Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Φραγκίστα-Ποταμιά 0-3 α.α.

Ξεκούραστα πήρε τους 3 βαθμούς η Ποταμιά που κέρδισε άνευ αγώνα την Φραγκίστα με 0-3. Ο ΑΠΟΔΦ δεν κατέβηκε να αγωνιστεί στο Καρπενήσι, όπως και η ομάδα του Ραπτοπούλου.
Η συνάντηση ήταν στα πλαίσια της 9ης εξ αναβολής αγωνιστικής της Α΄ Κατηγορίας Ευρυτανίας και ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί την Κυριακή (26/1) στις 3 το μεσημέρι στο Δημοτικό στάδιο Καρπενησίου.
Το Φύλλο αγώνα που συνέταξε ο Νεκτάριος Χρυσαφόπουλος αναφέρει τα ακόλουθα: «Την κανονισμένη  ώρα προσήλθα στο γήπεδο και κάλεσα τις ομάδες να προσκομίσουν τα δελτία ποδοσφαιριστών. Μου έφερε δελτία μόνο η ομάδα Α.Ο. Ποταμιάς. Την ορισθέντα ώρα έναρξης προσήλθα στον αγωνιστικό χώρο και κάλεσα εκ νέου τις ομάδες να προσέλθουν. Προσήλθε μόνο η φιλοξενούμενη ομάδα. Για αυτό δεν έγινε ο αγώνας και απεχώρησα. Τα έξοδα διαιτησίας μας καταβλήθηκαν κατά το ήμισυ από τον γραμματέα της ΕΠΣΕ. Καμία άλλη παρατήρηση.»
Η Ποταμιά μετά το ξεκούραστο τρίποντο έφτασε στους 12 βαθμούς βρισκόμενη στην 5η θέση, ενώ η Φραγκίστα παρέμεινε στην 7η θέση έχοντας όμως 3 βαθμούς.

Κοινή γραμμή
Αν και η Φραγκίστα βρίσκεται πιο κοντά στο Καρπενήσι από το Ραπτόπουλο, ούτε και αυτή προσήλθε στο γήπεδο να αγωνιστεί. Ο ΑΠΟΔΦ τιμωρείτε με -2 βαθμούς και υποχωρεί στους 3. Θα ξεκινήσει και το νέο πρωτάθλημα με -2 βαθμούς.

Έπαιξαν φιλικό
Ο Αίολος και η Ποταμιά έπαιξαν φιλικό ματς, το οποίο ξεκίνησε στις 15.45. Οι αντίπαλοι τους δεν κατέβηκαν να αγωνιστούν στο Καρπενήσι.


Απουσίαζε ο Τσιγαρίδας
Ο προπονητής της Ποταμιάς Δημήτρης Τσιγαρίδας απουσίαζε και την ομάδα θα καθοδηγούσε στο ματς (Εφόσον γινόνταν) ο γυμναστής της Ποταμιάς και βοηθός του Χρήστος Λιάγκος.

Ξετιμωρήθηκε ο Κοσμάς
Ο Χρήστος Κοσμάς της Ποταμιάς εξέτισε την 4η και τελευταία ποινή της τιμωρίας του και στην 11η αγωνιστική θα αγωνιστεί κανονικά με τους Μεγαλοχωρίτες.

Συνθέσεις Ομάδων

Ποταμιά (Χρήστος Λιάγκος): Κόκκοτας, Μπούρας Σ., Πατρώνης, Γκορόγιας Γ., Μαντζιούτας Κ., Ζαγκότσης, Γιαννακόπουλος, Νάσιος, Γιαννόπουλος, Φλωράκης, Πλεξίδας

Διαιτητής: Νεκτάριος Χρυσαφόπουλος (ΕΠΣ Ευρυτανίας)
1ος Βοηθός: Λάμπρος Κολοκώτσιος (ΕΠΣ Ευρυτανίας)
2ος Βοηθός: Στέλιος Σώμαλης (ΕΠΣ Ευρυτανίας)








Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος