Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

Στοιχηματικές προβλέψεις (7/9)


Αγαπητοί αναγνώστες είμαστε εδώ και σήμερα. Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ μικρό κουπόνι με ματς από εθνικές ομάδες και μικρότερες κατηγορίες. Βγάλαμε 3 ματσάκια για σήμερα. 
Έχουμε λοιπόν. 

ΜΠΟΛΟΝΙΑ-ΒΙΡΤΟΥΣ ΕΝΤΕΛΑ
Δεν έχει συνέλθει πλήρως από τον υποβιβασμό η Μπολόνια, κάτι το οποίο θα γίνει σταδιακά. Πάντα τα ματς αυτά στην αρχή είναι δύσκολα για όποια ομάδα αλλάζει κατηγορία. Τις 2 ομάδες πέρυσι τις χώριζαν 2 κατηγορίες. Δύσκολο ματς αλλά αν η Μπολόνια σταθεί στο «ύψος» της, το έχει.

ΔΑΝΙΑ-ΑΡΜΕΝΙΑ

 









Θέλουν να κάνουν καλό ξεκίνημα οι Δανοί, οι οποίοι τελευταία έχουν χαθεί από τις μεγάλες διοργανώσεις. Επίσης θέλουν να πάρουν ρεβάνς για την ντροπιαστική ήττα με 0-4 από τους Αρμένιους. Από την άλλη η Αρμένια δεν θα κλειστεί. Πάμε σε ένα ματς με γκολ.
ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΒΕΡ 2.5
ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤΟΙΧΙΜΑΝ 2.00 

ΕΛΛΑΔΑ-ΡΟΥΜΑΝΙΑ 

 









Πρώτη εμφάνιση στον πάγκο της εθνικής μας για τον Ρανιέρι. Ήταν που ήταν δύσκολο το παιχνίδι η τιμωρία από κόσμο της έδρας το κάνει δυσκολότερο. Πιστεύω πως είμαστε πιο καλή ως σύνολο από τους Ρουμάνους και θα πάρουμε το ματς.

Αυτά τα λίγα για σήμερα με την ελπίδα να τα πάμε καλά
Καλή τύχη σε όλους

Με μια εγγραφή στο Stoiximan από τον παρακάτω σύνδεσμο: Σύνδεσμος παίρνετε 100% Bonus στην πρώτη σας κατάθεση και παράλληλα βοηθάτε σημαντικά την σελίδα μας.

Επιμέλεια: Μιχάλης Λάμπρου