Κυριακή 13 Απριλίου 2014

1ο ΓΕΛ Λαμίας-ΓΕΛ Καρπενησίου 28-25

Στις λεπτομέρειες το Γενικό Λύκειο Καρπενησίου ηττήθηκε από το 1ο Λύκειο Λαμίας με 28-25 και αποχαιρέτησε το σχολικό πρωτάθλημα μπάσκετ.
Ο αγώνας του σχολικού πρωταθλήματος πραγματοποιήθηκε στην Λαμία και στο Κλειστό γήπεδο μπάσκετ Ανθέων την Τετάρτη (9/4) και άρχισε στις 10.30 το πρωί. Ήταν στα πλαίσια της 2ης φάσης του σχολικού πρωταθλήματος.
Το 1ο Λύκειο Λαμίας του Κωνσταντίνου Τσούκα πήρε δύσκολα στην πρόκριση στην επόμενη φάση του σχολικού πρωταθλήματος. Διαθέτει ένα αρκετά δυνατό σύνολο, όπου η πλειοψηφία του αγωνίζεται σε ομάδες μπάσκετ. Ο Αλέξανδρος Παπαχρήστος σκόραρε 13 πόντους για το 1ο Λύκειο.
Το Λύκειο Καρπενησίου έκανε πολύ καλή εμφάνιση απέναντι σε έναν αρκετά δυνατό αντίπαλο και λήξη έλειψε να κάνει την υπέρβαση. Η πορεία των αθλητών του ΓΕΛ στο σχολικό πρωτάθλημα θεωρείται επιτυχημένη. Πρώτος σκόρερ της ομάδας ήταν ο αρχηγός Αργύρης Τσάκνης με 7.

Συνθέσεις Ομάδων

1ο ΓΕΛ Λαμίας (Κωνσταντίνος Τσούκας): Κωστής Α. 4, Αδαμόπουλος, Αντωνόπουλος, Παπαχρήστος 13, Σταθόπουλος, Μέριανος 4, Σκαρμούτσος 3(1), Χονδρόπουλος 4, Γαλανός, Ποντίκης, Καραγεώργος

ΓΕΛ Καρπενησίου (Χρήστος Αρμάγος): Τάκης 6, Κατσαρός Λ. 2, Κολοκύθας 3, Μαργιώτης 2, Τσάκνης 7, Τσολάκης 5, Νιούτσικος, Χόντος, Ρεσίτης, Κόπανος, Τετράδης 


* Ευχαριστούμε τον Σεραφείμ Κολοκύθα για την παραχώρηση των φωτογραφιών.