Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Είθισται Café-Λαγκαδιά 15-3

Ανέβασε κατά πολύ την απόδοση του στο δεύτερο ημίχρονο το Είθισται Café και ήταν αυτό που πήρε τους τρεις βαθμούς εύκολα. Επικράτησε με το σαρωτικό 15-3 της Λαγκαδιάς.
Ο αγώνας έγινε την Παρασκευή 28-6 και ήταν για την 2η αγωνιστική του 2ου Ομίλου του Kasmir Cup. Η βαθμολογική συγκομιδή ήταν επιτακτική, καθώς ο όμιλος περιέχει 5 ομάδες και προκρίονται μόλις οι δυο πρώτοι. Άρχισε στις 9 το βράδυ.
Το Είθισται με τον Νίκο Κορέντζελο να «πυροβολεί» κατά ριπάς έφτασε στους πρώτους του 3 βαθμούς. Έδειξε την ανωτερότητα του σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και επικράτησε εύκολα. Μετά από δυο αγωνιστικές έχει 4 πόντους  και είναι στην κορυφή της βαθμολογίας, χωρίς να έχει κάνει ωστόσο το ρεπό του.
Η Λαγκαδιά στο πρώτο μέρος φάνηκε πιο ανταγωνιστική και βρισκόταν κοντά στο σκορ. Στην επανάληψη το συγκρότημα του Χρήστου Γιαννίτσαρη κατέρρευσε και η συντριβή ήρθε φυσιολογικά. Οι Λαγκαδιώτες δεν έχουν βαθμό μετά από δυο αγωνιστικές και βρίσκονται στην τελευταία θέση του ομίλου.
Το Είθισται θα αγωνιστεί για την δεύτερη αγωνιστική ενάντια στους Blue Vayeros, ενώ οι Λαγκαδιώτες θα παίξουν με την Vendoyza F.C.

Ρεκόρ Νίκου Κορέντζελου


Εκπληκτική εμφάνιση έκανε ο Νίκος Κορέντζελος, ο οποίος ήταν ο πρώτος σκόρερ του παιχνιδιού με 8 γκολ (Περισσότερα από τα μισά των νικητών). Ο αριθμός αυτός αποτελεί νέο ρεκόρ όσον αφορά προσωπική επίδοση ποδοσφαιριστή.

Παρόμοιο σκορ
Η Λαγκαδιά είχε ηττηθεί στην πρεμιέρα από το Camelot με σκορ 16-3!.

Γούρικες φανέλες
Οι καινούργιες εμφανίσεις του Είθισται του έφεραν «γούρι», καθώς κατάφερε να φτάσει στην πρώτη του νίκη στον θεσμό.

Μπροστά το Είθισται

 












Η ομάδα του Είθισται προηγήθηκε με τέρμα του Νίκου Κορέντζελου, για να ισοφαρίσει ο Πάνος Χαντζόπουλος (Φωτογραφία Δεξιά). Με δυο γκολ του Δημήτρη Κοτρώνη και ένα ενδιάμεσα που σημειώθηκε από τον Πάνο Στόκα (Φωτογραφία Αριστερά) το σκορ ημιχρόνου έφτασε στο 4-1.


Κίτρινη σε Μουτσούλα


Με κίτρινη κάρτα παρατηρήθηκε κατά την διάρκεια του πρώτου 25λεπτου ο Πάνος Μουτσούλας της Λαγκαδιάς.

Καταιγιστικοί οι «καφέδες»


Οι τυπικά γηπεδούχοι ήταν ιδιαίτερα ανεβασμένοι στο δεύτερο 25λεπτο. Ο Νίκος Κορέντζελος πέτυχε με δυο γκολ το 6-1. Ο Πάνος Μουτσούλας «έγραψε» ταο 6-2 και ακολούθησαν γκολ των Άγγελου Παχή (Φωτογραφία Δεξιά) και Δημήτρη Κοτρώνη (Φωτογραφία Αριστερά) για το 8-4. Ο Νίκος Κορέντζελος μέχρι την λήξη σημείωσε άλλα 5 γκολ, φτάνοντας τα 8! Για την Λαγκαδιά το 10-3 έκανε ο Γιάννης Χαλκιάς, ενώ το όνομα τους στους σκόρερς έβαλαν και οι Αντώνης Ζαχαρόπουλος (Έκανε το 11-3) και Γιώργος Κορέντζελος (Φωτογραφία Κέντρο).

Σκορ Ημιχρόνου: 4-1

Συνθέσεις Ομάδων

Είθισται (Δημήτρης Ίβρος): Στερόπουλος, Παχής 1, Κορέντζελος Ν. 8, Κοτρώνης 3, Ίβρος(Κορέντζελος Γ. 1, Στόκας 1, Ζαχαρόπουλος 1)

Λαγκαδιά (Χρήστος Γιαννίτσαρης & Κώστας Τσιάκας): Αρχοντής, Μουτσούλας 1, Χαντζόπουλος 1, Λαθύρης, Χαλκιάς 1(Γιαννίτσαρης, Τσιάκας, Χουσιάδας, Βενέτης)

Διαιτητής: Στέλιος Σώμαλης











Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος