Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

Varvariada Beach-Πρωτέας 21-47

Άνετη νίκη σημείωσε ο Πρωτέας, ο οποίος προκρίθηκε στον τελικό. Κέρδισε με διαφορά 26 πόντων και συγκεκριμένα με 47-21 την Varvariada Beach.
Ο αγώνας διεξήχθη την Κυριακή 4/8, άρχισε περίπου στις 18:30 και ήταν ο δεύτερος και τελευταίος ημιτελικός του τουρνουά μπάσκετ του συλλόγου νέων Κρέντης. Έγινε στο ανοιχτό γήπεδο Κερασοχωρίου στο «Σύνορο».
Ο Πρωτέας του Γιάννη Χαντζόπουλου με την προσθήκη και του Ξαγάρα ήταν αρκετά καλός και παίζοντας πολύ ωραίο μπάσκετ έφτασε την διαφορά σε υψηλά επίπεδα. Οι «γαλάζιοι» έκαναν το 2/2 και προκρίθηκαν στον τελικό του τουρνουά.
Η Varvariada ήταν ανταγωνιστική μόνο στο πρώτο 7λεπτο και εν συνεχεία κατέρρευσε. Στην επανάληψη πήραν χρόνο συμμετοχής όλοι οι αθλητές των Αγραφιωτών, καθώς βασικός στόχος ήταν η παρουσία όλων των αθλητών.
Οι ηττημένοι ήταν οι περυσινοί φιναλίστ και δεν κατάφεραν να επαναλάβουν το περυσινό τους κατόρθωμα. Ο Πρωτέας αντιμετώπισε λίγο αργότερα στον τελικό την Drink Team.

Με Χαντζόπουλο


Ο προπονητής-αρχηγός και παίχτης της ομάδας Γιάννης Χαντζόπουλος έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο τουρνουά. Στο παιχνίδι με την Παρέα απουσίαζε λόγω εργασίας.

Ξεχώρισε ο Χονδρός

 












Εντυπωσιακός ήταν ξανά ο φόργουορντ Θωμάς Χονδρός (Φωτογραφία Αριστερά), που πέτυχε 15 πόντους συνολικά με 2 τρίποντα και ήταν φυσικά ο πρώτος σκόρερ του αγώνα. Στους 11 ακολούθησε ο πολύ καλός σέντερ Γιάννης Δροσίνης και στους 9 ο Κώστας Λέρης (Φωτογραφία Δεξιά).

Με κορυφαίο τον Τσιώλη


Ο πιτσιρικάς Κώστας Τσιώλης ήταν ξανά ο καλύτερος παίχτης για την Varvariada Beach, καθώς είχε 8 πόντους. Τον ακολούθησε με 5 και ένα τρίποντο ο Ηλίας Τσιγαρίδας.

Από 5-2…13-29


Μπορεί οι παίχτες της Βαρβαριάδας να προηγήθηκαν στην αρχή με 5-2 χάρης σε τρίποντο του Ηλία Τσιγαρίδα (Φωτογραφία), ωστόσο η συνέχεια άνηκε ολοκληρωτικά στους «γαλάζιους» που πήγαν μπροστά στο ημίχρονο με διαφορά 16 πόντων (13-29).

Παίζοντας ωραίο μπάσκετ


Έχοντας τους Δροσίνη (Φωτογραφία)-Ξαγάρα-Χονδρό-Λέρη σε εξαιρετική ημέρα ο Πρωτέας έπαιξε όμορφο μπάσκετ με εξαιρετικούς συνδυασμούς και ανέβασε την διαφορά στους +26 για το τελικό 21-47.

Διαιτητές: Κώστας Μάκκας & Γιώργος Βούρτσας

Τα 7λεπτα
7-11, 13-29, 13-38, 21-47

Συνθέσεις Ομάδων

Varvariada Beach (Γιάννης Τσιγαρίδας & Ηλίας Τσιγαρίδας): Κίτσιος Π. 2, Τσιγαρίδας Η. 5(1), Σβερώνης Λ. 3, Τσιγαρίδας Ι., Τσιώλης 8, Γατής Δ. 3, Γατής Β., Σβερώνης Ν., Δροσίνης

Πρωτέας (Γιάννης Χαντζόπουλος): Δροσίνης 11, Χονδρός 15(2), Ζαραβέλης 1, Λέρης 9, Γερονίκος 2, Ξαγάρας 7(1), Ζαλοκώστας 2, Χαντζόπουλος



















Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος