Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Μυρίκη-Στυλίδα 0-2

Με αρκετό άγχος επικράτησε ξανά η Στυλίδα της Μυρίκης. Οι φιλοξενούμενοι χάρης σε τέρματα που πέτυχαν στο δεύτερο μέρος έκαμψαν την αντίσταση της μαχητικής Μυρίκης με 0-2.
Οι ομάδες γειτονικών νομών αναμετρήθηκαν την Τετάρτη (22/5) στο Δημοτικό στάδιο Καρπενησίου στις 5 το απόγευμα. Το ματς ήταν στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του 7ου ομίλου των μπαράζ ανόδου για την Γ΄ εθνική. Περίπου 100 άτομα των παρακολούθησαν, μεταξύ αυτών αρκετοί εκδρομείς από την Στυλίδα.
Οι γηπεδούχοι του Βασίλη Φούκα μετά την συντριβή στην Κύμη μάζεψαν τα κομμάτια τους, ανασυντάχτηκαν και παρουσίασαν ξανά το καλό αγωνιστικό τους πρόσωπο. Έκλεισαν ξανά τον αντίπαλο, παίζοντας πολύ έξυπνα την ζώνη και έβγαλαν αλώβητοι το πρώτο μέρος. Στην επανάληψη επήλθε η κούραση και η πίεση των Φθιωτών αυξήθηκε που είχε σαν αποτέλεσμα η ομάδα να δεχτεί δυο γκολ και να ηττηθεί για τέταρτη συνεχή φορά. Μάλιστα το γκολ πέναλτι του στόπερ Κουφιώτη εκτελέστηκε δυο φορές, με την πρώτη να αποκρούεται από τον γκολκίπερ Στέλιου Μεριγκούνη. Επιθετικά οι «κόκκινοι» είχαν λιγοστές ξανά καλές στιγμές.
Οι φιλοξενούμενοι του Πέτρου Καραϊσκου τα βρήκαν για ακόμη μια φορά «σκούρα» απέναντι στην Μυρίκη, αφού είχαν να ανοίξουν μια κλειστή και δυνατή άμυνα. Ξεκίνησαν νωθρά την αναμέτρηση και σταδιακά ανέβασαν στροφές. Τελικώς παρότι μετά το 30ο λεπτό δημιούργησαν ορισμένες ευκαιρίες, όμως δεν κατάφεραν να προηγηθούν. Με την έναρξη του δεύτερου μέρους άσκησαν πίεση και σκόραραν στο 59ο λεπτό από την «άσπρη βούλα» με τον Κουφιώτη και στο 67΄ με σουτ του Χρήστου Βέλλιου εκτός περιοχής.
Η Στυλίδα παρέμεινε στην 2η θέση του ομίλου και έφτασε στους 9 βαθμούς. Η Μυρίκη δεν έχει αποσπάσει κάποιον βαθμό και έχει «κολλήσει» στην τελευταία 4η θέση. Την επόμενη (5η) αγωνιστική την Κυριακή (26/5) η Μυρίκη ταξιδεύει στα Άσπρα Σπίτια για να αγωνιστεί με την τοπική Ένωση ΑΣΑ. Η Στυλίδα υποδέχεται στο γήπεδο της στο ντέρμπι κορυφής της Κύμη και θέλει για να φτάσει τους Ευβοιώτες στην κορυφή του ομίλου.

Λιγοστοί φίλαθλοι
Με περίπου 100 φιλάθλους έγινε η αναμέτρηση της πρώτης αγωνιστικής του δεύτερου γύρου των μπαράζ ανόδου στο Καρπενήσι. Η αρνητική πορεία της Μυρίκης στον θεσμό και το εργάσιμο της ημέρας απέτρεψε αρκετούς φιλάθλους να έρθουν στο γήπεδο.




Με εκδρομείς η Στυλίδα
Αντίθετα η πρωταθλήτρια Φθιώτιδας είχε στο πλευρό της μερίδα εκδρομέων από την γειτονική πόλη. Γύρω στα 40 άτομα ταξίδεψαν στο Καρπενήσι. για να δουν την ομάδα τους να συνεχίζει νικηφόρα στα μπαράζ και να πετυχαίνει την  3η της νίκη.


Το σχήμα των γηπεδούχων
Ο Βασίλης Φούκας παρέταξε την ομάδα του με γκολκίπερ τον Μεριγκούνη. Δεξιός αμυντικός ήταν ο Ζαραβέλης και αριστερός ο Παχής. Στο κέντρο της άμυνας έπαιξε ο Ζαλοκώστας με τον Γενιτσαρόπουλο. Στα αμυντικά χαφ ξεκίνησε ο Φύκας με τον Ράικο και πιο μπροστά σε ελεύθερο ρόλο ήταν ο Τόλης Μπουμπουρής. Στα δεξιά της μεσαίας γραμμή έπαιξε ο Σταμούλης και αριστερά ο Άρης Σιταράς. Στην κορυφή της επίθεσης ήταν ο Κορέντζελος.

11αδάτοι Ζαραβέλης-Ζαλοκώστας-Α.Σιταράς

 
Οι γηπεδούχοι είχαν αρκετές αλλαγές στο βασικό τους σχήμα σε σχέση με το ματς της Κυριακής κόντρα στην μακρινή Κύμη. Συγκεκριμένα 3 νέα πρόσωπα μπήκαν στο βασικό σχήμα της ομάδας. Στο δεξί άκρο της άμυνας επέστρεψε ο αρχηγός Κώστας Ζαραβέλης, στο κέντρο της άμυνας έπαιξε ο Γιάννης Ζαλοκώστας, ενώ για πρώτη φορά βασικός έπαιξε ο νεαρός Άρης Σιτάρας. Πήραν τις θέσεις των: Γιώργου Σακαμπέτη (Απουσίαζε), Χρήστου Λέρη και Δημήτρη Κοτρώνη, που αγωνίστηκαν ως αλλαγές.

Με Ευρυτανικές ρίζες


Ο έμπειρος διαιτητής από τον Αγρίνιο Κώστας Διώτης (Φωτογραφία) έλκει την καταγωγή του από την Παλαιοκατούνα Ευρυτανίας. Έχει σφυρίξει στο παρελθόν αναμετρήσεις του ΑΠΟΚ στο Καρπενήσι για το Περιφερειακό Πρωτάθλημα. Άφησε τις δυο ομάδες με παράπονα για τα σφυρίγματα του.

Οι διοικητικοί
Αρκετά μέλη της Μυρίκης έδωσαν ξανά το παρών στο γήπεδο. Οι διοικητικοί των «κόκκινων» που παρακολούθησαν το ματς ήταν οι: Νίκος (Ε) Τσώνης, Σαράντης Παρμάκης, Μπάμπης Πλατιάς, Νίκος (Η)  Τσώνης, Γιάννης Χαντζόπουλος και Γιάννης Ζαραβέλης. Παρών ήταν επίσης και ο πρώην πρόεδρος Γιώργος Λιάγκας.


Πρώτη Ζωγράφου


Για πρώτη φορά αγωνίστηκε βασικός στα μπαράζ ανόδου ο κεντρικός αμυντικός της Στυλίδας Κώστας Ζωγράφος. Συνέθεσε μαζί με τον Κουφιώτη το κεντρικό αμυντικό δίδυμο του ΑΟΣ.

Rotation Καραϊσκου

 
Ο Πέτρος Καραϊσκος ξεκούρασε αρκετά βασικά στελέχη της αρχικής του 11αδας για το επόμενο κρίσιμο ματς με την Κύμη. Σε σχέση με το ματς της Κυριακής ξεκίνησε 5 νέα πρόσωπα. Πέραν του Ζωγράφου στο δεξί άκρο της άμυνας έπαιξε ο Λευτέρης Αδάμ, στο αριστερό αγωνίστηκε ο Γιώργος Καραπέτσας, στο κέντρο ο μέσος Γιάννης Χανής και στο δεξί άκρο του κέντρου ο Ανδρέας Επίσκοπος. Πήραν τις θέσεις των: Κώστα Πρέμτση (Έμεινε στον πάγκο), Γιάννη Κραβαρίτη (Δεν αγωνίστηκε), Χρήστου Ζησόπουλου (Εκτός 18αδας), Αλέξη Αλεξίου (Αγωνίστηκε ως αλλαγή) και Θοδωρή Τζουάνα (Έμεινε στον πάγκο).

Αντικατάσταση βοηθού


Ο αρχικά ορισθέντα δεύτερος βοηθός Αναστάσιος Παρασκευάς αντικαταστάθηκε λόγω κωλύματος την Τρίτη από τον Λευτέρη Τσίκνα (Φωτογραφία) του ίδιου συνδέσμου.

Στον πάγκο ο Πρόεδρος


Ο ισχυρός άντρας της Στυλίδας ο Πρόεδρος Πανουργιάς Πανουργιάς κάθισε στον πάγκο της ομάδας του. Βοήθησε ενεργά στις αλλαγές της ομάδας και ήταν στο πλευρό του προπονητή κ. Καραϊσκου.



Το ματς της χρονιάς
Την Κυριακή στην Στυλίδα η τοπική ομάδα θα παίξει με την Κύμη τους κόπους όλης της χρονιάς. Κατά μεγάλο ποσοστό το ντέρμπι του ομίλου θα αναδείξει την ομάδα που θα ανέλθει στην νέα Γ΄ Εθνική. Οι Στυλιδιώτες θέλουν νίκη με 2 γκολ διαφορά, ενώ εφόσον κερδίσουν με ένα τέρμα διαφορά πιθανόν οι δυο ομάδες να οδηγηθούν σε αγώνα μπαράζ.

Χωρίς γκολ
Με τέρματα 0-10 συνεχίζει το πρωτάθλημα η Μυρίκη. Οι Ευρυτάνες δεν έχουν σκοράρει ακόμη μετά από 4 αναμετρήσεις. Ηττήθηκαν για δεύτερη φορά στο Καρπενήσι και μάλιστα με το ίδιο σκορ.

Ξανά ο γενικός γραμματέας


Και σε αυτή την αναμέτρηση της Μυρίκης μετά από μια εβδομάδα χρέη παρατηρητή αγώνα εκτέλεσε ο γενικός γραμματέας της ΕΠΣ Καρδίτσας Αλέξανδρος Λέκκας.


Α΄ Μέρος

Νωθρό ξεκίνημα


Χωρίς να πιάσει ρυθμό κάποια ομάδα κύλησαν τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Η Στυλίδα προσπάθησε να πάρει τα ηνία της αναμέτρησης, όμως στην πρώτη μισή ώρα του παιχνιδιού δημιούργησε ελάχιστες ευκαιρίες. Την πρώτη καλή στιγμή στο ματς δημιούργησε ο Ανδρέας Επίσκοπος (Φωτογραφία) στο 8ο λεπτό.


Ζήτησαν δυο πέναλτι
Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα δυο φορές για πέναλτι. Πρώτα διαμαρτυρήθηκαν στο 25ο λεπτό όταν ο Γιώργος Καραντάθας εκτέλεσε φάουλ με πάσα για τον Αλέξανδρο Κουφιώτη, ο οποίος μπήκε στην περιοχή και έπεσε στο έδαφος από το μαρκάρισμα του Κώστα Γενιτσαρόπουλου. Η Στυλίδα ζήτησε πέναλτι και στο 38ο λεπτό όταν μετά από ατομική προσπάθεια ο Γιώργος Καραπέτσας μπήκε στην περιοχή από αριστερά και έπεσε στο έδαφος από μαρκάρισμα του συνονόματου του Φύκα. Ο Αγρινιώτης ρέφερι θεώρησε ότι και στις δυο περιπτώσεις δεν υπήρχε κάποια παράβαση και παρά τις έντονες διαμαρτυρίες των Φθιωτών διέταξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.



Ανέβασε στροφές


Στο τελευταίο 8λεπτο του πρώτου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι χάρις τις προσπάθειες των Καραπέτσα, Κωτίτση (Φωτογραφία Δεξιά) και Καραντάθα (Φωτογραφία Αριστερά) δημιούργησαν επικίνδυνες στιγμές μπροστά από την εστία του Μεριγκούνη (Φωτογραφία Κέντρο). Ο πορτιέρο της Μυρίκης δήλωσε «παρών», όταν χρειάστηκε και κράτησε ανέπαφη την εστία του στο 1ο ημίχρονο.





Περίμενε τον αντίπαλο
Η Μυρίκη έκανε το γνώριμο παιχνίδι της περίμενε τον αντίπαλο στο μισό γήπεδο και έκλεισε με επιτυχία τους διαδρόμους. Παράλληλα προσπάθησε να απειλήσει μέσα από αντεπιθέσεις. Οι «κόκκινοι» είχαν κρατήσει το μηδέν και στο ματς του 1ου γύρου εκτός έδρας.


Οι καλύτερες φάσεις
8΄: Ο Καραντάθας έβγαλε την κάθετη μπάλα για τον Επίσκοπο, ο οποίος σούταρε ψηλοκρεμαστά από τα όρια της μεγάλης περιοχής και η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το τέρμα της Μυρίκης.
10΄: Ο Σταμούλης σέντραρε από δεξιά και η κεφαλιά του Κορέντζελου στο πρώτο δοκάρι πέρασε μόλις άουτ από το αριστερό δοκάρι του Αλεξανδρή.
27΄: Ο Καραντάθας εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά, η κοντινή κεφαλιά του Αντωνιάδη βρήκε σε αμυντικό και πέρασε νέο κόρνερ από το δεξί δοκάρι. Ο Καραντάθας εκτέλεσε ξανά κόρνερ από αριστερά, ο Μεριγκούνης απέκρουσε με τις γροθιές και το αδύναμο όμορφο βολ-πλανέ του Επίσκοπου μέσα από την περιοχή και δεξιά μπλόκαρε σταθερά ο Μεριγκούνης.
37΄: Ο Αντωνιάδης συγκρούστηκε με τον Ζαλοκώστα και ο Κωτίτσης έγινε αποδέκτης της μπάλας, έκανε ατομική ενέργεια και σούταρε πάνω από τα δοκάρια των γηπεδούχων.
40΄: Ο Αντωνιάδης έδωσε αριστερά στον Βέλλιο Χ., αυτός σέντραρε και το σουτ του Καραντάθα μέσα από την περιοχή απέκρουσε σωτήρια στην δεξιά του γωνία σε κόρνερ ο Μεριγκούνης.
42΄: Ο Καραπέτσας έκανε την επέλαση από αριστερά, μπήκε στην περιοχή ,γύρισε από αριστερά και ο Ζαλοκώστας στο πρώτο δοκάρι έδιωξε σε κόρνερ, με την μπάλα να καταλήγει στην δεξιά εξωτερική πλευρά των διχτύων της Μυρίκης.

Βρήκε παλιούς συμπαίκτες
Κατά την διάρκεια της ανάπαυλας ο Άλεξ Μπακαλίδης του Αίολου είχε ολιγόλεπτη συζήτηση με τους παλιούς του συμπαίκτες στον Αγρότη Λιανοκλαδίου Θοδωρή Τζουάνα και Γιάννη Κραβαρίτη (Δεν αγωνίστηκαν καθόλου). Επίσης τον χαιρέτησαν και οι Βάιος Αλεξανδρής και Γιάννης Χανής. Οι 5 αυτοί συνολικά παίκτες ήταν συμπαίκτες στο Λιανοκλάδι την σεζόν 2010-11, όπου οι Φθιωτοί τερμάτισαν 2οι στον 4ο Όμιλο και έφτασαν μέχρι τον τελικό κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδας.


Β΄ Μέρος

Ρίσκαρε και δικαιώθηκε
Ο Πέτρος Καραϊσκος έριξε ξανά από τον πάγκο τους δυο επιθετικούς του Αλέξη Αλεξίου και Πάνο Βέλλιο. Η κίνηση αυτή βγήκε στον Φθιωτό τεχνικό. Ο έμπειρος μέσος Ανδρέας Επίσκοπος αντικαταστάθηκε και σε αυτό το ματς και δυσανασχέτησε για την επιλογή του προπονητή του.




Πίεσε
Η Στυλίδα που «καίγονταν» για το τρίποντο ανέβασε στροφές στο δεύτερο μέρος και εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Πήρε το πολυπόθητο «τρίποντο» και συνέχισε με νίκες στο μίνι πρωτάθλημα.

0-1  με περιπετειώδη τρόπο


Η Στυλίδα μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή της Μυρίκης ευτύχησε στο 59ο λεπτό να πάρει το προβάδισμα. Αρχικά ο Μεριγκούνης είπε εντυπωσιακό όχι σε κεφαλιά του Κουφιώτη αποκρούοντας στην γραμμή. Στην συνέχεια ο Αλεξίου σούταρε και η μπάλα βρήκε στο χέρι του Φύκα (Φωτογραφία Αριστερά) με τον Διώτη να δείχνει το σημείο του πέναλτι και να κιτρινίζει τον μέσο της Μυρίκης. Ο Αλέξανδρος Κουφιώτης (Φωτογραφία Κέντρο) εκτέλεσε το πέναλτι και ο Μεριγκούνης απέκρουσε όμορφα στην αριστερή του γωνία….όμως ο Διώτης διέταξε επανάληψη, θεωρώντας ότι ο Ράικος (Φωτογραφία Δεξιά, Κιτρινίστηκε) μπήκε πιο γρήγορα στην περιοχή. Μετά από διαμαρτυρίες των γηπεδούχων, δυο λεπτά αργότερα ο Κουφιώτης ήταν εύστοχος, νίκησε τον Μεριγκούνη και με αυτόν τον περιπετειώδη τρόπο ήρθε το πολυπόθητο 0-1 για την Στυλίδα.






Δεύτερο γκολ


8 λεπτά μετά το 0-1 η Στυλίδα πήρε σημαντικό προβάδισμα αφού σκόραρε για δεύτερη φορά. Ο Γιάννης Χανής εκτέλεσε κόρνερ ο Στέλιος Μεριγκούνης απομάκρυνε με τις γροθιές και ο Χρήστος Βέλλιος (Φωτογραφία) με χαμηλό σουτ εκτός περιοχής και αφού η μπάλα βρήκε στο δεξί δοκάρι της Μυρίκης «έγραψε» το τελικό 0-2.



Ένταση εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου


Στο 70ο λεπτό επικράτησε ένταση εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Αλέξανδρος Κουφιώτης και Γιώργος Κορέντζελος (Φωτογραφία) είχαν εκατέρωθεν σκληρά μαρκαρίσματα και έντονο διάλογο. Επικράτησε ένταση μεταξύ των παικτών και απειλήθηκε σύρραξη. Η ένταση μεταφέρθηκε και στην κερκίδα, όπου οι φίλαθλοι των δυο ομάδων λογομάχησαν και αντάλλαξαν «Γαλλικά» σε έντονο ύψος. Αφορμή στάθηκε το γεγονός ότι η Ευρυτανική κερκίδα «ξίνισε» από την στάση του στόπερ Κουφιώτη.





Νέες ευκαιρίες με Αλεξίου


Ο φορ Αλέξης Αλεξίου των φιλοξενούμενων στα τελευταία λεπτά βρήκε αρκετούς χώρους και απείλησε αρκετές φορές τους γηπεδούχους. Έχασε 2-3 καλές ευκαιρίες για να πετύχει το 3ο τέρμα της ομάδας του.



Ντεμπούτο Τσάμη-Λιάγκα

 












Για πρώτη φορά αγωνίστηκα στα μπαράζ ανόδου δυο παίκτες. Ντεμπούτο έκανε το 78ο λεπτό ο δεξιός μέσος της Στυλίδας Γιάννης Τσάμης και στο 84ο λεπτό ο φορ της Μυρίκης Κώστας Λιάγκας.


Εμφανής κούραση
Η Μυρίκη ξανά έδειξε σημάδια κόπωσης στο δεύτερο μέρος και δεν μπόρεσε να έχει την ίδια απόδοση σε όλο το 90λεπτο.

Τραυματισμός Χ. Βέλλιου
Στο 90ο λεπτό ο ανασταλτικός μέσος της Στυλίδας Χρήστος Βέλλιος είχε τραυματισμό και του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες εκτός αγωνιστικού χώρου. Η Στυλίδα ολοκλήρωσε το ματς με παίκτη λιγότερο.



Φινάλε με διπλή ευκαιρία














Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων η Μυρίκη έχασε διπλή στιγμή για να πετύχει το πρώτο της γκολ στα μπαράζ. Ο Κώστας Σταμούλης (Φωτογραφία Αριστερά) εκτέλεσε φάουλ, ο Βάιος Αλεξανδρής απέκρουσε και στην συνέχεια κοντινό σουτ του Δημήτρη Κοτρώνη (Φωτογραφία Δεξιά) πέρασε πάνω από το τέρμα της Στυλίδας.


Οι καλύτερες φάσεις
57΄: Ο Χανής εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά, ο Κουφιώτης πήρε την κοντινή κεφαλιά και ο Μεριγκούνης απέκρουσε σωτήρια στην γραμμή. Στην συνέχεια ο Αλεξίου σούταρε και ο Φύκας απέκρουσε με το χέρι, με τον Διώτη να καταλογίζει το πέναλτι. Ο Κουφιώτης εκτέλεσε το πέναλτι και  ο Μεριγκούνης εντυπωσιακά απέκρουσε στην αριστερή του γωνία, ο ρέφερι θεώρησε ότι ο Ράικος μπήκε στην περιοχή και διέταξε επανάληψη της εκτέλεσης, «κιτρινίζοντας» τον μέσο των γηπεδούχων.
59΄: Ο Κουφιώτης στήνει την μπάλα για 2η φορά στα 11 μέτρα και σουτάρει εύστοχα στην αριστερή γωνία και ψηλά, «γράφοντας» το 0-1 για την ομάδα του κάτω από έντονους πανηγυρισμούς.
65΄: Εκτέλεση φάουλ του Καραπέτσα κατέληξε πάνω από το δεξί «Γ» της Μυρίκης.
67΄: Ο Χανής εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά, ο Μεριγκούνης έδιωξε με τις γροθιές και ο Βέλλιος Χ. εκτός περιοχής με χαμηλό σουτ, το οποίο βρήκε και στο αριστερό κάθετο δοκάρι διαμόρφωσε το τελικό 0-2.
73΄: Ο Κουφιώτης άνοιξε γρήγορα αριστερά στον Καραντάθα, ο οποίος σέντραρε ο Μεριγκούνης απέκρουσε ασταθώς και στην επαναφορά μπλόκαρε σταθερά το αδύναμο πλασέ εξ επαφής του Αλεξίου.
77΄: Σουτ του Αλεξίου εκτός περιοχής πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι των Ευρυτάνων.
78΄: Ο Κωτίτσης έκανε την κάθετη μπαλιά για τον Αλεξίου, ο οποίος σούταρε ξανά άστοχα από καλή θέση, με την μπάλα να περνά πάλι πάνω από το τέρμα του Μεριγκούνη.
83΄: Σουτ του Αδάμ εκτός περιοχής και δεξιά απέκρουσε στην δεξιά του γωνία σε κόρνερ ο πορτιέρο της Μυρίκης.
84΄: Ο Λέρης έκανε την ενέργεια από αριστερά, σέντραρε και η κοντινή προβολή του Ζαραβέλη στο δεύτερο δοκάρι πέρασε άουτ από το αριστερό δοκάρι.
85΄: Ο Τσάμης μπήκε στην περιοχή από δεξιά, σούταρε δυνατά και ο πορτιέρο της Μυρίκης απέκρουσε σε κόρνερ.
91΄: Έξυπνο μακρινό φάουλ του Σταμούλη απέκρουσε στο αριστερό του «παραθυράκι» ο Αλεξανδρής και στην επαναφορά το σουτ του Κοτρώνη από καλή θέση πέρασε πάνω από το τέρμα της Στυλίδας.

Διαμαρτυρίες στον ρέφερι
Με την λήξη του 1ου ημιχρόνου διαμαρτυρήθηκαν στον διαιτητή Κώστα Διώτη οι φιλοξενούμενοι για τον μη καταλογισμό των δυο πέναλτι. Στην επανάληψη και μετά το τέλος ήταν η σειρά των παικτών να εκφράσουν τα παράπονα τους για την επανάληψη στο πέναλτι, όπου προήλθε το πρώτο γκολ της Στυλίδας.



Πανηγύρισαν
Οι νικητές μετά το τέλος του παιχνιδιού πανηγύρισαν την νίκη τους, φωνάζοντας δυνατά το όνομα της ομάδας του. Ευχαρίστησαν παράλληλα τους φιλάθλους τους, που ταξίδεψαν στο Καρπενήσι.




Κίτρινες Κάρτες
Ράικος, Γενιτσαρόπουλος, Φύκας, Κορέντζελος, Καραπέτσας, Βέλλιος Π.

Διακριθέντες
Μυρίκη: Ζαλοκώστας, Μεριγκούνης, Σταμούλης, Γενιτσαρόπουλος
Στυλίδα: Κουφιώτης, Αλεξίου, Καραντάθας, Βέλλιος Χ., Καραπέτσας

Δηλώσεις Προπονητών

Βασίλης Φούκας (Μυρίκη): «Νομίζω ότι έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι σήμερα και από τις δυο ομάδες. Προσπαθήσαμε και εμείς πάρα πολύ και θέλαμε αν όχι να κερδίσουμε τουλάχιστον να πάρουμε την ισοπαλία. Δεν τα καταφέραμε όμως. Το σίγουρο είναι όμως ότι όπως είδατε και εσείς ότι προσπαθήσαμε. Για μας αυτά τα παιχνίδια, όπως έχω πει από την αρχή είναι παιχνίδια που κερδίζουμε εμπειρίες. ώστε στην συνέχεια να μας κάνουν πιο καλή ομάδα. Είμαι ικανοποιημένος πάρα πολύ από τα παιδιά και θέλω να τους πω ένα μεγάλο μπράβο.»



Πέτρος Καραϊσκος (Στυλίδα): «Το σημερινό παιχνίδι μπορώ να πω ότι είχε δυο όψεις. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καθόλου καλοί. Ήμασταν νωχελικοί, δεν κάναμε φάσεις, δεν είχαμε κίνηση, δεν μπορέσαμε να διασπάσουμε την άμυνα του αντιπάλου. Οι φάσεις που κάναμε ήταν λιγοστές. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε καλύτερα, πιέσαμε, εκμεταλλευτήκαμε και την κούραση του αντιπάλου και πιστεύω ότι κερδίσαμε 2-0 δίκαια. Θα μπορούσαμε στο τέλος αν δεν κάναμε κάποια συντήρηση δυνάμεων να πετυχαίναμε και άλλα γκολ. Πίστευα ότι θα μας δοθεί η ευκαιρία να μπορέσουμε να φρεσκάρουμε την ομάδα, να ξεκουράσουμε παίκτες. Αλλά είναι τα παιχνίδια έτσι, είναι τόσο ψυχοφθόρα η διαδικασία αυτή των μπαράζ, που αναγκαστικά φέρνεις παίκτες από τον πάγκο και τους ξαναβάζεις μέσα να παίξουν, παίκτες οι οποίοι είναι φορτωμένοι με παιχνίδια από την αρχή της χρονιάς και όχι μόνο στην περίοδο των μπαράζ. Θα κοιτάξουμε στην συνέχεια να κάνουμε καλή αποθεραπεία, όσο μπορέσουμε να εξοικονομήσουμε δυνάμεις για να παίξουμε το παιχνίδι που έχουμε μέσα στην έδρα μας με την Κύμη, εκεί που πιστεύω θα κριθεί σε μεγάλο ποσοστό το πρωτάθλημα.»

Συνθέσεις Ομάδων

Μυρίκη (Βασίλης Φούκας): Μεριγκούνης, Ζαραβέλης, Ράικος(66΄ Κοτρώνης), Γενιτσαρόπουλος, Παχής, Ζαλοκώστας, Φύκας, Κορέντζελος, Σιταράς Α.(57΄ Λέρης), Μπουμπουρής Α.(84΄ Λιάγκας), Σταμούλης

Στυλίδα (Πέτρος Καραϊσκος): Αλεξανδρής, Αδάμ, Καραπέτσας, Ζωγράφος, Κουφιώτης, Κωτίτσης, Καραντάθας(78΄ Τσάμης), Βέλλιος Χ., Αντωνιάδης(63΄ Βέλλιος Π.), Επίσκοπος(56΄ Αλεξίου), Χανής

Διαιτητής: Κώστας Διώτης(ΣΔΠ Αιτωλοαρκανανίας)
1ος Βοηθός: Γιάννης Αντωνιάδης(ΣΔΠ Αιτωλοαρκανανίας)
2ος Βοηθός: Λευτέρης Τσίκνας(ΣΔΠ Αιτωλοαρκανίας)


































Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος