Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Dolce Café-Σύλλογος Νέων Καρπενησίου 11-3

Εύκολα προκρίθηκε στα ημιτελικά το Dolce Café, αφού επικράτησε του Συλλόγου Νέων Καρπενησίου με 11-3.
Το παιχνίδι έγινε την Πέμπτη (10/7) και ξεκίνησε στις 19.45 το απόγευμα. Ήταν ο πρώτος νοκ-άουτ αγώνας της φάσης των «16» του 3ου τουρνουά 5Χ5 Kasmir Cup.
Το Dolce Café του Νεκτάριου Καρδαμπίκη δεν δυσκολεύτηκε να πάρει το «εισιτήριο» για την φάση των «8», αφού χωρίς να πιάσει υψηλή απόδοση πέρασε στο ρελαντί στην επόμενη φάση. Οι «καφέδες» ξεκίνησαν πολύ νωθρά το ματς και άργησαν να πάρουν τα ηνία του αγώνα.
Ο Σύλλογος Νέων Καρπενησίου του Γιώργου Κοντογεώργου πήγε πολύ καλά στο πρώτο μέρος, όπου για περίπου 15 λεπτά κράτησε το σκορ στο ισόπαλο 3-3. Έπειτα δεν σκόραρε κανένα τέρμα και μοιραία ηττήθηκε με το ευρύ 11-3, αποχαιρετώντας την διοργάνωση.
Οι «καφέδες» στην φάση των προημιτελικών θα παίξουν είτε με την Selecao είτε με την Remal Madrid.

Κοντράρονται οι πρώτοι
Σε περίπτωση πρόκρισης και της Selecao στα προημιτελικά θα κοντραριστούν στην επόμενη φάση οι πρώτοι του Α΄ Ομίλου (Dolce) και του Δ΄ Ομίλου (Selecao), εφόσον οι τελευταίοι περάσουν το εμπόδιο της Remal.  

Υπηρεσιακοί πορτιέρο
Για ακόμη ένα ματς απουσίαζε ο γκολκίπερ του Dolce Πάνος Βλάχος. Στο πρώτο μέρος κάτω από τα δοκάρια έκατσε ο Θοδωρής Τσιλιμέκης και στο δεύτερο ο Σάκης Τσιλίκας, που κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Από 3 Καλύβας & Καρδαμπίκης

 












Ο Κώστας Καλύβας (Φωτογραφία Αριστερά) του Dolce Café πέτυχε χατ-τρικ, όπως και ο φορμαρισμένος Νεκτάριος Καρδαμπίκης (Φωτογραφία Δεξιά). Μάλιστα ο δεύτερος βρίσκεται στην 2η θέση του πίνακα των σκόρερ της διοργάνωσης με 22 γκολ.

+3 για Dolce

  
Μόνο στα πρώτα λεπτά μπόρεσαν να «αντισταθούν» οι νέοι, αφού στην συνέχεια το Dolce βελτιώθηκε και πήρε την πρωτοπορία με 6-3. Ο Νεκτάριος Καρδαμπίκης μετά την πάσα του Σάκη Τσιλίκα πέτυχε το 1-0. Ο Δημήτρης Ξαγάρας (Φωτογραφία Αριστερά) με όμορφο σουτ μετά την πάσα του Παναγιώτη Μαντέκα ισοφάρισε σε 1-1. Ο Δημήτρης Ξαγάρας μετά την πάσα του Γιώργου Κοντογεώργου έβαλε μπροστά τους νέους με 1-2. Ο Κώστας Καλύβας μετά την ασιστ του Άλεξ Μπακαλίδη ισοφάρισε σε 2-2. Οι «καφέδες» προηγήθηκαν στο σκορ μετά από συνδυασμό του Άλεξ Μπακαλίδη με τον Πάνο Φούκα και τέρμα του Κώστα Καλύβα. Ο Νίκος Τριανταφύλλου με σουτ ισοφάρισε σε 3-3 για τους νέους. Ο Σάκης Τσιλίκας (Φωτογραφία Κέντρο) σκόραρε μετά την πάσα του Άλεξ Μπακαλίδη (4-3). Ο ίδιος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-3 μετά από πάσα του Κώστα Καλύβα. Ο Άλεξ Μπακαλίδης (Φωτογραφία Δεξιά) σκόραρε το 6-3 του ημιχρόνου μετά από μπαλιά του Κώστα Καλύβα. 



Κίτρινη σε Τριανταφύλλου


Με την κίτρινη κάρτα τιμωρήθηκε ο Νίκος Τριανταφύλλου του Συλλόγου Νέων Καρπενησίου στο πρώτο ημίχρονο.


Τυπική διαδικασία


Διαδικαστικό χαρακτήρα είχε το δεύτερο μέρος της αναμέτρησης, αφού η ομάδα του Dolce σκόραρε 5 ακόμη τέρματα και προκρίθηκε εύκολα στους «8». Μετά την ατομική προσπάθεια του Κώστα Καλύβα, ο Θοδωρής Τσιλιμέκης (Φωτογραφία) έκανε το 7-3, σημειώνοντας το πρώτο του τέρμα. Ο Νεκτάριος Καρδαμπίκης έπαιξε το 1-2 με τον Άλεξ Μπακαλίδη και διαμόρφωσε το 8-3. Ο Άλεξ Μπακαλίδης μοίρασε ασίστ στον Νεκτάριο Καρδαμπίκη, που πέτυχε το 9-3. Ο «Μπάκα» χρίστηκε σκόρερ μετά την πάσα του Κώστα Καλύβα (10-3). Ο Κώστας Καλύβας αξιοποίησε την ασιστ του δημιουργικού Άλεξ Μπακαλίδη και πέτυχε το τελικό 11-3.

Σκορ Ημιχρόνου: 6-3

Συνθέσεις Ομάδων

Dolce Café (Νεκτάριος Καρδαμπίκης): Τσιλιμέκης Θ. 1, Τσιλίκας Α. 2, Λέντζος, Καρδαμπίκης 3, Καλύβας 3 (Μπακαλίδης 2, Φούκας)

Σύλλογος Νέων Καρπενησίου (Γιώργος Κοντογεώργος): Κοντογεώργος Δ., Κοντογεώργος Γ., Τριανταφύλλου 1, Μαντέκας, Παχής (Ξαγάρας 2, Βούρτσας)

Διαιτητές : Στέλιος Σώμαλης
Σημειωτής: Γιάννης Βονόρτας


















Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος