Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Κούραση και Φθιωτούς αντιμετωπίζει αύριο η πρωταθλήτρια Ευρυτανίας


Οι πρωταθλητές Ευρυτανίας μετά την συντριβή στην πανίσχυρη Κύμη θα επιδιώξουν να συνεχίσουν στα μπαράζ ανόδου με μια καλή εμφάνιση απέναντι στην Στυλίδα.
Οι «κόκκινοι» υποδέχονται τους γείτονες της Φθιώτιδας την Τετάρτη 22/5. Θα αγωνιστούν για ακόμη μια φορά χωρίς άγχος. Ο Βασίλης Φούκας θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεση του. Οι Ευρυτάνες θα προσπαθήσουν να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες της αναμέτρησης, έχοντας αντίπαλο και την κούραση των συνεχόμενων αγώνων.
Η ομάδα της Ευρυτανίας στα μπαράζ προέρχεται από τα πιο αδύναμα πρωταθλήματα της Ελλάδος και δεν έχει πολλά και δυνατά ματς στα πόδια της.
Η Στυλίδα βρίσκεται στην 2η θέση, έχοντας βαθμούς και καταδιώκει την πρωτοπόρο Κύμη, που μέχρι στιγμής καταλαμβάνει την προνομιούχο θέση. Η Μυρίκη μετά από 3 αναμετρήσεις δεν έχει κατακτήσει κάποιον βαθμό.
Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Τετάρτη 22/5 στο Δημοτικό στάδιο Καρπενησίου και θα αρχίσει στις 5 το απόγευμα. Είναι στα πλαίσια της πρώτης αγωνιστικής του δεύτερο γύρο του 7ου ομίλου των μπαράζ ανόδου για την Γ΄ Εθνική. Το ματς θα σφυρίξει ο Κώστας Διώτης από την Αιτωλοακαρνανία με βοηθούς τον Γιάννη Αντωνόπουλο και τον Λευτέρη Τσίνα από τον ίδιο σύνδεσμο.

Επιστρέφει ο αρχηγός
Μετά από απουσία δυο παιχνιδιών ο εορτάζων αρχηγός της ομάδας Κώστας Ζαραβέλης θα τεθεί στην διάθεση του προπονητή του Βασίλη Φούκα. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, αλλά οι παίκτες έχουν εμφανή σημάδια κόπωσης μετά τα 3 απανωτά παιχνίδια.

Αντικατάσταση βοηθού
Η ΚΕΔ/ΕΠΟ με ανακοίνωση της σήμερα αντικατέστησε τον δεύτερο βοηθό Αναστάσιο Παρασκευά με τον Ελευθέριο Τσίκνα. Ο Αιτωλοακαρνάνας βοηθός δήλωσε κώλυμα. 
  
αγωνιστική play off ανόδου στην Γ΄ Εθνική (7ος Όμιλος)

Μυρίκη-Στυλίδα 22-5-2013 Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου 17.00
Διαιτητής: Κωνσταντίνος Διώτης(ΣΔΠ Αιτωλοακαρνανίας)
1ος Βοηθός: Ιωάννης Αντωνόπουλος(ΣΔΠ Αιτωλοακαρνανίας)
2ος Βοηθός: Ελευθέριος Τσίκνας(ΣΔΠ Αιτωλοακαρνανίας)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Γεώργιος Κουκουζέλης(ΣΔΠ Καρδίτσας)