Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Με MVP τον Βλασσόπουλο ο Μώλος κατέβαλλε στην παράταση την αντίσταση των Φαλάρων

Στην παράταση ο Μώλος έκαμψε την αντίσταση των Φαλάρων και επιβλήθηκε με σκορ 73-71. Η κανονική διάρκεια είχε λήξει ισόπαλη με σκορ 62-62.
Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (9/2) στο γυμνάσιο Μώλου και άρχισε στις 1 το μεσημέρι. Ήταν στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου της Γ΄ΕΣΚΑΣΕ.
Ο Μώλος του Κώστα Σεβαστόπουλου πήρε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα μετά από 2 εκτός έδρας ανεπιτυχή αποτελέσματα. Κινητήριος μοχλός ήταν ο Χρήστος Βλασσόπουλος, ο οποίος πέτυχε 41 πόντους (!).
Τα Φάλαρα του Αποστόλη Λαχανά παρότι ήταν μπροστά με 7 πόντους στο 3ο 10δεκάλεπτο δεν μπόρεσαν να υπερασπιστούν το ελαφρύ προβάδισμα τους. Η αναμέτρηση πήγε στην 5λεπτη παράταση και εκεί η ομάδα της Στυλίδας ηττήθηκε για 2ο παιχνίδι. Ξεχώρισε ο σέντερ Παύλος Ντινόπουλος, που πέτυχε 15 πόντους.
Ο Μώλος μετά την νίκη του ισοβαθμεί στην 2η θέση μαζί με τα Φάλαρα με 4 βαθμούς, έχοντας και 1 ματς λιγότερο. Την (5η) αγωνιστική ο Μώλος θα κάνει το ρεπό του, ενώ τα Φάλαρα θα υποδεχτούν το Σάββατο (15/2) στο γήπεδο τους τον Άτλαντα.

0/2 στην παράταση
Τα Φάλαρα γνωρίζουν την 2η ήττα τους στο πρωτάθλημα. Έχουν ηττηθεί και στις 2 φορές στην 5λεπτη παράταση από Μώλο και από Άρη Σπερχειάδας στην πρεμιέρα. Δεν έχουν αγωνιστεί ωστόσο ποτέ στο γήπεδο τους και έχουν δώσει εκτός έδρας αναμετρήσεις.

1η νίκη
Ο Μώλος μετά από 2 εκτός έδρας νίκες κατέκτησε την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Εντυπωσιακός ο Βλασσόπουλος


Ο Χρήστος Βλασσόπουλος του Μώλου ήταν εντυπωσιακός για ακόμη ένα παιχνίδι σκοράροντας 41 πόντους με 1 τρίποντο. Οδήγησε μόνος του τον Μώλο στην πρώτη του νίκη. Στους 8 ακολούθησε ο σέντερ Γιώργος Γρίβας.

15 ο Ντινόπουλος


Ο σέντερ Παύλος Ντινόπουλος των Φαλάρων ήταν ο πρώτος σκόρερ των ηττημένων, ο οποίος πέτυχε 15 πόντους. Στους 10 ακολούθησε ο Κώστας Χρυσαφόπουλος.

Εκτός με φάουλ Γρίβας & Κωστούλας

 












Από τους γηπεδούχους του Μώλου αποβλήθηκε με 5 φάουλ ο σέντερ Γιώργος Γρίβας (Φωτογραφία Αριστερά) και από τα Φάλαρα ο γκάρντ Κώστας Κωστούλας (Φωτογραφία Δεξιά).

Παράπονα για την διαιτησία


Οι φιλοξενούμενοι έχουν παράπονα για την διαιτησία και για την τεχνική ποινή που καταλογίστηκε στην 4η περίοδο στον προπονητή Αποστόλη Λαχανά (Φωτογραφία). Ο Μώλος μέσα από βολές μείωσε την διαφορά.

Τα δεκάλεπτα
16-19, 30-29, 44-51, 62-62, 73-71

Συνθέσεις Ομάδων

Α.Ο. Μώλος (Κωνσταντίνος Σεβαστόπουλος): Ζαχαρόπουλος, Μιντζιβύρης 1, Βούλγαρης 6, Βλασσόπουλος 41(1), Ντρέκης 5(1), Χαϊτα Β. 1, Σακελλαρόπουλος, Καντερές 2, Βαρυμπομπίτης 5, Γρίβας 8, Μακρυγιάννης, Πισλής 4

Γ.Σ. Τα Φάλαρα (Αποστόλης Λαχανάς): Μήτσιου 7(1), Κωστούλας 7, Παπαστάμος 8, Ρούσσος 5, Δημητρίου 8(2), Καραπέτσας 5, Λεπίδας, Λαϊνας 6, Ντινόπουλος 15, Καραναϊος, Τζούνης, Χρυσαφόπουλος 10

Διαιτητές: Αλέκος Κοτσιμπός & Γιώργος Ζάχος (Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)
Κριτές: Δημήτρης Γλωσσόπουλος & Διονύσης Αναγνώστου (Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)

Φωτογραφίες-Πληροφορίες: stilida.com