Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

Εβδομάδα αφίξεων ομάδων στο Καρπενήσι











Ύστερα από τις 4 ομάδες (ΠΑΣ Γιάννινα, Αστέρας Τρίπολης, Λεβαδειακός, Πλατανιάς) ποδοσφαίρου της Super League που προετοιμάστηκαν στο Καρπενήσι αναμένονται ακόμη 5 από την επόμενη εβδομάδα.
Η Παναχαϊκή (Διαμονή στο Hotel Spa Montana) του Τίμου Καβακά(F.L.) έρχεται την Δευτέρα 5 Αυγούστου και 3 ημέρες αργότερα (8-8) καταφτάνει ο Α.Ο. Πεύκης του Γιάννη Γκούμα (Διαμονή στο Hotel Avaris), ο οποίος θα παίξει στην Football League 2. Την Παρασκευή 9 Αυγούστου θα έρθει η ΠΑΕ Κέρκυρα του Μιχάλη Γρηγορίου (Διαμονή στο Hellas Country), που θα παίξει μετά την συγχώνευση Κέρκυρας και Κασσιώπης στην Football League. Στο Avaris αναμένονται επίσης μετά τις 15 Αυγούστου ο Αστέρας Μαγούλας του Αντώνη Πριόνα (Football League) και η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Νίκη Λαμίας. Προετοιμασία στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας έχει κλείσει και του Αιγάλεω του Λουτσιάνο Ντε Σόουζα (F.L. 2), χωρίς να έχει ανακοινωθεί ο τόπος διαμονής.
Να τονιστεί πως μετά τις Εθνικές Ιορδανίας και Ελλάδας στο μπάσκετ αναμένεται η άφιξη του νταμπλούχου Ελλάδας Παναθηναϊκού και του πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακού στο «αγαπημένο» τους Hotel Spa Montana.