Κυριακή 5 Μαΐου 2013

Με τα ταλέντα ασχολείται ο Ψαρράς


Ήρθε στο Καρπενήσι το 1998 ως διάδοχος του Παύλου Σερμπέση ύστερα από μια ονειρική χρονιά για το Βελούχι. Ωστόσο το πέρασμα του από την Καρπενησιώτικη ομάδα ήταν αρκετά σύντομο. Ο λόγος για τον Νίκο Ψαρρά, ο οποίος αποχώρησε από τον ΑΠΟΚ τον Σεπτέμβριο του 1998, με αποτέλεσμα να τον διαδεχτεί ο Δημήτρης Γάκης.
Πρόεδρος του Βελουχίου εκείνη την σαιζόν ήταν ο Θανάσης Ελεφάντης. Τελικά εκείνη την σαιζόν ο Πατρινός τεχνικός καθοδήγησε την Λαμία (Μέχρι τον Απρίλη του 1999), ενώ πριν τους Καρπενησιώτες ήταν τεχνικός της Αχαϊκής (1997-1998). Οι παλαιότεροι θυμούνται πολύ καλά τον τρόπο, που αποχώρησε ο εν λόγω τεχνικός από το Καρπενήσι και οι τότε διοικούντες δεν θέλουν να ακούν ούτε το όνομα του. Αναπτύχθηκε μια κόντρα μάλιστα μεταξύ των δυο πλευρών.
Το 1999 ανέλαβε την Λευκίμμη, στην οποία πήρε τον Παπανδρέου και τον Οικονόμου, οι οποίοι είχαν αγωνιστεί στον ΑΠΟΚ την προηγούμενη σαιζόν.
Ο κ. Ψαρράς είναι παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Παναχαϊκής και του ΠΑΟΚ, με τον οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα 1985 (Είχε παίξει μόλις 2 ματς λόγω τραυματισμού). Έχει ιδρύσει την ακαδημία του Αχαϊκού (Β΄ Κατηγορία ΕΠΣ Αχαΐας), κάνοντας σύμφωνα με πληροφορίες εξαιρετική δουλειά.

Φωτογραφία: www.sportfmpatras.gr