Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

Μπασκετικές Προβλέψεις (7/9)


Δεύτερη μέρα μπαράζ σήμερα, με την διεξαγωγή των υπόλοιπων τεσσάρων ζευγαριών. Χτες, χωρίς να ψάχνουμε δικαιολογίες σταθήκαμε ιδιαίτερα άτυχοι μιας και ο Χάρντεν δεν έπαιξε σχεδόν καθόλου στο β΄ ημίχρονο για να βάλει τους δύο πόντους που χρειαζόμασταν, ενώ Γαλλία Κροατία έκαναν ρεσιτάλ στο πρώτο ημίχρονο με το....εξωπραγματικό 23-22. Πάμε στα σημερινά παιχνίδια, όπου ξεχωρίζουν δύο πολύ μεγάλα ντέρμπι. 

ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ-ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ

 









Έκανε την έκπληξη η Νέα Ζηλανδία και με δύο σερί νίκες στο τέλος του ομίλου με Ουκρανία και Φινλανδία τις πέταξε έξω και έκανε την υπέρβαση. Δύσκολα γι' αυτήν τα πράγματα σήμερα, λογικά θα μας προσφέρει την τελευταία Χάκα. Οι Λιθουανοί κατάφεραν με την νίκη την τελευταία αγωνιστική απέναντι στην Σλοβενία να πάρουν την πρώτη θέση και να έχουν βατό δρόμο μέχρι τα ημιτελικά. Εν τη απουσία του Καλνιέτις και οποιουδήποτε άλλου πρώτης κλάσης πλέιμεικερ στηρίζεται στην άμυνα και στην τρομερή της φροντκορτ. Θαρρώ πως δεν θα συναντήσουν μεγάλη δυσκολία και θα νικήσουν με διψήφια διαφορά. 
ΠΡΟΤΑΣΗ 2(-8.5) 
ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤΟΙΧΙΜΑΝ 1.85

ΣΕΡΒΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ

 










Σπουδαίο βαλκανικό ντέρμπι με τεράστια παράδοση και προϊστορία. Ο κάποτε κακός μας δαίμονας (με 16 συνεχόμενες ήττες) βρίσκεται σήμερα απέναντί μας, χωρίς την ποιότητα και την εμπειρία του παρελθόντος, αλλά με την τεράστια κληρονομιά και γεμάτη παράσημα φανέλα. Πέρασαν αγκομαχώντας τον όμιλο, αλλά δεν είναι τόσο άσχημη ομάδα όσο τα αποτελέσματά της. Είναι ηλίου φαεινότερο ότι θα προσπαθήσουν να μας σπάσουν τον τσαμπουκά και να μας βάλουν στο τρυπάκι της προσωπικής και σωματικής κόντρας. Ιδιαίτερα τον σεληνιασμένο Μπουρούση θα προσπαθήσουν από την αρχή να τον φθείρουν με κάθε τρόπο. Θυμηθείτε το. Θεωρώ ότι όλο το παιχνίδι θα κριθεί εκεί. Αν καταφέρει η Ελλάδα να μην αντιδράσει και να μείνει προσηλωμένη στο παιχνίδι της θα προκριθεί. Και επειδή είμαι σίγουρος ότι ο Φώτσης Κατσικάρης το περιμένει και έχει ετοιμάσει την ομάδα του γι' αυτό και θα εμπιστευτώ και στοιχηματικά την εθνική μας.

ΤΟΥΡΚΙΑ-ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ

 









Αμφίρροπο παιχνίδι και αυτό με τους Αυστραλούς να δίνονται και να είναι φαβορί, αλλά τους Τούρκους να είναι έτοιμοι για όλα και πιο «ψημένοι» σε τέτοια παιχνίδια. Η Αυστραλία είναι καλύτερη ομάδα, θα θυμάστε πόσο την πιστεύαμε από την αρχή, σουτάρει εκπληκτικά από το τρίποντο (51%), αλλά παρουσιάζει σκαμπανεβάσματα στο αμυντικό κομμάτι. Οι Τούρκοι θεωρώ ότι μπορούν να κάνουν την έκπληξη, ο κόουτς Αταμάν κάτι θα έχει ετοιμάσει με τον Ασίκ και την εκμετάλλευση του σε πρώτο πλάνο. Αναμένουμε μεγάλο παιχνίδι και εδώ.
ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΥΝΟΛΟ ΠΟΝΤΩΝ ΟΒΕΡ 141.5 
ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤΟΙΧΙΜΑΝ 1.66

ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

 









Ακόμη ένα πολύ σπουδαίο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο παραδοσιακούς αντιπάλους σε όλα τα αθλήματα, σε όλα τα γήπεδα, σε όλες τις εκφάνσεις τις κοινωνικής ζωής. Η Βραζιλία μπαίνει μετά από πολλά χρόνια ως φαβορί απέναντι στην Αργεντινή, αλλά η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν μπορεί να ξεγράψει τον Σκόλα και την παρέα του. Η Βραζιλία έβαλε 128 πόντους απέναντι στην Αίγυπτο την τελευταία αγωνιστική και έρχεται με φόρα να σπάσει το μονοπώλιο της Αργεντινής στη λατινική Αμερική. Η Αργεντινή παρουσίασε προβλήματα στα δύο δύσκολα παιχνίδια του ομίλου με Κροατία και Ελλάδα και δείχνει να μην μπορεί να βρει απαντήσεις σε ομάδες με μεγάλα ρόστερ. Τεράστιο παιχνίδι και αυτό με την σημερινή μέρα να μας αποζημιώνει μετά το χτεσινό πρόγραμμα.

Με μια εγγραφή στο Stoiximan από τον παρακάτω σύνδεσμο: Σύνδεσμος παίρνετε 100% Bonus στην πρώτη σας κατάθεση και παράλληλα βοηθάτε σημαντικά την σελίδα μας.

Επιμέλεια: Βαγγέλης Λελούδης