό παιχνίδι η Π.Α.Κ. Ανδρονίκη Τσιουγκρή, Έλενα Καββαδία και Αλίκη Καγκαρά έφυγαν ξανά νικήτριες από το ίδιο γήπεδο, καθώς και ο coach Χρήστος Μακρής.

Τα σετ
13-25, 23-25, 25-18, 20-25

Συνθέσεις Ομάδων

Άρης Σπερχειάδας (Βασίλης Γεωργιάδης): Πολυζωγοπούλου, Νέλλα, Παρασκευϊώτη, Γκουζούμα, Μπίκα, Αποστόλου, Τσιούνη, Σκαρλάτου, Μπούρα, Τσάκα, Γεωργιάδη, Φλέγγα

Γ.Σ. Άτλας (Χρήστος Μακρής): Γυφτομήτρου, Ρεσίτη, Καββαδία, Τσιουγκρή, Κολαζά, Καγκαρά, Τσιούνη

Διαιτητής: Μιχάλης Σφακιανάκης (Έφορος Γ.Σ. Άτλαντα)

* Ευχαριστούμε τον έφορο του Άτλαντα Μιχάλη Σφακιαννάκη για την παραχώρηση των στοιχείων του αγώνα.











Φωτογραφίες: Γκρουπ Άτλαντα