Κυριακή 10 Αυγούστου 2014

Τσιπουράτοι-Comanto B.C. 29-62

Έχοντας από το ξεκίνημα του αγώνα την πρωτοπορία στο σκορ οι Comanto B.C. επιβλήθηκαν δια περιπάτου των Τσιπουράτων με διαφορά +33 (62-29).
Το εναρκτήριο παιχνίδι του 3ου τουρνουά μπάσκετ του συλλόγου νέων Κρέντης «Η Δράσις» άρχισε στις 17:30. Η διαφορά δυναμικότητας ήταν αρκετά εμφανής.
Οι Τσιπουράτοι αποτελούνταν με παιδιά από την Βίνιανη και κατέβηκαν για την συμμετοχή. Αγωνιστικά δεν μπόρεσαν να «κοντράρουν» τον νεανικό και ανώτερο αντίπαλο, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό. Στους 7 με 1 τρίποντο σταμάτησε ο 23χρονος Βαγγέλης Μπύρος.
Οι Comanto του Νίκου Καμαρέτσου στην δεύτερη τους παρουσία στον θεσμό έκαναν ουσιώδης εμφάνιση και έφτασαν στην επικράτηση, που τους χάρισε την πρόκριση. Στους 25 σταμάτησε ο Σεραφείμ Κολοκύθας, ο οποίος ήταν ο κορυφαίος της αναμέτρησης και πρώτος σκόρερ του τουρνουά μέχρι στιγμής.
Οι Comanto θα αντιμετωπίσουν στον ημιτελικό την Varvariada Beach.

Οδηγίες από Μπαλακάκη & Καμαρέτσο

 












Τους Τσιπουράτους καθοδήγησε ο Γρηγόρης Μπαλακάκης (Φωτογραφία Αριστερά) και τους Comanto ο Νίκος Καμαρέτσος (Φωτογραφία Δεξιά). Και οι δυο μπήκαν στο γήπεδο στην επανάληψη.

Αντικατάσταση διαιτητή


Το παιχνίδι σφύριξαν συνολικά 3 άτομα. Ξεκίνησαν οι: Νίκος Βούρτσας και Πάνος Κουτσούμπας (Φωτογραφία) και εν συνεχεία ο Πάνος Βλάχος αντικατέστησε τον τελευταίο.

Εντυπωσίασε ο Κολοκύθας


Εξαιρετική παρουσία είχε ο Σεραφείμ Κολοκύθας. Ο 16χρονος γκαρντ των νικητών πέτυχε 25 συνολικά πόντους. Τον ακολούθησε ο πολύ καλός Ηλίας Κωστής, που είχε 15 με 1 τρίποντο.

«Τάπες» Comanto


Αρκετές τάπες έκαναν οι αθλητές των Comanto. Ο Παντελής Κωστής (Φωτογραφία) σταμάτησε στο πρώτο 7λεπτο τον Σπύρο Μπύρο και ο Ηλίας Κωστής τον Σπύρο Τσέτσο και τον Σωκράτη Θεοχάρη. Στην επανάληψη ο Βασίλης Τσολάκης σταμάτησε τον Σπύρο Μπύρο και ο Παντελής Κωστής τον Άκη Μαντή. Ο τελευταίος μοίρασε και νέο «στοπ» στους Τσέτσο και Μαντή. Ο Ηλίας Κωστής έκανε ακόμη μια τάπα στον Άκη Μαντή.

Πρώτη νίκη και ρεκόρ
Οι Comanto είχαν αγωνιστεί και στο περυσινό τουρνουά και πέτυχαν την πρώτη τους νίκη. Μάλιστα έκαναν επιθετικό ρεκόρ, φτάνοντας τους 62 πόντους. Στον ημιτελικό αγωνίζονται κόντρα στην Βαρβαριάδα.

Στους 7 ο Βαγγέλης Μπύρος


Από πλευράς Τσιπουράτων του σκοραρίσματος ηγήθηκε ο Βαγγέλης Μπύρος (Φωτογραφία Αριστερά), ο οποίος σημείωσε 7 πόντους με 1 τρίποντο. Ο Αδερφός του Σπύρος (Φωτογραφία Κέντρο) σημείωσε 6, όσους είχε και ο Άκης Μαντής (Φωτογραφία Δεξιά).

Εύκολα οι Καρπενησιώτες


Οι παίχτες των Comanto προηγήθηκαν με 2-9 στο πρώτο δεκάλεπτο και με 9-23 με την λήξη του πρώτου 14λεπτου. Ο Σεραφείμ Κολοκύθας πραγματοποίησε το 0-3 (γκολ-φάουλ), ενώ το πρώτο καλάθι των Τσιπουράτων σημείωσε ο Σπύρος Μπύρος, μειώνοντας σε 2-9. Ξεχώρισε με 3 διαδοχικά δίποντα ο Ηλίας Κωστής (Φωτογραφία), ο οποίος μετέτρεψε το 7-14 σε 7-20.

Δια περιπάτου


Χωρίς να δυσκολευτούν στο δεύτερο μέρος οι Comanto έκαναν ένα επιμέρους 20-39 και έφτασαν στο τελικό 29-62, το οποίο διαμορφώθηκε με 1/2 βολές του Βασίλη Τσολάκη. Πολύ καλή παρουσία είχε και ο Πάνος Μάρκης (Φωτογραφία).

Τα 7λεπτα
2-9, 9-23, 19-42, 29-62

Συνθέσεις Ομάδων

Τσιπουράτοι (Γρηγόρης Μπαλακάκης): Θεοχάρης Σ. 3, Μπύρος Σ. 6, Μπύρος Ε. 7(1), Τσέτσος 2, Μαντής 6, Θεοχάρης Σωκ. 2, Μπαλακάκης 3(1)

Comanto (Νίκος Καμαρέτσος): Τσολάκης 3, Μάρκης 9(1), Κωστής Η. 15(1), Κολοκύθας 25, Κωστής Π. 4, Μαυρογόνατος, Κολλημένος 6, Καμαρέτσος Ν.

Διαιτητές: Νίκος Βούρτσας-Πάνος Κουτσιούμπας(Πάνος Βλάχος)


















Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος