Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Μυρίκη: «Η συμμετοχή του ποδοσφαιριστή μας έγινε με βάση την προβλεπόμενη διαδικασία και εν γνώσει της διοργανώτριας αρχής»


Η ομάδα της Μυρίκης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία απαντάει στην καταγγελία της Κρέντης για την αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή της. Θεωρεί ότι η συμμετοχή του ποδοσφαιριστή έγινε βάση της προβλεπόμενης διαδικασίας και εν γνώσει της ΕΠΣ. 
Η ανακοίνωση της Μυρίκης αναφέρει ακόμη ότι όλα τα σωματεία έπαιξαν με τους ίδιους όρους, τα ίδια μέτρα και σταθμά σε όλο το πρωτάθλημα και ότι η ομάδα έδειξε ποδοσφαιρικό ήθος και παιδεία, χειροκροτώντας τον νικητή στον τελικό κυπέλλου. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Μυρίκης:

 Α.Ο. ΜΥΡΙΚΗΣ 
«Η ΜΥΡΙΚΗ»                                                                               Καρπενήσι 16 Απριλίου 2013


ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΑΠΑΝΤΗΣΗ 
Σε αναρτημένο κείμενο στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα του “Evrytania Sport” την 12-4-2013 που αναφέρεται σε μη νόμιμη συμμετοχή αθλητή της ομάδας μας στον δεύτερο (β) αγώνα των play off, μεταξύ της ομάδας και της αντίστοιχης του Α.Ο. Κρέντης. 

Συγκριμένα:

Α) Η αναφορά στο συγκεκριμένο κείμενο είναι παντελώς αβάσιμη και ανακριβής και όφειλαν οι καταγγέλλοντες να ελέγξουν τον τρόπο με τον οποίο συμμετείχε ο ποδοσφαιριστής μας, καθότι η συμμετοχή του έγινε με βάση την προβλεπόμενη διαδικασία και εν γνώσει της διοργανώτριας αρχής.

Β) Επίσης, λέμε ότι όλα τα σωματεία αγωνίστηκαν με τους ίδιους όρους, τα ίδια μέτρα και σταθμά σε όλο το πρωτάθλημα και με αυτούς τους όρους ο Α.Ο. Μυρίκης, τερμάτισε πρώτος (1ος) στην βαθμολογία έχοντας τον πρώτο (1o) σκόρερ του πρωταθλήματος, έπαιξε στον τελικό κυπέλλου Ευρυτανίας, όπου και ηττήθηκε και δείχνοντας ποδοσφαιρικό ήθος και ποδοσφαιρική παιδία χαιρέτησε και χειροκρότησε τον νικητή.

Ο φίλαθλος κόσμος της Ευρυτανίας έχει γνώμη, γνώση, μνήμη, κρίση και μα κρίνει όλους μας. 

Με τιμή 
Το διοικητικό συμβούλιο