Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Camelot-Blue Vayeros 1-2

Ξεκίνημα με θετικό τρόπο έκαναν οι Blue Vayeros, οι οποίοι επικράτησαν με 2-1 του δυνατού Camelot στο μεγάλο ντέρμπι της ημέρας. Το παιχνίδι έληξε με χαμηλό σκορ.
Ο αγώνας διεξήχθη την Παρασκευή 28 Ιουνίου και ήταν στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του Kasmir Cup. Άρχισε στις 22:05 και με αυτόν ολοκληρώθηκε η 4η αγωνιστική ημέρα και η αγωνιστική όσον αφορά τον 2ο όμιλο. Πολύ καλή παρουσία είχαν οι άμυνες αλλά και οι πορτιέρο Θεοδόσης Κόκκοτος και Χρήστος Παπαβασιλείου.
Το Camelot είχε αρκετές απουσίες και δυσκολεύτηκε να βρει διαδρόμους ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, όπου ήταν μέτριο. Στην επανάληψη παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2 ανέβηκε αισθητά, μείωσε και προσπάθησε για την ισοφάριση. Γνώρισε την πρώτη του ήττα μετά από δυο αγωνιστικές, μένοντας στους 3 βαθμούς.
Οι Blue Vayeros έδωσαν το πρώτο τους παιχνίδι στον θεσμό, καθώς στην πρεμιέρα είχαν ρεπό.  Πέτυχαν μια σπουδαία νίκη, έχοντας την ανωτερότητα στο πρώτο 25λεπτο, όπου έχασαν σημαντικές ευκαιρίες. Η πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών της ομάδας του Δημήτρη Κολλημένου αγωνίζεται στα Φθιωτικά γήπεδα και οι υπόλοιποι στην Ευρυτανία.
Το Camelot θα πραγματοποιήσει το ρεπό του την 3η αγωνιστική. Οι Blue Vayeros θα αγωνιστούν ενάντια στο Είθισται Café.

Όλα τα ματς ο Σώμαλης


Ο Λάμπρος Κολοκώτσιος απουσίαζε και όλα τα παιχνίδια σφύριξε ο Στέλιος Σώμαλης.

Αρκετές απουσίες
Το Camelot είχε στην αποστολή του μόλις 6 ποδοσφαιριστές. Απουσίαζαν για την ομάδα του Αντρέα Κυλλή τα αδέρφια Γιώργος και Νίκος Ράικος, ο Κώστας Μπακογιάννης και ο εξαιρετικός Δημήτρης Ζαλοκώστας. Από τους τυπικά φιλοξενούμενους έλειπαν ο Δημήτρης Τύμπας και ο Αλέξανδρος Τρούκης.

Σε Ευρυτανικό έδαφος ξανά


Έστω και σε παιχνίδι 5Χ5 ο άλλοτε πρώτος σκόρερ της Ά  ΕΠΣΕ Θανάσης Τζαβαλής (Αγωνίζεται στο Κηφισσό Κάτω Τιθορέας) αγωνίστηκε μετά από 5 ολόκληρα χρόνια σε Ευρυτανικό έδαφος.

Χωρίς γκολ

 












Το πρώτο 25λεπτο έληξε χωρίς κάποιο τέρμα, αφού οι δυο τερματοφύλακες και οι καλοστημένες άμυνες επέφεραν το λευκό σκορ. Την υπεροχή είχαν οι τυπικά φιλοξενούμενοι.

Κάρτα σε Μάρκη


Ο Πάνος Μάρκης των Blue Vayeros τιμωρήθηκε με κίτρινη κάρτα στο πρώτο 25λεπτο για σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον Λάμπρο Φλωράκη.

«Καθάρισε» ο Τσάρας


Και τα δυο νικητήρια γκολ των Blue Vayeros πέτυχε ο Νίκος Τσάρας, που αγωνίστηκε φέτος στα Καμένα Βούρλα (Α1΄ ΕΠΣΦ). Μετά από εξαιρετικό συνδυασμό των Θανάση Τζαβαλή-Βασίλη Καλύβα άνοιξε το σκορ, ενώ λίγο αργότερα με εντυπωσιακό σουτ-βολέ από θέση αριστερά νίκησε τον Θεοδόση Κόκκοτο και έκανε το 0-2.





Κίτρινη Λυτάκη και μείωση «Τσέλου»

 












Ο «ογκόλιθος» Κώστας Λυτάκης (Φωτογραφία Αριστερά) δέχτηκε κίτρινη κάρτα και η ομάδα του έμεινε με παίχτη λιγότερο. Σε αυτό το διάστημα ο Γιώργος Ζαγκότσης (Φωτογραφία Δεξιά) στην πρώτη του εμφάνιση φέτος με το Camelot μείωσε σε 1-2, επιβεβαιώνοντας την αγωνιστική άνοδο της ομάδας του.



Σκορ Ημιχρόνου: 0-0

Συνθέσεις Ομάδων

Camelot (Αντρέας Κυλλής & Δημήτρης Νάσιος): Κόκκοτος, Ζαλοκώστας Ι., Κωστής, Ζαγκότσης 1, Φλωράκης(Νάσιος)

Blue Vayeros (Δημήτρης Κολλημένος): Παπαβασιλείου, Μάρκης, Τσάρας 2, Λυτάκης, Καλύβας(Τζαβαλής, Γούπιος, Μπουμπουρής Κ., Τομόρι)

Διαιτητής: Στέλιος Σώμαλης




















Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κολλημένος
Φωτογραφίες: Δημήτρης Κοκοτίνης