Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Παρουσία του Προέδρου της περιφέρειας κ. Μουτούπα διεξήχθησαν με επιτυχία οι αγώνες κολύμβησης στο Καρπενήσι


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο (23/11) στο κολυμβητήριο Καρπενησίου οι αγώνες GRANPRIX αγωνιστικών κατηγοριών και οι χειμερινοί αγώνες της περιφέρειας Στέρεας Ελλάδος και Εύβοιας των προαγωνιστικών κατηγοριών.
Τους αγώνες παρακολούθησε ο Πρόεδρος της περιφερειακής επιτροπής κολύμβησης Στερεάς Ελλάδος και Εύβοιας Βαγγέλης Μουτούπας (Πρόεδρος του Α.Κ.Ο. Χαλκίδας). Πριν την έναρξη των απογευματινών αγώνων πραγματοποιήθηκε συνάντηση των μελών των συλλόγων με τα μέλη του Δ.Σ. του συμβουλίου της περιφερειακής επιτροπής κολύμβησης για τον προγραμματισμό των αγώνων της περιόδου 2013-2014. Να υπενθυμίσουμε ότι στην 10μελη περιφερειακή επιτροπή μετέχει ο Κωνσταντίνος Νικόπουλος (Πρόεδρος του Κ.Ο. Καρπενησίου) έχοντας την θέση του Εφόρου Προαγωνιστικών ομάδων.
Στους αγώνες συμμετείχαν τα εξής σωματεία: Κ.Ο.Καρπενησίου, Α.Ο.Λ. Εύρυτος Λαγκάδιας, Α.Κ.Ο. Χαλκίδας, Α.Σ. Αρετή Λαμίας, Πρωτέας Λαμίας, Α.Κ.Ο. Λειβαδιάς, Ευβοϊκός Α.Σ., Ν.Ο. Ιτέας, Ν.Α.Ο. Λαμίας, Αναγέννηση Λαμίας, Όμιλος Φίλων Θαλάσσης Αλεξανδρούπολης, Γ.Σ. Περιστερίου και Ολυμπιάδα 73.
Συγχαρητήρια για την διοργάνωση αξίζουν στους συλλόγους της πόλης μας, που προάγουν το άθλημα στην περιοχή μας. 

* Μέσα στις προσεχείς ώρες θα δημοσιευτούν ρεπορτάζ με τα αποτελέσματα των αθλητών του Κ.Ο.Κ. και του Εύρυτου.







Φωτογραφίες: sourta.blogspot.gr