Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Μπασκετικές Προβλέψεις (11/9)


Ακόμη να σταματήσει το βουητό από την ηχηρότατη σφαλιάρα που δέχτηκαν χθες βράδυ οι Ισπανοί, από τους πρωταθλητές Ευρώπης Γάλλους. Η υπεροψία και η...ατυχία για να λέμε την αλήθεια πληρώνονται και οι Ισπανοί θα δουν από τα σπίτια τους το υπόλοιπο του τουρνουά, που διοργανώνεται στα γήπεδά τους.
Ενα τουρνούα για το οποίο είχαν μαζευτεί και φτιαχτεί για να το κατακτήσουν και κάθε τι άλλο θα ήταν αποτυχία. Παρόλ' αυτά οι Γάλλοι έδειξαν πως παίζετε το μπάσκετ και πως κερδίζονται τα μεγάλα παιχνίδια. Στο άλλο παιχνίδι οι Σέρβοι έδειξαν αυτό που είπαμε χτες, το έχουν πιστέψει για τα καλά, δείχνουν στο γήπεδο κάθε ικμάδα της μπασκετικής σχολής τους και μπορούν πλέον να ονειρεύονται και τελικό. Σήμερα, έχουμε τον πρώτο ημιτελικό με τις Ηνωμένες Πολιτείες να συγκρούονται με την Λιθουανία. Μετά και τον αποκλεισμό της Ισπανίας οι Αμερικάνοι ίσως να νοιώθουν ήδη πρωταθλητές. Πάντως, θα είναι πολύ τυχερή εκ της κλήρωσης και των αποτελεσμάτων αν πάρει το κύπελλο χωρίς να δυσκολευτεί ούτε σε ένα παιχνίδι, πολύ απλά γιατί το ρόστερ της δεν είναι και τόσο τρομακτικό.Οι Λιθουανοί θα προσπαθήσουν μέσω της άμυνας να μείνουν στο παιχνίδι και ίσως τα καταφέρουν ως ένα βαθμό, γιατί έχουν αυτό που δεν είχε κανένας μέχρι στιγμής αντίπαλος των Αμερικανών. Τι είναι αυτό; Μεγάλα κορμιά, που θα αποτρέψουν πολλές από τις δεύτερες και τρίτες ευκαιρίες που κερδίζουν οι Αμερικάνοι μέσω των επιθετικών ριμπάουντ. Βαλαντσιούνας, Μοντεγιούνας και κυρίως Μασιούλις και αδέρφια Λαβρίνοβιτς είμαι σίγουρος ότι είναι έτοιμοι για....σκυλομαχίες. Μπορεί να μην της βγει καθόλου και το παιχνίδι να ξεφύγει από την αρχή, αλλά σίγουρα αυτό θα είναι το πλάνο της. Στοιχηματικά, θεωρώ ότι το σκορ θα πέσει έστω και λίγο, λόγω κρισιμότητας παιχνιδιού, ενώ θα επιμείνουμε και στον αγαπημένο μας Τζέιμς Χάρντεν, μιας και όσο δυσκολεύουν τα πράγματα θα είναι αυτός που θα παίρνει τις περισσότερες προσπάθειες.  
ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΥΝΟΛΟ ΠΟΝΤΩΝ UNDER 172.5 ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤΟΙΧΙΜΑΝ 1.90 
ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΥΝΟΛΟ ΠΟΝΤΩΝ ΧΑΡΝΤΕΝ ΟΒΕΡ 13.5 Π. ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤΟΙΧΙΜΑΝ1.87

Με μια εγγραφή στο Stoiximan από τον παρακάτω σύνδεσμο: Σύνδεσμος παίρνετε 100% Bonus στην πρώτη σας κατάθεση και παράλληλα βοηθάτε σημαντικά την σελίδα μας.

Επιμέλεια: Βαγγέλης Λελούδης