Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Ξεκίνησαν οι δηλώσεις συμμετοχής για το 4ο τουρνουά μπάσκετ Δήμου Καρπενησίου


Σήμερα Τετάρτη(19/3) ξεκίνησαν οι δηλώσεις συμμετοχής για το 4ο τουρνουά μπάσκετ του Δήμου Καρπενησίου. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη(2/4) στις 3 το μεσημέρι.
Το έντυπο συμμετοχής και το υπόδειγμα της υπεύθυνης δήλωσης του αθλητή έχει αναρτηθεί στο σάιτ του Δήμου Καρπενησίου (www.karpenissi.gr). Ενώ και φέτος η υπεύθυνη δήλωση του κάθε αθλητή πρέπει να συνοδεύεται με φωτοτυπία της αστυνομικής του ταυτότητας.
Οι ομάδες που δεν καταθέσουν εμπρόθεσμα τον πλήρη φάκελο συμμετοχής δεν θα γίνουν δεκτές. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο 2237350056.
Η κλήρωση του τουρνουά θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 4 Απριλίου στις 5 το απόγευμα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Καρπενησίου. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις (7/4) και θα διεξάγονται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Δήμου Καρπενησίου.
Παράλληλα η κάθε ομάδα θα πρέπει να δηλώσει 1 άτομο για γραμματειακή υποστήριξη και 1 άτομο για διαιτητή. Επιπλέον θα συσταθεί επιτροπή ορισμού διαιτητών και επιτροπή γραμματειακής υποστήριξης, όπου τα μέλη τους θα έχουν την συναίνεση όλων των ομάδων και θα ορίζουν διαιτητές και γραμματεία των αγώνων.
Τέλος ο Δήμος Καρπενησίου απευθύνει πρόσκληση σε επιχειρήσεις και εταιρίες που ενδιαφέρονται να παρέχουν οποιαδήποτε μορφής χορηγίες, καθώς και στους εθελοντές που επιθυμούν να συνδράμουν με την βοήθεια τους στην διεξαγωγή του τουρνουά.