Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Μπασκετικές Προβλέψεις (10/9)


Εδώ είμαστε και σήμερα για την δεύτερη μέρα της προημιτελικής φάσης. Χτες τα πήγαμε εξαιρετικά, αφου πιάσαμε και το αντερ της Λιθουανίας και τους πόντους του Χάρντεν και την μικρή διαφορά στο πρώτο δεκάλεπτο του ΗΠΑ-Σλοβενία. Πάμε στα σημερινά. 

ΣΕΡΒΙΑ-ΒΡΑΖΙΛΙΑ 

 









Μεγάλο παιχνίδι αναμένεται σήμερα στη Μαδρίτη ανάμεσα σε δύο διαφορετικές σχολές και νοοτροπίες μπάσκετ. Το σίγουρο είναι ότι οι Σέρβοι μετά την μεγάλη νίκη απέναντί μας έκαναν το βήμα μπροστά και μπορούν να φτάσουν μέχρι το μετάλλιο, αν παίξουν με το ανεξάντλητο μπασκετικό μυαλό τους. Απέναντί μας ο Τζόρτζεβις έδωσε ρεσιτάλ, έχοντας διαβάσει κάθε αδυναμία μας και μας έβγαλε εύκολα εκτός παιχνιδιού. Θα πρέπει να κάνει το ίδιο και σήμερα αν θέλει να έχει ελπίδες. Οι Βραζιλιάνοι βρίσκονται σε τρομερή κατάσταση, κέρδισαν τους αιώνιους εχθρούς Αργεντίνους με 20 πόντους διαφορά, ενώ έχαναν στο ημίχρονο και αυτή την στιγμή προβάλλουν ως φαβορί για το χάλκινο μετάλλιο. Η παρουσία του Μανιάνο στον πάγκο έχει βοηθήσει τα μέγιστα να μετατραπεί ένα σύνολο πολύ καλών παικτών σε πραγματική ομάδα. Ξεκινούν από θέση φαβορί σήμερα, υποψιασμένοι και συνειδητοποιημένοι για το τι εστί σέρβικο μπάσκετ. 
ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΥΝΟΛΟ ΠΟΝΤΩΝ ΟΒΕΡ 146.5 ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤΟΙΧΙΜΑΝ 1.61 
ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΕΡΒΙΑ ΣΥΝΟΛΟ ΠΟΝΤΩΝ ΟΒΕΡ 71.5 ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤΟΙΧΙΜΑΝ 1.75 

ΓΑΛΛΙΑ-ΙΣΠΑΝΙΑ

 









Σπουδαίο ευρωπαικό ντέρμπι ανάμεσα στις δύο καλύτερες ευρωπαικές ομάδες την τελευταία πενταετία. Οι Γάλλοι δημοσιογράφοι παραδέχονται ανοιχτά ότι υπάρχει κόντρα και μπασκετικό μίσος απέναντι στους Ισπανούς. Αγωνιστικά πάντως είναι αρκετά πίσω από τους σημερινούς αντιπάλους τους. Θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον η σημερινή μονομαχία να γινόταν με την Γαλλία πλήρης. Σήμερα περιμένουν ένα μεγάλο παιχνίδι από τους Μπατούμ και Ντιαό, οι οποίοι κινούνται υποτονικά για τα δικά τους στάνταρ. Οι Ισπανοί έχουν στήσει πραγματικό πάρτι στα παρκέ της χώρας τους, παίζοντας το καλύτερο μπάσκετ στο τουρνουά και προσφέροντας θέαμα σε κάθε ευκαιρία. Ο Πο Γκασόλ δίνει μοναδικές παραστάσεις, προσφέροντας λογικά τις τελευταίες τους διεθνείς στιγμές στην χώρα του και ολόκληρο τον κόσμο, οδηγώντας την κούρσα του MVP. Η Γαλλία θα προσπαθήσει να κόψει τον ρυθμό των Ισπανών και να μείνει μέσα στο παιχνίδι μέχρι την τελική ευθεία, όπου όλα μπορούν να συμβούν. 
ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΠΑΤΟΥΜ ΣΥΝΟΛΟ ΠΟΝΤΩΝ ΟΒΕΡ 11.5 Π. ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤΟΙΧΙΜΑΝ 1.80
ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΛΛΙΑ ΣΥΝΟΛΟ ΠΟΝΤΩΝ ΟΒΕΡ 65.5 ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤΟΙΧΙΜΑΝ 1.75

Με μια εγγραφή στο Stoiximan από τον παρακάτω σύνδεσμο: Σύνδεσμος παίρνετε 100% Bonus στην πρώτη σας κατάθεση και παράλληλα βοηθάτε σημαντικά την σελίδα μας.

Επιμέλεια: Βαγγέλης Λελούδης