Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Ανακοίνωση της ΑΛΑΚ για το νέο ετήσιο δίπλωμα


Η ΑΛΑΚ κατανοώντας τις δύσκολες οικονομικές καταστάσεις που ήλοι ζούμε προβαίνει σε μια ενέργεια η οποία προσδοκεί να βοηθήσει όλους οι οποίοι θέλουν να πάρουν μέρος στους αγώνες παιδείας (δεξιοτεχνία-drag days-gp) για το 2013.
Οι κανονισμοί πλέον έχουν αλλάξει από την ΟΜΑΕ και σύμφωνα με αυτούς καταργείται το Δίπλωμα Ημέρας (20€ για έναν μόνο αγώνα) και αντικαθιστάται με το Ετήσιο Δίπλωμα.
Αυτό σημαίνει ότι:
1.καθε αθλητής-αγωνιζόμενος πρέπει να είναι μέλος σε κάποια λέσχη αυτοκινήτου υποχρεωτικά.
2.να πληρώσει 60€ για το ετήσιο δίπλωμα υποχρεωτικά
3.να περάσει από εξέταση από παθολόγο υποχρεωτικά
Η ΑΛΑΚ για κάθε μέλος της πληρώνει τα 40 από τα 60 ευρώ για την έκδοση του διπλώματος.
Αυτό σημαίνει το εξής:
Ότι κάποιος για παράδειγμα που ήθελε να αγωνιστεί σε κάποια προσεχή δεξιοτεχνία της ΑΛΑΚ θα έπρεπε να πληρώσει 30€ για να γίνει μέλος της ΑΛΑΚ( αν δεν ήταν) συν 60€ το ετήσιο δίπλωμα συν 40€ συμμετοχή στην δεξιοτεχνία, σύνολο 130€ για όσους δεν ήταν μέλη και 100€ για όσους ήταν μέλη το 2013.με αυτή την κίνηση θα πληρώσετε μόνο 90€ και 60€ αντίστοιχα και γίνεστε κάτοχος του ετήσιου διπλώματος για όλη την Ελλάδα και για όλες της παιδιές.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορούνται από τα μέλη του Δ.Σ. της ΑΛΑΚ και στο τηλέφωνο 6973826322 Στάθης Φέγγος.
Επίσης κάθε Τετάρτη από τις 19:00 ως τις 22:00 θα βρισκόμαστε στα γραφεία της λέσχης στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής στο Κεφαλόβρυσο να σας πληροφορήσουμε και να γίνετε μέλη.