Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Πρώτος σταθμός των «κόκκινων» η γειτονική Στυλίδα

Στην γειτονική πρωταθλήτρια Φθιώτιδας Στυλίδα ξεκινάει το «ταξίδι» για τα μπαράζ ανόδου στην Γ΄ Εθνική της πρωταθλήτριας Ευρυτανίας Μυρίκης. Οι «κόκκινοι» θα αγωνιστούν στο μίνι πρωτάθλημα του 7ου ομίλου χωρίς άγχος, αφού αποτελούν το απόλυτο αουτσάιντερ και μόνο οφέλη έχουν να αποκομίσουν από τους αγώνες.
Ο Βασίλης Φούκας προπόνησε όλη την εβδομάδα τους ποδοσφαιριστές του και δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα. Άπαντες δηλώνουν έτοιμη για την έναρξη των μπαράζ.
Η αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής για τον 7ο όμιλο των μπαράζ ανόδου για την Γ΄ Εθνική θα διεξαχθεί την Κυριακή 12 Μάιου στο Δημοτικό στάδιο Στυλίδας και θα αρχίσει στις 5 το απόγευμα. Διαιτητής ορίστηκε από την ΚΕΔ-ΕΠΟ ο Αριστοτέλης Τζοφώλης από τον σύνδεσμο Τρικάλων, με βοηθούς τους Θόδωρο Νταλούκα και Νίκο Τζάνη από τα Τρίκαλα επίσης.

Καθημερινές προπονήσεις
Οι παίκτες της Μυρίκης προπονήθηκαν καθημερινά όλη την εβδομάδα στο Δημοτικό στάδιο. Προπονήθηκαν και την Δευτέρα του Πάσχα (6/4) πήραν ρεπό την Τρίτη (7/4) και ακολούθησαν 3 απογευματινές προπονήσεις από την Δευτέρα μέχρι την Παρασκευή.

Κανονικά Φύκας-Μπουμπουρής

 












Στο τελευταίο επίσημο ματς της ομάδας στις αρχές Απρίλη οι δυο μέσοι Γιώργος Φύκας και Τόλης Μπουμπουρής είχαν αποβληθεί. Ωστόσο θα εκτίσουν τις ποινές του στο επόμενο πρωτάθλημα της Α΄ Ευρυτανίας, αφού οι ποινές δεν μεταφέρονται για τα μπαράζ ανόδου.

Πάνω από 1 μήνα
Περισσότερο από 1 μήνα η Μυρίκη έχει μείνει χωρίς επίσημο ματς στα πόδια της. Οι ενστάσεις και εφέσεις ΑΠΟΚ και Αγράφων οδήγησαν στην ματαίωση των τελικών αγώνων. Η Μυρίκη είχε αγωνιστεί τελευταία φορά στις 7/4 κόντρα στην Κρέντη στο ματς, που ανέδειξε και τον πρωταθλητή Ευρυτανίας.

Έξοδος μετά από 5 χρόνια
Τελευταία φορά που η Μυρίκη είχε ταξιδέψει εκτός συνόρων του νομού ήταν το 2008 για το πρωτάθλημα του 4ου ομίλου. Είχε ηττηθεί τότε από τον Απόλλων Λάρισας στην Φιλιππούπολη με 4-1, έχοντας ως τελευταίος σκόρερ τον τωρινό παίχτη των Αγράφων Βασίλη Ντότσικα.

1η αγωνιστική play off ανόδου για την Γ΄ Εθνική (7ος Όμιλος)

Στυλίδα-Μυρίκη 12-5-2013 Δημοτικό Στάδιο Στυλίδας 17:00
Διαιτητής: Αριστοτέλης Τζοφώλης(ΣΔΠ Τρικάλων)
1ος Βοηθός: Θεόδωρος Νταλούκας(ΣΔΠ Τρικάλων)
2ος Βοηθός: Νικόλαος Τζάνης(ΣΔΠ Τρικάλων)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Γεώργιος Λιόλιος(ΣΔΠ Λάρισας)