Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

Trekking-Άγιος Νικόλαος 69-45

Χωρίς να δυσκολευτεί η Trekking πήρε το δεύτερο «εισιτήριο» για τον μεγάλο τελικό, επικρατώντας του νεανικού Αγίου Νικολάου με 69-45.
Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 12 Αυγούστου και άρχισε στις 19:00. Ήταν ο δεύτερος ημιτελικός του τουρνουά μπάσκετ του συνδέσμου Μεγαλοχωριτών «Η Αγία Παρασκευή».
Η Trekking ήταν αρκετά ανώτερη και πιο έμπειρη από τον αντίπαλο και πήρε από την αρχή το προβάδισμα στο σκορ. Έπαιξε με αθλητές, που έχουν παραστάσεις από το πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ. Ξεχώρισαν με 17 πόντους οι «παλιοσειρές» Γιάννης Ηλιάδης και Δημήτρης Σταλίκας.
Ο Άγιος Νικόλαος αγωνίστηκε για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα. Άργησε να μπει στο παιχνίδι. Στην συνέχεια βελτιώθηκε και άφησε καλές εντυπώσεις. Πρώτος σκόρερ της συνάντησης ήταν ο Βασίλης Χρίστογλου, που είχε 23 πόντους. Οι «Αγιονικολίτες» κατέβηκαν στο τουρνουά με νεανικό «κορμό»
Οι νικητές αντιμετωπίζουν στον τελικό της Τρίτης(13-8) τον Πρωτέα.

Δυο «17αρια»

 












Από πλευράς νικητών πολύ καλή εμφάνιση έκαναν δυο από τους πιο έμπειρους αθλητές του. Ο Δημήτρης Σταλίκας (Φωτογραφία Αριστερά) και ο Γιάννης Ηλιάδης (Φωτογραφία Δεξιά) σημείωσαν από 17 πόντους ο καθένας.


Ξανά με Χρίστογλου


Διακρίθηκε με την παρουσία του ξανά ο σέντερ του Αγίου Νικολάου ο Βασίλης Χρίστογλου. Πέτυχε 23 πόντους με 2 εύστοχες προσπάθειες έξω από τα 6,25. Συμπαράσταση βρήκε από τον έτερο ψηλό Γιάννη Δρούγο, που σταμάτησε στους 12.


Φέτος έγινε Trekking
Η ομάδα του Αστέρα που κατακτά το τουρνουά συνεχώς ονομάστηκε φέτος Trekking.

Καθοδήγηση από τον πάγκο


Αξίζει να αναφερθεί πως υπήρχε από πλευράς Αγίου Νικολάου προπονητική καθοδήγηση από τον πάγκο της ομάδας.


Πήρε αυτό που ήθελε


Προηγούμενη μόλις από το πρώτο 10λεπτο με 19-2 η Trekking έκανε εύκολη την υπόθεση-νίκη. Στο δεύτερο δεκάλεπτο διεύρυνε το προβάδισμα στο +21 για το σκορ ημιχρόνου, το οποίο ήταν το 35-14. Ο Ίγκλι Οσμενάι (Φωτογραφία Αριστερά), ο Δημήτρης Σταμάτης (Φωτογραφία Κέντρο) και ο Ντίνος Λιάπης (Φωτογραφία Δεξιά) έδωσαν και αυτοί επιθετικές λύσεις.

Δεν ανέβασε «στροφές»

 












Έχοντας εξασφαλίσει την νίκη η Trekking δεν χρειάστηκε να ανεβάσει και άλλο την διαφορά. Ο μαχητικός Άγιος Νικόλαος με τους Χρίστογλου και Δρούγο (Φωτογραφία Αριστέρα) δεν επέτρεψε το σκορ να ξεφύγει. Πρώτα «βιολιά» για τους νικητές οι Σταλίκας και Ηλιάδης, ενώ εντυπωσιακά ανάποδα καλάθια προσέφερε ο Γιάννης Καγκαράς (Φωτογραφία Δεξιά).

Τα δεκάλεπτα
19-2, 35-14, 53-29, 69-45

Συνθέσεις Ομάδων

Trekking: Σταμάτης 8, Οσμενάι 9(1), Σταλίκας 17, Λιάπης Χ. 2, Καγκαράς 10, Μπουμπουρής, Ηλιάδης 17, Ζαγκότσης, Λιάπης Κ. 6

Άγιος Νικόλαος: Σιαφάκας, Μπαλταδούρας, Σκαρμούτσος, Τσούμας, Δρούγος Μ. 4, Σηπιτάνος 4(1), Παπατζίκας, Αναγνωστόπουλος, Πανίδης 2, Δρούγος Ι. 12, Χρίστογλου 23(2)

Διαιτητές: Μπάμπης Αναγνωστόπουλος & Κώστας Ντάλλας























Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κολλημένος
Φωτογραφίες: Γιάννης Βονόρτας