Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Προς αναβολή δυο παιχνίδια της Α΄ Ευρυτανίας











Πολύ πιθανό είναι να αναβληθούν δυο αναμετρήσεις της 9ης αγωνιστικής της Α΄ Ευρυτανίας. Τα γήπεδα του Ραπτοπούλου, της Φραγκίστας αλλά και του Κερασοχωρίου δεν έχουν εξασφαλίσει άδεια καταλληλότητας, ως εκ τούτου η διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Π.Ε. Ευρυτανίας δεν μπορεί να τους εκδώσει άδεια τέλεσης αγώνα.
Οι αναμετρήσεις Φραγκίστα-Ποταμιά και Ραπτόπουλο-Αίολος του ερχόμενου Σαββατοκύριακο (23-24/11) είναι πιθανό να αναβληθούν. Τα γηπεδούχα σωματεία θα προσπαθήσουν μέχρι την τελευταία στιγμή (Αύριο μεσημέρι) να εκδώσουν την προσωρινή άδεια καταλληλότητας (Θα έχει ισχύ μέχρι 31/12) των γηπέδων τους μέσου του Δήμου Αγράφων. Εάν δεν γίνει αυτό αύριο (22/11) η ΕΠΣ Ευρυτανίας θα ορίσει μόνο τους 2 αγώνες που θα διεξαχθούν στο Καρπενήσι. Η άδεια καταλληλότητας ενός γηπέδου εκδίδεται από την αποκεντρωμένη διοίκηση Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος, μετά από αίτημα των Δήμων.
Ο ΑΠΟΚ και η Μυρίκη έχουν εκδώσει κανονικά την άδεια τέλεσης αγώνα για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο από την υπεύθυνη υπάλληλο Ελένη Λαθύρη. Το "Evrytania Sport" σας είχε ενημερώσει εδώ και αρκετό καιρό με ρεπορτάζ του για τις απαιτήσεις για την έκδοση άδειας διεξαγωγής αθλητικής συνάντησης.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι αρκετά τοπικά πρωταθλήματα έχουν σταματήσει να διεξάγονται μέχρι όλα τα γήπεδα της εκάστοτε ΕΠΣ να ελεγχτούν, ώστε να εξασφαλίσουν άδεια καταλληλότητας.