Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Ζητά την επανεξέταση του γηπέδου Κερασοχωρίου η Κρέντη


Επιστολή απέστειλε στην ΕΠΣ Ευρυτανίας η ομάδα της Κρέντης, η οποία θεωρεί ότι το γήπεδο του Κερασοχωρίου διαθέτει τις απαραίτητες εγκαταστάσεις για να πάρει άδεια διεξαγωγής αγώνων.
Η Κρέντη μέσω της επιστολής της ζητά επανεξέταση του γηπέδου, αφού τα κλειδιά των αποδυτηρίων τα έχει ο Πρόεδρος Κώστας Λάππας και ο έλεγχος τους δεν έγινε ποτέ. Η επιστολή της μεταβιβάστηκε και στην αρμόδια επιτροπή ελέγχου των γηπέδων.
Η Κρέντη ξεκαθαρίζει ότι αδυνατεί να μεταβεί στο Καρπενήσι στην περίπτωση που δεν πάρει άδεια καταλληλότητας το γήπεδο Κερασοχωρίου.

Η επιστολή της ομάδας της Κρέντης:
Έπειτα από την κοινοποίηση προς το Δήμο Αγράφων εγγράφου για την Καταλληλότητα του γηπέδου Κερασοχωρίου και μετά από διαλογική συζήτηση των μελών του Δ.Σ., ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Λάππας Κωνσταντίνος, ο οποίος φέρει τα κλειδιά των αποδυτήριων, μας είπε ότι ουδέποτε η επιτροπή ζήτησε τα κλειδιά και πως δεν έγινε επίσκεψη της επιτροπής ελέγχου μέσα στους χώρους των αποδυτήριων και στο χώρο των διαιτητών.
Ο χώρος των αποδυτηρίων πιστεύουμε πως είναι κατάλληλος, διότι διαθέτουν τουαλέτες, θερμοσίφωνες και ντουζιέρες, όπως τουαλέτες και ντουζιέρες διαθέτει και ο χώρος των διαιτητών. Ιατρείο με εξοπλισμό για πρώτες βοήθειες πάντα διαθέτουν οι ομάδες, όπως και ο εκάστοτε ιατρός που παραβρίσκεται κατά την διεξαγωγή του αγώνα.  Η πυρασφάλεια πιστεύουμε ότι με την αγορά του απαραίτητου αριθμού πυροσβεστήρων, τακτοποιείτε, η δε περιμετρική περίφραξη στα σημεία που είναι κατεστραμμένη με μια παρέμβαση διορθώνεται και η καταπτώσεις που δημιουργήθηκαν σε τμήμα αυτής, εύκολα απομακρύνονται. Παρακαλούμε την ΕΠΣ Ευρυτανίας, να κάνει μια επίσκεψη με τον εκπρόσωπο της και την υπόλοιπη επιτροπή στο χώρο των αποδυτηρίων για νέα διαπίστωση. Θα είναι εκεί και ο Πρόεδρος της ομάδας με τα κλειδιά των αποδυτήριων, φιλοξενούμενης, γηπεδούχου ομάδας και διαιτητών.
Πιστεύουμε πως θα διαπιστώσουν τα απαραίτητα που διαθέτει για τις εγκαταστάσεις για να δοθεί άδεια διεξαγωγής αγώνων.
Εάν δεν δοθεί προσωρινή άδεια καταλληλότητας του γηπέδου θα είναι άδικο για τους ποδοσφαιριστές και το σύνολο της ομάδας να μας αναγκάσουν να μεταβούμε ως έδρα στο Καρπενήσι. Στην περίπτωση αυτή η απάντηση μας θα είναι αρνητική.
Σας παρακαλούμε όπως μας απαντήσετε το συντομότερο δυνατόν.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος
Κωνσταντίνος Λάππας