Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Στον Ολυμπιακό δοκιμάστηκε και φέτος ο Τόμι Χρυσαφόπουλος

 












Ο 14χρονος μέσος του Αίολου Τόμις Χρυσαφόπουλος βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες του Ρέντη και δοκιμάστηκε για 2η συνεχή χρονιά από τον Ολυμπιακό.
Ο Ολυμπιακός είχε στο μικροσκόπιο του 400 παιδιά και δοκίμασε στις αρχές της εβδομάδας τα 40. Ο  Τόμις ταξίδεψε στην Αθήνα την Δευτέρα (17/3,) διέμεινε στο Ξενοδοχείο Galaxy στον Άλιμο και την επόμενη μέρα το πρωί πέρασε τα εργομετρικά τεστ και έκανε ασκήσεις τεχνικής με την μπάλα. Το απόγευμα έγινε προπόνηση και τα παιδιά χωρίστηκαν σε 4 ομάδες και έπαιξαν μεταξύ τους.
Ο «Χρύ» τα πήγε περίφημα στο δίτερμα αγωνίστηκε ως δεξί χαφ και σκόραρε το μοναδικό γκολ της ομάδας του. Ο ποδοσφαιριστής είναι αριστεροπόδαρος και είναι στα συν, καθώς ελάχιστοι ποδοσφαιριστές ήταν αριστεροπόδαροι από τους 40.
Ο Γιώργος Αμανατίδης από τους 40 νεαρούς ποδοσφαιριστές θα επιλέξει τους 10 καλύτερους, οι οποίοι θα στελεχώσουν τα νέα τμήματα υποδομής της ομάδας. Ευχής έργον μέσα σε αυτούς να είναι ο ταλαντούχος Ευρυτάνας ποδοσφαιριστής.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι λίγες ημέρες μετά την συμπλήρωση των 14ων γενεθλίων του έκανε ντεμπούτο με τον Αίολο στον τελικό κυπέλλου κόντρα στην Φραγκίστα.