Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

2ο συνεχόμενο ματς σε ανοιχτό γήπεδο για τον Άτλαντα

Ξανά μακριά από το Καρπενήσι αγωνίζεται ο Άτλας, ο οποίος κόντρα στον Μώλο θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις επιτυχίες και να απομακρυνθεί από τους διώκτες του.
Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την  Κυριακή (23/2) στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ στο Γυμνάσιο Μώλου και θα αρχίσει στις 3 το μεσημέρι.  Είναι στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου της Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ.
Ο Άτλαντας καλείται να επιστρέψει στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις, αφού το περασμένο Σάββατο γνώρισε την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα. Αγωνίζεται ξανά εκτός έδρας και σε ανοιχτό γήπεδο και οι δυο αυτοί παράγοντες κάνουν πιο δύσκολο το έργο της ομάδας.
Ο Μώλος του Κωνσταντίνου Σεβαστόπουλου μετά το κακό ξεκίνημα ανέκαμψε αγωνιστικά και βαθμολογικά και έχει μπει δυνατά στο «κόλπο» της ανόδου. Θέλει να φτάσει στην νίκη, ώστε να «πιάσει» τους Καρπενησιώτες στην 1η θέση. Η ομάδα στηρίζεται στον εξαιρετικό Χρήστο Βλασσόπουλο, ο οποίος είναι και ο πρώτος σκόρερ του 4ου Ομίλου.
Ο Άτλας παρά την πρώτη του ήττα παρέμεινε στην κορυφή του ομίλου με 7 βαθμούς. Ο Μώλος ακολουθεί μαζί με τα Φάλαρα έχοντας 6 βαθμούς. Η ομάδα της Στυλίδας θα πάρει ξεκούραστα την νίκη, αφού η Σπερχειάδα έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία
Την Παρασκευή (21/2) το βράδυ ολοκληρώθηκε στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Καρπενησίου η προετοιμασία της ομάδας του Καρπενησίου. Οι παίκτες του Άτλαντα έκαναν και αυτή την εβδομάδα 3 προπονήσεις (Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή).

Με 2 νέους ρέφερι
Η Κεντρική επιτροπή διαιτησίας της ΕΣΚΑΣΕ όρισε στο ματς της Κυριακής δυο νέους και άπειρους ρέφερι. Τη συνάντηση θα σφυρίξουν οι: Γιώργος Σαμαράς και Κωνσταντίνος Περράκης, οι οποίοι βγήκαν από την περσινή σχολή διαιτησίας. Σε προηγούμενες αναμετρήσεις οι διαιτητές ορίζονταν ως δεύτεροι μαζί με κάποιον έμπειρο.

Ξεκούραστα τα Φάλαρα
Τα Φάλαρα δεν θα αγωνιστούν με τον Άρη Σπερχειάδας, ο οποίος αποχώρησε από το πρωτάθλημα και θα πάρουν χωρίς αγώνα τους 2 βαθμούς της νίκη και θα διατηρηθούν στις πρώτες δυο θέσεις. Ο Αίας Μοσχοχωρίου θα κάνει το ρεπό του.

Σε ανοιχτό ξανά


Μετά το Πάρκο Λαού ο Άτλας θα αγωνιστεί ξανά σε ανοιχτό γήπεδο. Η ομάδα του Καρπενησίου καλείται να προσαρμοστεί στον αγωνιστικό χώρο και να ξεπεράσει τις «παγίδες» που κρύβει η αναμέτρηση. Σημαντικό ρόλο στην ήττα της ομάδας με τα Φάλαρα έπαιξε και το γήπεδο.

Το αναλυτικό πρόγραμμα και οι διαιτητές της 6ης Αγωνιστικής Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ (4ος Όμιλος)  23-2-2014

Α.Ο. Μώλος-Γ.Σ. Άτλας Γυμνάσιο 23-2-2014 Μώλου 15:00
Διαιτητές: Γιώργος Σαμαράς & Κωνσταντίνος Περράκης (Ανατολικής Στερεάς &Εύβοιας)
Κριτές: Δημήτρης Γλωσσόπουλος & Αναστάσιος Κανδηλάρης (Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)














Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος