Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Λαγκαδιά-Βεντούζα 4-9

Παρότι αγωνίστηκε σε όλον τον αγώνα με μόλις 4 ποδοσφαιριστές η ποιοτική Βεντούζα επικράτησε με 9-4 της Λαγκαδιάς, η οποία είχε το βαθμολογικό κίνητρο.
Το παιχνίδι διεξήχθη την Τετάρτη 9 Ιουλίου και ξεκίνησε στις 19:45. Ήταν για την 5η και τελευταία αγωνιστική του Δ΄ Ομίλου του τουρνουά 5Χ5 Kasmir Cup.
Η Λαγκαδιά ύστερα από την πρώτη της νίκη διεκδίκησε την πρόκριση, πάλεψε και είχε το αριθμητικό πλεονέκτημα σε όλον τον αγώνα. Είχε και αυτή αρκετές απουσίες, καθώς αρχικά στο γήπεδο βρέθηκαν μόλις 5 παίχτες. Δυο τέρματα σημείωσε ο πρώτος σκόρερ των «γαλάζιων» Γιώργος Κατσαρός. Η ομάδα κατέβηκε για την χαρά του παιχνιδιού, τερμάτισε τελευταία, αλλά πήρε τους πρώτους της 3 βαθμούς στην 2χρονη παρουσία της.
Η Βεντούζα κατέβηκε με αρκετές ελλείψεις και σε όλο το 50λεπτο συμμετείχαν 4 ποδοσφαιριστές της. Επέστρεψε στις νίκες και στα θετικά αποτελέσματα, παίζοντας σε ρυθμούς ρελαντί. Η ομάδα του Γιάννη Φλωράκη έδειξε ξανά την ποιότητα της. 6 γκολ σημείωσε ο Τζίμης Κουτσούμπας. Οι περυσινοί τροπαιούχοι τερμάτισαν 2οι στον όμιλο με 12 πόντους.
Οι νικητές θα αγωνιστούν στους «16» ενάντια στην Never Fold, ενώ οι Λαγκαδιώτες ολοκλήρωσαν με ψηλά το κεφάλι την πορεία τους στην διοργάνωση.

Με 4 οι «Βεντούζες»
Η Βεντούζα είναι η πρώτη ομάδα στην ιστορία του τουρνουά που αγωνίζεται με 4 μόλις παίχτες, καθώς υπήρξαν πολλές απουσίες.

Διεκδικούσε πρόκριση
Η Λαγκαδία με «Χ» θα κατακτούσε την πρόκριση στην επόμενη φάση, καθώς η Cross αργότερα κέρδισε την Atletico Panoramatos.

6 ο Δ. Κουτσούμπας


Πρώτος σκόρερ του παιχνιδιού ήταν ο 25χρονος Τζίμης Κουτσούμπας της Βεντούζας. Σημείωσε 6 τέρματα και έφτασε στα 12 τον απόντα αδερφό του Σπύρο.


Αλλαγές στο τέρμα
Την εστία των νικητών υπερασπίστηκαν εναλλάξ ο Γιάννης Φλωράκης και ο Κώστας Λυτάκης.


Δυο ο Κατσαρός


Ξανά βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα ο Γιώργος Κατσαράς της Λαγκαδιάς. Πέτυχε 2 γκολ και ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας στην διοργάνωση.

Απέναντι στην Never Fold
Οι «Βεντούζες» θα αγωνιστούν στην φάση των «16» κόντρα στην  3η του Γ΄ Ομίλου Never Fold την Παρασκευή 11-7 στις 21:55

Τα δοκάρια του Μπάμπε


Τρεις φορές η μπάλα σταμάτησε στα αντίπαλα δοκάρια από τις προσπάθειες του Κυριάκου Μπάμπε της Λαγκαδιάς.

+2 για Βεντούζα


 












Δεν φάνηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα της Λαγκαδιάς, καθώς η διαφορά δυναμικότητας ήταν εμφανής. Οι παίχτες του Γιάννη Φλωράκη προηγήθηκαν με 5-3. Ο Τζίμης Κουτσούμπας από ασίστ του Δημήτρη Λυτάκη άνοιξε το σκορ, ενώ ο Κώστας Λυτάκης (Φωτογραφία Αριστερά) από πάσα του Κουτσούμπα διπλασίασε τα τέρματα της Βεντούζας (0-2). Ο Κουτσούμπας πραγματοποίησε το 0-3 και ο Κώστας Λυτάκης από μπαλιά του αδερφού του Δημήτρη το 0-4. Ο Πάνος Μουτσούλας (Φωτογραφία Δεξιά) με σουτ από ασίστ του Γιώργου Κατσαρού μείωσε σε 1-4. Από γέμισμα του πορτιέρο Κώστα Παναγιωτόπουλου, ο Κατσαρός με μακρινό σουτ έκανε το 2-4. Ο Τζίμης Κουτσούμπας με ωραία προσωπική προσπάθεια πραγματοποίησε το 2-5. Ο Γιώργος Κατσαρός από ασίστ του Κυριάκου Μπάμπε διαμόρφωσε το 3-5. Δυο δοκάρια είχε ο Κυριάκος Μπάμπε και ένα ο Τζίμης Κουτσούμπας.

Με κατεβασμένους ρυθμούς

 












Οι περυσινοί τροπαιούχοι κατάφεραν να φτάσουν στο τελικό 4-9, έχοντας την υπεροχή. Ο Τζίμης Κουτσούμπας από σουτ, που κόντραρε και στον Πάνο Μουτσούλα έκανε το 3-6. Ο Γιάννης Φλωράκης (Φωτογραφία Αριστερά) με ωραία προσπάθεια και σουτ διαμόρφωσε το 3-7, ενώ ο Κουτσούμπας εύκολα από κοντά, αφού έπαιξε το 1-2 με τον Δημήτρη Λυτάκη πραγματοποίησε το 3-8. Ο Κώστας Τσιάκας (Φωτογραφία Δεξιά) με σουτ από αριστερά και κακή εκτίμηση του Γιάννη Φλωράκη χρίστηκε σκόρερ για το 4-8. Ο Τζίμης Κουτσούμπας σημείωσε το 6ο του γκολ και το τελικό 4-9 από πάσα του Κώστα Λυτάκη. Δοκάρι είχαν οι: Κυριάκος Μπάμπε, Κώστας Τσιάκας (Λαγκαδιά) και Δημήτρης Λυτάκης (Βεντούζα).



Σκορ Ημιχρόνου: 3-5

Συνθέσεις Ομάδων

Λαγκαδιά (Χρήστος Γιαννίτσαρης): Παναγιωτόπουλος, Μπάμπε, Κατσαρός 2, Τσιάκας Κ. 1, Μουτσούλας 1 (Γιαννίτσαρης)

Βεντούζα (Γιάννης Φλωράκης): Φλωράκης 1, Λυτάκης Δ., Λυτάκης Κ. 2, Κουτσούμπας Δ. 6

Διαιτητής: Στέλιος Σώμαλης
Σημειωτής: Γιάννης Βονόρτας
















Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κολλημένος
Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος