Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Έφηβοι: ΑΠΟ Κερατσίνι-ΕΠΣ Ευρυτανίας 0-1

Την πρωτιά στον όμιλο και την πρόκριση στην επόμενη φάση κατέκτησε η ΕΠΣ Ευρυτανίας. Η ενωσιακή ομάδα κέρδισε στην κατηγορία των εφήβων με 1-0 το Κερατσίνι.
Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 26 Ιουνίου στο προπονητικό κέντρο Καρπενησίου και άρχισε στις 5 στο κεντρικό γήπεδο. Ήταν στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του Karpenisi Summer Soccer Cup στην κατηγορία των εφήβων. Οι δυο ομάδες διεκδίκησαν την 1η θέση.
Η ΕΠΣ Ευρυτανίας του Γιώργου Χρυσαφόπουλου ολοκλήρωσε την πορεία της στον όμιλο με δυο νίκες, κατακτώντας την πρωτιά. Προκρίθηκε στα play off παιχνίδια, ύστερα και από την νίκη της επί του Κερατσινίου. Σκόρερ ήταν ξανά ο Κώστας Χρυσαφόπουλος, που έφτασε τα 4 γκολ στην διοργάνωση. Οι Ευρυτάνες στοχεύουν στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου.
Το Κερατσίνι έδωσε τον δεύτερο αγώνα της μέσα στην ίδια ημέρα, καθώς είχε αντιμετωπίσει το πρωί για την 2η αγωνιστική τον Υμηττό. Η ακαδημία της ομάδας μετρά περισσότερα από 30 χρόνια και έχει αγωνιστεί και κατά το παρελθόν σε τουρνουά  του Καρπενησίου. Προκρίθηκε και αυτό στα ημιτελικά, κατακτώντας την 2η θέση.

Πρώτοι οι Ευρυτάνες
Οι παίχτες του Γιώργου Χρυσαφόπουλου τερμάτισαν στην 1η θέση του ομίλου με 6 βαθμούς και τέρματα 4-1 και θα αγωνιστούν στον ημιτελικό το απόγευμα(19:45) της Παρασκευής 27-6.

Σκόρερ ξανά ο «Χρυ»


Ο Κώστας Χρυσαφόπουλος σημείωσε το «χρυσό» όπως εξελίχτηκε γκολ για την Ευρυτανία με προσωπική προσπάθεια και πλασέ. Έχει πετύχει και τα 4 γκολ της ομάδας του στον θεσμό.

Τρεις ομάδες στον όμιλο
Με αυτό το παιχνίδι ολοκληρώθηκε η φάση των ομίλων. Αντίπαλοι της ΕΠΣ Ευρυτανίας ήταν ο Υμηττός και το Κερατσίνι.

Συνθέσεις Ομάδων

Κερατσίνι: Χριστοδουλάκος, Κανατάς Δ., Καλουδιώτης, Ροδάνι, Μπάχα, Φραγκομανώλης Σ., Καρακασίδης, Αντωνόπουλος, Λέκκας, Κυπριώτης, Τζελάι
Αγωνίστηκαν και οι: Κανακάρης, Τσιουγκράνας, Κανατάς Α., Φραγκομανώλης Ν., Τριανταφύλλου, Χαΐνταράσι

ΕΠΣ Ευρυτανίας: Γενιτσαρόπουλος Δ., Γενιτσαρόπουλος Π., Φούκας, Λιάγκας, Αντωνίου, Αθανασόπουλος, Τσάκνης, Κουτσοθόδωρος, Σιταράς, Χρυσαφόπουλος Κ., Μπούτσι
Έπαιξαν και οι: Ράπτης, Χρυσαφόπουλος Χ., Πάτρου


















Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κολλημένος, Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος