Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Οι «μπέμπηδες» του Λάκη Αναστασόπουλου


Με άκρως νεανική σύνθεση αγωνίστηκε την περασμένη Κυριακή (17/11) η ομάδα της Μυρίκης κόντρα στην Κρέντη. Η ομάδα του Λάκη Αναστασόπουλος είχε μέσο όρο ηλικίας μόλις 21.15 ετών. 
Πρόκειται αναμφισβήτητα για την πιο νεανική σύνθεση του φετινού πρωταθλήματος. Ο μεγαλύτερος ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε την Κυριακή, ήταν ο 27χρονος Τόλης Μπουμπουρής. Και αν αναλογιστούμε το γεγονός ότι ο 15χρονος Γιώργος Μπάρκας δεν ήταν στην κατάσταση υγείας και δεν μπορούσε να αγωνιστεί, ο μέσος όρος θα έπεφτε στο 20.71. 
Η Μυρίκη δούλευε τα τελευταία χρόνια με πιτσιρικάδες και ο προκάτοχος του Αναστασόπουλου Βασίλης Φούκας είχε «χτίσει» ένα νεανικό σύνολο. Ο Μακεδόνας τεχνικός αρέσκεται και αυτός να δουλεύει με «μικρούς», το οποίο το έδειξε και με την παρουσία του στον πάγκο του Αγίου Προκοπίου. Στο ρόστερ υπάρχουν 4 ποδοσφαιριστές άνω των 30, οι οποίοι είναι ο γκολκίπερ Στέλιος Μεριγκούνης (33 ετών), ο μέσος Γιώργος Φύκας (34 ετών), ο Γιάννης Ζαλοκώστας (31 ετών) και ο επιθετικός Γιώργος Κορέντζελος (30 ετών).