Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

Atletico Panoramatos-Drink Team 3-4

Με αρκετό άγχος και κάνοντας κακή εμφάνιση η Drink Team νίκη με 4-3 την Atletico Panoramatos, η οποία κέρδισε τις εντυπώσεις με την εξαιρετική παρουσία της.
Η αναμέτρηση διεξήχθη την Κυριακή (6/7) και άρχισε στις 19.45 το απόγευμα. Ήταν στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου του 4ου τουρνουά 5Χ5 Kasmir Cup.
Η Atletico Panoramatos του Σπύρου Γαλάνη παίζοντας κόντρα σε έναν ισχυρότερο αντίπαλο έκανε εξαιρετική εμφάνιση και λίγο έλλειψε να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα. Οι «Πανοραμίτες» προηγήθηκαν στο δεύτερο μέρος με 3-2, όμως δεν μπόρεσαν να κρατήσουν ως το τέλος το υπέρ τους αποτέλεσμα.
Η Drink Team του Κώστα Γενιτσαρόπουλου έκανε νέα άσχημη εμφάνιση και προβλημάτισε με την απόδοση της, ωστόσο στο τέλος κατάφερε να σταθεί τυχερή και να πάρει την νίκη «σφραγίζοντας» την πρόκριση στην φάση των «16». Αρκετές χαμένες ευκαιρίες είχε η ομάδα, που ήταν απρόσεκτη στην τελική προσπάθεια.
Οι «πότες» επέστρεψαν στις νίκες και βρίσκονται στην 3η θέση με 9 βαθμούς, ενώ η Athletico Panoramatos παρέμεινε στην 4η θέση με 3 βαθμούς. Την τελευταία αγωνιστική (5η) η Drink Team θα αγωνιστεί την Τετάρτη (9/7) με την Selecao και η Atletico Panoramatos την ίδια μέρα με την Cross.

«Σφράγισαν» την πρόκριση
Η Drink Team επέστρεψε στις νίκες και «σφράγισε» και μαθηματικά την πρόκριση της στην φάση των «16».

Ντεμπούτο Μάκκα


Την πρώτη του εμφάνιση στο τουρνουά με την ομάδα του Πανοράματος έκανε ο Βαγγέλης Μάκκας. Ο παίκτης της Κρέντης ξεκίνησε στην βασική 5αδα του Σπύρου Γαλάνη.

Νικητής ο «μικρός»

 












Ο μικρός αδερφός αναδείχτηκε νικητής στην κόντρα των δυο αδερφών Αρκουμάνη. Ο μικρότερος Κώστας (Φωτογραφία Αριστερά) της Drink Team κέρδισε τον αδερφό του Χρήστο (Φωτογραφία Δεξιά), που έπαιξε με την Atletico.


Κοντά στην «16άδα»
Η Atletico Panoramatos έχει το αβαντάζ για την πρόκριση στους «16», αφού με νίκη την τελευταία αγωνιστική με την νεανική Cross τερματίζει στην 4η θέση.

Τα έκανε όλα ο Καλύβας


Ο Ταξιάρχης Καλύβας σκόραρε 2 τέρματα υπέρ της ομάδας του και ένα εις βάρος της, διαμορφώνοντας το 2-1 του ημιχρόνου. Ο Κώστας Σταμούλης στο ξεκίνημα του ματς είχε δυο δοκάρια για τους «πότες». Μετά από λάθος της άμυνας ο Χρήστος Αρκουμάνης σούταρε και έκανε το 1-0, αφού στην μπάλα παρεμβλήθηκε ο Ταξιάρχης Καλύβας. Μετά από ασιστ του Κώστα Γενιτσαρόπουλου, ο Ταξιάρχης Καλύβας ισοφάρισε σε 1-1. Ο Χρήστος Αρκουμάνης είχε δοκάρι για την Atletico. Το 2-1 του ημιχρόνου πέτυχε ο Ταξιάρχης Καλύβας μετά από λάθος της άμυνας.


Άλλαξαν γκολκίπερ

 












Κατά την διάρκεια του ημιχρόνου οι «γαλάζιοι» άλλαξαν τερματοφύλακα, ο Στάθης Φακίστας (Φωτογραφία Αριστερά) έκατσε κάτω από τα γκολπόστ και ο Βαγγέλης Αθανασόπουλος (Φωτογραφία Δεξιά) μπήκε μέσα.



«Χτύπησε» ο «Σταμ»

 












Το Πανόραμα μπήκε δυνατά στο ματς και πήρε ξανά το προβάδισμα με 2-3 παίζοντας αρκετά καλά. Ο Κώστας Σταμούλης (Φωτογραφία Δεξιά) είχε διαφορετική άποψη ανέλαβε δράση και με 2 γκολ χάρισε την αγχωτική νίκη στην ομάδα του. Ο Ταξιάρχης Καλύβας είχε δοκάρι σε κενή εστία για την Drink Team. Ο Χρήστος Αρκουμάνης μετά από ασιστ του Κώστα Ιωάννου ισοφάρισε σε 2-2. Μετά από πάσα του Βαγγέλη Μάκκα, ο Λάμπρος Σερμεντζέλης (Φωτογραφία Αριστερά) διαμόρφωσε το 3-2. Ο Κώστας Σταμούλης με ατομική προσπάθεια «έγραψε» το 3-3. Το τελικό 3-4 πραγματοποίησε ο Κώστας Σταμούλης μετά την ασιστ του Ταξιάρχη Καλύβα.



Σκορ Ημιχρόνου: 1-2

Συνθέσεις Ομάδων

Atletico Panoramatos (Σπύρος Γαλάνης): Παπασπύρος, Ντάλλας, Μάκκας, Ζανιάς, Σερμεντζέλης 1 (Τσίγκας, Ιωάννου Κ., Ζιάκας, Αρκουμάνης Χ. 2, Ιωάννου Γ., Μπούρμπος, Τρίκας)

Drink Team (Κώστας Γενιτσαρόπουλος): Αθανασόπουλος, Γενιτσαρόπουλος Κ., Σταμούλης Κ. 2, Αρκουμάνης Κ., Σταμούλης Β. (Λιάγκας, Καλύβας 2, Φακίτσας)

Διαιτητές : Βασίλης Λάμπρου & Δήμος Αθανασίου
Σημειωτής: Γιάννης Βονόρτας

















Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος