Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Νίκη-πρόκριση για τα Φάλαρα στην επόμενη φάση

«Καταιγιστικά» ήταν τα Φάλαρα που επικράτησαν εύκολα με 71-48 του Μώλου και συνεχίζουν στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος.
Η αναμέτρηση διεξήχθη την Κυριακή (23/3) στο Πάρκο Λαού στην Στυλίδα και ήταν στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου της Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ. Το ντέρμπι κορυφής άρχισε στις 3 το μεσημέρι.
Τα Φάλαρα του Αποστόλη Λαχανά κυριάρχησαν στο παιχνίδι και πήραν το «εισιτήριο» της πρόκρισης για την β΄ φάση του πρωταθλήματος. Οι παίκτες έπιασαν πολύ καλή απόδοση σε ένα κρίσιμο βαθμολογικό ματς, στο οποίο κρίνονταν το μέλλον τους στο πρωτάθλημα. Πρώτος σκόρερ των Στυλιδιωτών ήταν ο Κώστας Κωστούλας με 19 πόντους και 2 τρίποντα.
Ο Μώλος του Κωνσταντίνου Σεβαστόπουλου στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς ήταν κατώτερος των περιστάσεων και γνώρισε οδυνηρή ήττα. Η ομάδα αποχαιρέτησε το πρωτάθλημα με 2η συνεχόμενη ήττα και δεν κατάφερε να διεκδικήσει την επάνοδο της στην Β΄ ΕΣΚΑΣΕ. Ο Χρήστος Βλασόπουλος σκόραρε 16 πόντους και ήταν για ακόμη ένα ματς πρώτος σκόρερ της ομάδας.
Τα Φάλαρα και ο Μώλος ισοβαθμούν στην 1η θέση μαζί με τον Άτλαντα με 12 βαθμούς. Ο Μώλος όμως θα κάνει το ρεπό του και χάνει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Το Σάββατο (29/3) στις 3 το μεσημέρι αγωνίζεται στο Καρπενήσι με τον Άτλαντα.

Πρόκριση για τα Φάλαρα
Με την νίκη τους τα Φάλαρα εξασφάλισαν την πρόκριση στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος, όπου θα διεκδικήσουν την άνοδο στην Β΄ ΕΣΚΑΣΕ.

19 ο Κωστούλας
Ο γκάρντ Κώστας Κωστούλας των Φαλάρων πέτυχε 19 πόντους βάζοντας και 2 τρίποντα και ήταν ο κορυφαίος των γηπεδούχων. Στους 14 ακολούθησε ο σέντερ Παύλος Ντινόπουλος και στους 12 βάζοντας και 1 τρίποντο σταμάτησε ο αρχηγός Γιάννης Δημητρίου.

Περιορίστηκε ο «Βλασό»
Ο καλύτερος παίκτης του ομίλου και πρώτος σκόρερ Χρήστος Βλασόπουλος περιορίστηκε αρκετά από τους αντιπάλους του, καθώς σκόραρε μόλις 16 πόντους. 12 πόντους πέτυχε ο σέντερ Γιώργος Γρίβας.

Στοίχησαν οι ήττες με Αίαντα
Ο Μώλος ήταν ιδανικός αυτόχειρας, καθώς οι δυο ήττες από τον Αίαντα Μοσχοχωρίου στοίχησαν την πρόκριση του στην επόμενη φάση.

Τα δεκάλεπτα
21-18, 35-27, 52-36, 71-48

Συνθέσεις Ομάδων

Γ.Σ. Φάλαρα (Αποστόλης Λαχανάς): Καρανίκας, Κωστούλας 19(2), Παπαστάμος, Μήτσιου 1, Δημητρίου 12(1), Καραπέτσας 1, Χάδος 10(1), Λαΐνας 8, Ντινόπουλος 14, Καρανάιος, Ρούσσος 6(1), Χρυσαφόπουλος 

Α.Ο. Μώλος (Κωνσταντίνος Σεβαστόπουλος): Ζαχαρόπουλος 3, Καντερές 2, Βούλγαρης, Βλασόπουλος 16, Ντρέκης 3(1), Χάιτα Β., Χάιτα Κ. 8, Καίσαρης, Τσεκούρας, Γρίβας 12, Μακρυγιάννης 4(1), Πισλής

Διαιτητές: Αλέκος Κοτσιμπός & Κωνσταντίνος Περράκης (Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)
Κριτές: Δημήτρης Γλωσσόπουλος & Διονύσης Αναγνώστου (Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)





Φωτογραφίες-Πληροφορίες: stilida.com