Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Αποχώρησε από την ψηφοφορία ο Χρήστος Σάλτης της Φραγκίστας


Με δηλώσεις που παραχώρησε στο “Evrytania Sport” ο πορτιέρο της Φραγκίστας Χρήστος Σάλτης αποχωρεί από την ψηφοφορία της σελίδας μας για την ανάδειξη του καλύτερου γκολκίπερ την φετινή χρονιά στην Α΄ Ευρυτανίας.
Ο πορτιέρο του ΑΠΟΔΦ δήλωσε: «Με έχουν ενοχλήσει τα σχόλια που γράφονται στις Απόψεις Φιλάθλων. Νομίζω ότι αυτοί που τα γράφουν δεν μπορούν να έχουν άποψη. Πριν από εμένα ασχολιόντουσαν με τον Κόκκοτο του ΑΠΟΚ και όχι μόνο. Γενικά τους θεωρούν όλους άχρηστους. Από κάτι τέτοιους χαλάει όχι μόνο η ιστοσελίδα σου αλλά και όλους όσους ασχολούνται με το ποδόσφαιρο. Μπορεί να μην είναι σοβαρός ο λόγος για να αποχωρήσω, αλλά το κάνω μόνο και μόνο από αξιοπρέπεια.»
Ο 22χρονος γκολκίπερ της Φραγκίστας προηγείται στην ψηφοφορία έχοντας συγκεντρώσει 363 ψήφους σε σύνολο 1089. Η ψηφοφορία θα συνεχιστεί ως την Τρίτη (28/5) κανονικά με την συμμετοχή του Σάλτη, ωστόσο στα αποτελέσματα δεν θα προσμετρηθούν οι ψήφοι που κατέλαβε. Την ίδια επιθυμία για αποχώρηση εξέφρασε και ο τερματοφύλακας των Αγράφων Βαγγέλης Καραγιώργος, θεωρώντας ότι με αυτόν τον τρόπο αδικούνται οι υπόλοιποι δυο γκολκίπερ του Κατσαντώνη (Κόκκοτας και Καλύβας), που είχαν περισσότερες συμμετοχές, όπως και ο πορτιέρο της Αναγέννησης Παλαιοκατούνας Γιάννης Αρχοντής, που φάνηκε όπως ο Σάλτης και αυτός ενοχλημένος με σχόλια που έγιναν εις βάρος του.