Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Μίνι: Άρης Σπερχειάδας-Π.Α.Κ. 68-29

Νέα «συντριβή» γνώρισε η ομάδα της Π.Α.Κ. για το μίνι αναπτυξιακό πρωτάθλημα, αφού ηττήθηκε με 68-29 από τον Άρη Σπερχειάδας.
Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε στο κλειστό της Σπερχειάδας την Κυριακή (13/4) και ξεκίνησε στις 3 το μεσημέρι. Ήταν στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του μίνι αναπτυξιακού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΣΕ (8ος Όμιλος). Την παρακολούθησαν λιγοστοί φίλαθλοι.
Ο Άρης Σπερχειάδας του Δημήτρη Έλληνα επικράτησε εύκολα παίζοντας πολύ καλό μπάσκετ ανά διαστήματα. Η γειτονική ομάδα πήρε από την αρχή το προβάδισμα στο σκορ και το διεύρυνε φτάνοντας την διαφορά μέχρι και τους 39 πόντους. Ο Άρης διαθέτει ένα αρκετά ταλαντούχο σύνολο. Εντυπωσιακός ήταν ο Δημήτρης Παπανικολάου που σκόραρε 26 πόντους.
Η Π.Α.Κ. των Φώντα Ζαχαρόπουλου & Κατερίνα Μπαλωμένου δεν μπόρεσε ούτε και σε αυτό το παιχνίδι να αποφύγει την βαριά ήττα. Οι αθλητές της Π.Α.Κ. πάλεψαν και προσπάθησε για το καλύτερο δυνατό, όμως υπήρχε και σε αυτό το ματς εμφανής διαφορά δυναμικότητας των ομάδων. Ο Αποστόλης Νούλας σκόραρε 15 πόντους και ξεχώρισε για τους «πράσινους».
Την επόμενη (5η) αγωνιστική η Π.Α.Κ. υποδέχεται στο Καρπενήσι τα Φάλαρα την Τετάρτη (16/4) στις 5 το απόγευμα στο κλειστό του Καρπενησίου. Ο Άρης Σπερχειάδας θα πραγματοποιήσει το ρεπό του.

Λίγος κόσμος
Η αναμέτρηση του αναπτυξιακού πρωταθλήματος έγινε παρουσία περίπου 15 θεατών.


Διαιτητής ο Γιδαράκος


Το παιχνίδι σφύριξε ο Γιάννης Γιδαράκος, ο οποίος είναι ο υπεύθυνος του τμήματος καλαθοσφαίρισης του Άρη Σπερχειάδας.

Εντυπωσιακός ο Παπανικολάου

 












Θετικά στοιχεία έδειξε ο Δημήτρης Παπανικολάου (Φωτογραφία Αριστερά), ο οποίος εντυπωσίασε με την απόδοση του σκοράροντας 26 πόντους. Στους 12 ακολούθησε ο Γιώργος Ξανθόπουλος (Φωτογραφία Δεξιά).



Διασωθέν ο Νούλας


Πολύ καλή εμφάνιση για τους «πράσινους» έκανε ο Αποστόλης Νούλας, ο οποίος σκόραρε 15 από τους 29 πόντους της Π.Α.Κ. . 


Στο +9
Καλύτερα ξεκίνησε το ματς ο Άρης Σπερχειάδας, ο οποίος χάρις τον Δημήτρη Παπανικολάου προηγήθηκε με 20-11.


Έμεινε πίσω
Μόλις ένα καλάθι πέτυχε στην 2η περίοδο, η ομάδα της Π.Α.Κ. και έμεινε πίσω στο σκορ με 26 πόντους και με 39-13. 



Ξέφυγαν και άλλο
Πολύ καλά ξεκίνησε και στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Άρη, που συνέχισε να κυριαρχεί και έφτασε στο 52-18. Στην 3η περίοδο αγωνίστηκαν ξανά οι ίδιες πεντάδες με τις αρχικές.


Στους 39
Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με τους γηπεδούχους να φτάνουν στο τελικό 68-29 και να επικρατούν με 39 πόντους διαφορά.

Τα δεκάλεπτα
20-11, 39-13, 52-18, 68-29

Συνθέσεις Ομάδων

Άρης Σπερχειάδας (Δημήτρης Έλληνας): Ρέντζης 8, Ντάσιος 4, Δημητρίου 3, Σκαρλάτος 9, Ξανθόπουλος 12, Ζάχος 2, Καραματσούκης, Τσαμαλής, Κολώνιας, Παπανικολάου 26, Πιλάτος 4

Π.Α.Κ. (Φώντας Ζαχαρόπουλος & Κατερίνα Μπαλωμένου): Μπόνιας 6, Παπαγεωργίου Κ., Νούλας 15, Ανδρέου 3, Ντρίβας 2, Τριανταφυλλόπουλος, Καραμπάς Ε. 2, Ευαγγελοδήμος, Καραμπάς Π. 1, Παπαγεωργίου Ο., Καμαρέτσος

Διαιτητής: Γιάννης Γιδαράκος
Κριτές: Βασίλης Γεωργιάδης & Κωνσταντίνα Δρόσου











































Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Γιάννης Βονόρτας