Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Huachipato-L΄ Oreal Paris 4-7

Την πρώτη της νίκη στο τουρνουά πέτυχε η L΄Oreal Paris, η οποία επικράτησε με 7-4 της Huachipato και πήρε σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης.
Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 26-6, άρχισε στις 19:45 και ήταν στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του τουρνουά 5Χ5 Kasmir Cup και για τον Α΄ Όμιλο.
Η Huachipato εμφανίστηκε ενισχυμένη μετά την πρεμιέρα και είχε αλλαγές στην σύνθεση της. Έκανε πολύ καλό ξεκίνημα, αλλά η συνέχεια δεν ήταν η ανάλογη. Οι «Χιλιανοί» μετά από αυτήν την ήττα έχουν λιγότερες πιθανότητες για είσοδο στους «16». Η ομάδα του Μπάμπη Οικονόμου δεν κατάφερε να κρατήσει το υπέρ της 2-0.
Η L΄ Oreal Paris παρά τις σημαντικές απουσίες, που είχε κατάφερε να πάρει ένα σημαντικό «τρίποντο». Η ομάδα του Αργύρη Τσάκνη είχε σε πολύ καλή ημέρα τον Μάριο Γαλάνη, ο οποίος ήταν αρκετά αποτελεσματικός και πέτυχε 4 γκολ. Οι τρεις αυτοί βαθμοί θα αποδειχτούν καθοριστικοί για την πρόκριση των «Γάλλων» στην επόμενη φάση.
Η Huachipato θα αντιμετωπίσει για την 3η αγωνιστική το Dolche Café την Δευτέρα 30-6, ενώ οι νικητές θα παίξουν την ίδια ημέρα με τους Πρωταθλητές.

Εντυπωσίασε ο Γαλάνης


Ο Μάριος Γαλάνης των «Γάλλων» ήταν εξαιρετικός και οδήγησε με την πολύ καλή του εμφάνιση την ομάδα του στην πρώτη της νίκη. Πέτυχε συνολικά 4 γκολ.


Μόλις 5
Η L΄ Oreal του Αργύρη Τσάκνη είχε αρκετές απουσίες και κατέβηκε να αγωνιστεί με μόλις 5 ποδοσφαιριστές. Απουσίαζαν οι: Αντώνης Ζαχαρόπουλος, Δημήτρης Κοτρώνης, Πάνος Στόκας, Γιώργος Γιόγιας και Ηρακλής Καρατσίκης.

Χατ-τρικ Νικολάου


Πρώτος σκόρερ για τους ηττημένους ήταν ο Κώστας Νικολάου, που έδειξε ότι δεν έχει ξεχάσει το τόπι. Πέτυχε 3 συνολικά γκολ.

Ντεμπούτο αδερφών Οικονόμου

 












Για πρώτη φορά αγωνίστηκαν με τους «Χιλιανούς» τα αδέρφια Αλέκος (Φωτογραφία Αριστερά) και Μπάμπης Οικονόμου (Φωτογραφία Δεξιά).

Η οικογένεια στο τέρμα

 












Τις εστίες των δυο ομάδων υπεραπίστηκαν ο Πάνος (Φωτογραφία Αριστερά) και ο Σεραφείμ (Φωτογραφία Δεξιά) Οικονόμου αντίστοιχα, οι οποίοι είναι αδέρφια. Ο κατά 6 χρόνια μικρότερος Σεραφείμ ήταν τελικά ο νικητής. Συνολικά αγωνίστηκαν 4 Οικονόμου στο ματς!.

Πρώτη εμφάνιση Γιάννη Τσάκνη


Την πρώτη του εμφάνιση με τους νικητές έκανε ο Γιάννης Τσάκνης. Ο 37χρονος προστέθηκε στο ρόστερ των «Παριζιάνων».

Ανατροπή από L΄ Oreal

 












Με τέρμα των Γιώργου Γιαννόπουλου (Φωτογραφία Αριστερά, Από ασίστ του Μπάμπη Οικονόμου) και του Κώστα Νικολάου οι τυπικά γηπεδούχοι βρέθηκαν γρήγορα μπροστά με 2-0. Ο Μάριος Γαλάνης με δυο τέρματα (το δεύτερο από ασίστ του Αργύρη Τσάκνη) ισοφάρισε σε 2-2. Με δυο τέρμα από ωραία σουτ του 18χρονου Αργύρη Τσάκνη (Φωτογραφία Δεξιά) «γράφτηκε» το 2-4. Ο Κώστας Νικολαόυ μείωσε σε 3-4, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Δοκάρι είχε ο Αργύρης Τσάκνης (Το μοναδικό του παιχνιδιού) και ενώ το σκορ ήταν 0-0. 



«Καθάρισαν» τους 3 βαθμούς
Καλύτερη ήταν η L΄ Oreal Paris και πήρε την νίκη με το σκορ-πόλο 4-7. Ο Μάριος Γαλάνης με γυριστό σουτ έκανε το 3-5, ενώ από πάσα του Αργύρη Τσάκνη ο Δημήτρης Γενιτσαρόπουλος χρίστηκε σκόρερ για το 3-6. Ο Κώστας Νικολάου από πάσα του Γιάννη Αναγνωστάκη έκανε το 4-6, ενώ με όμορφο τέρμα του Μάριου Γαλάνη έγινε το 4-7.

Μπήκε και τέρμα
Ο Αργύρης Τσάκνης μετά το 3-6 πέρασε κάτω από τα γκολπόστ, για να αγωνιστεί και μέσα ο Σεραφείμ Οικονόμου.

Κίτρινες στους «Παριζιάνους»


Με κίτρινη κάρτα τιμωρήθηκαν στην επανάληψη ο Αργύρης Τσάκνης και ο Δημήτρης Γενιτσαρόπουλος (Φωτογραφία) των νικητών.


Σκορ Ημιχρόνου: 3-4

Συνθέσεις Ομάδων

Huachipato (Μπάμπης Οικονόμου): Οικονόμου Π., Γιαννόπουλος 1, Νικολάου 3, Οικονόμου Χ., Οικονόμου Α.(Μακρής, Αναγνωστάκης)

L΄ Oreal Paris (Αργύρης Τσάκνης): Οικονόμου Σ., Τσάκνης Α. 2, Γαλάνης 4, Τσάκνης Ι., Γενιτσαρόπουλος 1

Διαιτητές: Στέλιος Σώμαλης& Δήμος Αθανασίου
Σημειωτής: Γιάννης Βονόρτας
















Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κολλημένος
Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος