Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Στην Στυλίδα με τα Φάλαρα παίζει ο Άτλαντας

Στο ανοικτό γήπεδο της Στυλίδας κόντρα στα Φάλαρα θα αγωνιστεί αύριο η ομάδα του Άτλαντα, που στοχεύει σε μια ακόμη νίκη.
Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (15/2) στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ στο Πάρκο Λαού στην Στυλίδα και θα ξεκινήσει στις 3 το μεσημέρι. Είναι στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου της Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ.
Ο Άτλας έπιασε πολύ καλή απόδοση κόντρα στο Μοσχοχώρι και παίζοντας και όμορφο μπάσκετ πήρε μια ευρεία νίκη. Οι Καρπενησιώτες έχουν αποσπαστεί στην κορυφή και με μια νέα νίκη θα έχουν τεράστιο προβάδισμα για την πρωτιά στον Όμιλο.
Τα Φάλαρα του Αποστόλη Λαχανά θα αγωνιστούν για πρώτη φορά στο γήπεδο τους, αφού έχουν δώσει 3 εκτός έδρας αναμετρήσεις. Έχουν χάσει 2 φορές στην παράταση. Οι Στυλιδιώτες θέλουν να ξεκινήσουν με μια νίκη στο γήπεδο τους, που θα τους ανεβάσει βαθμολογικά και ψυχολογικά.
Ο Άτλας βρίσκεται στην κορυφή με 6 βαθμούς και τα Φάλαρα ακολουθούν μαζί με Μώλο, Μοσχοχώρι με 4 βαθμούς. Στο άλλο παιχνίδι του Ομίλου την Κυριακή (16/2) στις 5 το απόγευμα αγωνίζεται ο Άρης Σπερχειάδας με τον Αία Μοσοχωχρίου.

3 προπονήσεις
Ο Άτλας έκανε 3 προπονήσεις στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Καρπενησίου. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε πριν από λίγο.

Αντίπαλοι στο τουρνουά
Τα Φάλαρα είχαν αγωνιστεί στο τελευταίο τουρνουά μπάσκετ του Δήμου Καρπενησίου. Είχαν φτάσει στον τελικό, όπου ηττήθηκαν από το Είθισται Café B.C. Αρκετοί παίκτες από την ομάδα του Είθισται αγωνίζονται στην Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ με τον Άτλαντα.

Αλλαγές στο άλλο ματς
Ο Άρης Σπερχειάδας και ο Αίας Μοσχοχωρίου θα παίξουν την αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής. Θα αγωνιστούν την Κυριακή (16/2) στις 5 το απόγευμα στο γήπεδο της Σπερχειάδας. Αρχικώς ήταν να αγωνιστούν στο Χαλκιοπούλειο για την 5η αγωνιστική.

2 τα «εισιτήρια»
Η ΕΣΚΑΣΕ δημοσιοποίησε την συμπληρωματική προκήρυξη της Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ, όπου τελικώς στην 2η φάση προκρίνονται 2 ομάδες από κάθε όμιλο. Οι νέες αλλαγές αλλάζουν αρκετά και τις ισορροπίες στον όμιλο και ουσιαστικά ο Άτλας είναι με το 1.5 πόδι στην επόμενη φάση.

Πρώτη φορά σε ανοιχτό
Το πρώτο του από τα δυο παιχνίδια σε ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ δίνει αύριο ο Άτλας.

Το αναλυτικό πρόγραμμα και οι διαιτητές  της Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ (4ος Όμιλος) 15/16-2-2014

Α.Σ. Άρης Σπερχειάδας-Α.Σ. Αίας Μοσχοχωρίου 16-2-2014 Κλειστό Σπερχειάδας  17:00
Διαιτητές: Γιώργος Ζάχος & Στέργιος Λώλος (Ανατολικής Στερεάς &Εύβοιας)
Κριτές: Νικόλαος Καλαντζής & Αναστάσιος Κανδηλάρης (Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)

Γ.Σ. Τα Φάλαρα-Γ.Σ. Άτλας 15-2-2014 Πάρκο Λαού 15:00
Διαιτητές: Αλέκος Κοτσιμπός & Γιώργος Σαμαράς (Ανατολικής Στερεάς &Εύβοιας)
Κριτές: Διονύσης Αναγνώστου & Κατερίνα Γιαλερνιού (Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)







Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος