Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

Βεντούζα-Selecao 1-5

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει η Selecao, η οποία μετέτρεψε το ντέρμπι κορυφής σε εύκολη υπόθεση, νικώντας με 5-1 την Βεντούζα.
Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 6-7 και άρχισε στις 20:50. Ήταν στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του Δ΄ Ομίλου του τουρνουά 5Χ5 Kasmir Cup.
H Selecao έκανε ακόμη μια πολύ καλή εμφάνιση, παρουσιάζοντας συνοχή σε επίθεση και άμυνα, όπου δέχτηκε μόλις ένα τέρμα στο φινάλε. Η ομάδα του Δημήτρη Κουρλού φαντάζει ως πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου με βάση τα όσα έχει δείξει στις πρώτες 4 αγωνιστικές. Εντυπωσιακός ήταν ξανά ο Δημήτρης Κατσαδούρος, ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ. Οι «Βραζιλιάνοι» έφτασαν τους 12 πόντους και καταλαμβάνουν την  πρώτη θέση του ομίλου.
Η Βεντούζα βρέθηκε σε άσχημη ημέρα, κάνοντας την χειρότερη της εμφάνιση. Είχε αρκετά νεύρα και αυτό της «κόστισε» και την αποβολή του πρώτου σκόρερ της Σπύρου Κουτσούμπα. Η ομάδα του Γιάννη Φλωράκη δεν έδειξε τις πραγματικές δυνατότητες και δύσκολα θα ξαναπιάσει τόσο κακή απόδοση. Οι τυπικά γηπεδούχοι βρίσκονται στην 2η θέση με 9 πόντους, όσους και η Drink Team.
Για την τελευταία (5η) αγωνιστική του ομίλου οι παίχτες της Selecao θα παίξουν με την Drink Team και οι «Βεντούζες» με την Λαγκαδιά. Οι αγώνες θα γίνουν την Τετάρτη 9 Ιουνίου.

Καλύτερη επίθεση-καλύτερη άμυνα
Οι «κίτρινοι» του Δημήτρη Κουρλού διαθέτουν την καλύτερη επίθεση του τουρνουά με 49 γκολ, αλλά και την καλύτερη άμυνα, δεχόμενοι μόλις 5.

«Καθάρισε» ξανά ο Κατσαδούρος


Την Selecao οδηγεί εκ του ασφαλούς ο Δημήτρης Κατσαδούρος. Ήταν ο κορυφαίος της συνάντησης με 3 γκολ, φτάνοντας τα 25. Πολύ δύσκολα θα χάσει την πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ.


Στον πάγκο ο τραυματίας
Τις προσπάθειες των συμπαιχτών του από τον πάγκο παρακολούθησε ο τραυματίας Φώτης Ζαχαράκης. Από πλευράς Βεντούζας απουσίαζε ο ικανότατος Ζάχος Πολυτσέρης.

Πρώτη ήττα
Η περυσινή κάτοχος γνώρισε την πρώτη ήττα στην 2χρονη παρουσία της στο τουρνουά.

Μόλις ένα τέρμα


Στο πρώτο ημίχρονο σημειώθηκε μόλις ένα τέρμα. Ο Δημήτρης Κουρλός (Φωτογραφία) έκανε το 0-1 ύστερα από ασίστ του συνονόματου ξαδέρφου του Κατσαδούρου. Ο αρχηγός της Selecao σκόραρε την κατάλληλη στιγμή.



Κυριαρχία της Selecao

 












Οι «Βραζιλιάνοι» συνάντησαν μια αρκετά νευρική Βεντούζα και το εκμεταλλεύτηκαν πλήρως, φτάνοντας δίκαια στην νίκη με 1-5, έχοντας έναν εξαιρετικό Κατσαδούρο στην σύνθεση της. Ο Γιώργος Φαρμάκης (Φωτογραφία Αριστερά) από πάσα του Δημήτρη Κουρλού έκανε το 0-2. Ο Κώστας Χρυσαφόπουλος, τροφοδότησε τον Δημήτρη Κατσαδούρο, ο οποίος «έγραψε» το 0-3. Από ασίστ του Φαρμάκη ο «Κάτσα» πραγματοποίησε το 0-4. Ο Γιάννης Φλωράκης (Φωτογραφία Δεξιά) από λάθος του Αλέξανδρου Γενιτσαρόπουλου μείωσε σε 1-4. Από προσπάθεια του Πάνου Ράπτη, ο Δημήτρης Κατσαδούρος συμπλήρωσε χατ-τρικ και αφού η μπάλα βρήκε και το δοκάρι έκανε το τελικό 1-5.




Αποβολή Κουτσούμπα Σ.


Και ενώ το σκορ ήταν 0-2 ο Σπύρος Κουτσούμπας αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα από τον ρέφερι Βασίλη Λάμπρου, με τον οποίο λογομάχησε. Στις αρχές της επανάληψης είχε δεχτεί κίτρινη κάρτα ο Δημήτρης Κατσαδούρος.



Σκορ Ημιχρόνου: 0-1

Συνθέσεις Ομάδων

Βεντούζα (Γιάννης Φλωράκης): Καλύβας Γ., Λυτάκης Κ., Κουτσούμπας Σ., Λυτάκης Δ., Φλωράκης 1 (Κουτσούμπας Δ., Καλύβας Β., Κουτσονίκας)

Selecao (Δημήτρης Κουρλός): Μεριγκούνης, Φαρμάκης 1, Κατσαδούρος 3, Κουρλός 1, Γενιτσαρόπουλος Α. (Μαντέκας, Ράπτης, Χρυσαφόπουλος, Γενιτσαρόπουλος Χ.)

Διαιτητές: Βασίλης Λάμπρου & Δήμος Αθανασίου
Σημειωτής: Γιάννης Βονόρτας






















Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κολλημένος
Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος